Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 2. rész - The Song of Four Wings / Négy szárny dalaÍrta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: November 5.Nov. 5. Ez a rész már kevésbé tetszett, mint az első. Valahogy ez már nekem túl japán volt ezzel a kis fura lénnyel, a zenékkel, meg az eltúlzott akciójelenetekkel. Ami pozitívum volt benne az a főszereplő kis háttérsztorija, illetve egész dinamikus volt ez a bő 10 perc, de ez nem lesz egy maradandó Visions epizód.
Hozzászólás ideje: November 5.Nov. 5. Szerző Nekem egy japán verziójú Leia ugrott be a főszereplő lányról. Amúgy nekem se ez a kedvencem, sőt. A köcvetkező két rész sokkal erősebb.
Hozzászólás ideje: November 5.Nov. 5. 50 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Nekem egy japán verziójú Leia ugrott be a főszereplő lányról. Amúgy nekem se ez a kedvencem, sőt. A köcvetkező két rész sokkal erősebb.Amikor mondták, hogy hercegnő nekem is eszebe jutott, a következő rész tényleg jobb volt. :)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.