Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 5. rész - Yuko's Treasure / Yuko kincseÍrta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:205 napja Na az volt eddig egyértelműen a legrosszabb rész az évadban! Amikor elkezdtem nézni az epizódot felmerült bennem, hogy valami kerülhetett az italomba, mert egészen szürreális dolgokat láttam. Egy nagy maci, akinek egy mikrohullámú sütő van a hasában elővesz belőle egy gőzölgő ételt, azzal a felkiláltással, hogy "elkészült a sült nuna". Hát innen lenne szép nyerni... nem sikerült. Végig totál infantilis volt az egész epizód, a kis illuminátus droidoknál már csak a főgonosz és bandája volt komolytalanabb (komolyan ki találta ki ezeket a karakter dizájnokat?). Az egészben a legrosszabb nem is ez a sok baromság volt, hanem amilyen szolgai módon próbált megidézni egy-egy SW-ból ismert jelenetet, snittet és mindamellett, hogy ilyen direkt referenciák voltak benne az égvilágon semmiféle SW hangulatot nem éreztem. A végére az érzelmesnek szánt pillanatok sem tudtak semennyire sem megérinteni így, hogy már az elején elveszített az epizód.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:085 napja Szerző Ezen majdnem elaludtam.... Aranyos történet, de néhány elemen kívül totál élrdektelen volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.