Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mikó lehet tégedet emesenen megcsípni? tíz perc elég volna rá... :)

Általában minden nap este kilenc után elérhető, kivéve mikor a net bevágja a durcit és nem működik, mint most.

Később talán már elérhető lesz, de holnap este már biztosan.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ortis, majd valamikor némi egyeztetés gyanánt pattanj be a pilótafülkédbe és cirkálj el ezekre a koordinátákra: MSN oldfighter kukac gmail pont com. Jelszó: Vendégem vagy egy körre a Barlangban.

:D:)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

............irtam, küldtem, tessék óvatosan kritizálni!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
............irtam, küldtem, tessék óvatosan kritizálni!
Noh, hogy kicsi lelkedet nehogy megtépázza a kőkemény kritikai hajlamom, annyit mondok csupán, hogy remek lett. :) Kicsit lehetne még rajta igazítani, hogy gördülékenyebbé váljék a szövegben megbúvó történet megértése és kijavítani a betűhibákat, de jó lesz ez így :)
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, írjak majd valami alapot a Tuaran folytatáshoz? Talán visszatér az ihlet belém. :S

Hozzászólás ideje:

okés, bár én is nekiálltam, de féloldalnál nem jutottam tovább. Vaderhez meg abszolút nincs ihletem, mostanában jo dolgok történnek velem. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rendben, majd valahogy összehozzuk a sztorit :)

Noh, majd mesélsz valamiről ezekről a jó dolgokról :D

Hozzászólás ideje:

Stornó a jó dolgoknak! Itthon még mindig gyerekként kezelnek, hosszú lesz anyár, úgyérzem.

Hozzászólás ideje:

nem tudom megnyitni, nem tudom megnyitni......Kérlek más formátumot.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nah a héten költözködünk utánna több időm lasz... Már ha jövő héten átér a netem... XD

Hozzászólás ideje:

Bocs OLdi, igyekszem alkotni, majd a turániakhoz. Egyébként gyere magyar szigetre!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oks. Én is igyekszem összeszedni magam, éppen az Aurra Singes szálon ülök már pár hete haladás nélkül.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Báty! Vader és a hapanok hogy állnak? Ihletem van a lordhoz, kakec kedvem van, rittyentek valamit hozzá!

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, az addig oks, hogy el vagy havazva a tanulással, talán még szétszórt is vagy, de legközelebb ha küldesz valamit akkor küld is el. ;) Kihagytad ugyanis a mailedből az sztori elküldését. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi, most már megkaptam :angry:

Nagyon jó lett, írd csak tovább. :fuckoff: Mondjuk az utcsó mondatot nem értem a saját egységről hisz az ugye létezik 501-es légió formájában. :chainsaw:

Hozzászólás ideje:

Hamarosan majd én is alkotok valamit. Már nem kell sok hozzá. Lehet, hogy reggelig lesz még belőle valami, de a héten biztosan. Addig is türelem és bocsánat a hosszas várakozásért!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ugyan. :yeah: A lényeg, hogy még ha lassan is, de haladunk :D Lassan nekem is úgyis össze kell szednem magam.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Orki, Tarkacsu, köszi megkaptam az írást, remek lett ( leszámítva pár helytelenírási hibát :) ). Szóval Ámen, simán mehet a sztoriba :) A héten talán most már nekem is több kedvem, ihletem lesz írni. :)

Hozzászólás ideje:

Az ember írt, én nem. :nana:

Valahogy aszakdogámra kell az ihlet és nincs annyi szabadidőm, mint egy BTK-s nak, illetve neki!

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Gondoltam írok róla, mert egy éve hanyagolom. Bár eme írás nem oszt nem szoroz, ha nem tezsik nyugodtan törölheted.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dehogy törlöm. Nagyon jó lett :roll: Majd a minap karcolok valamit a másik oldalról is, csak most éppen más szállal "szenvedek".

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kicsit se kapkodtam el az írást :D Másfél év már szép idő egy sztoriszál folytatásához :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kedves bátyó!

Végre végeztem avizsgáim nagy részével, három tantárgy választ el a Bsc. diplomámtól. Végre van időm írni, DE. Nem emlékszem, hogy mi volt az utolsó irás, amit elküldtél nekm és még nem került be a történetbe, azt folytatnám, illetve ha elküldenéd még egyzser, akkor folytatnám. Azt hiszem Calrissianék már atuaranon voltak és készültek a kincs vadászatra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó újra a "fedélzeten" látni húgi. :)

Igen, a Tuaronos szál volt az melyet átküldtem neked. :) Majd átküldöm még egyszer ha nem lenne meg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.