Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 6. rész - The Lost Ones / Az elveszettekÍrta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:085 napja Ez volt a harmadik olyan epizód az évadban amelyik egy első évados történetet folytatott. Nekem a The Village Bride is tetszett, de ez is jó volt. Az mindenképpen pozitívum volt a korábbi részhez képest, hogy ugyan annak nagyon tetszett a hangulata, stílusa, de nem igazán érződött SW-nak, míg erre a részre ezen sokat javítottak. Itt már tényleg úgy éreztem, hogy ez valamennyire képes megidézni a SW hangulatot és ez jót tett az epizódnak. Azt mondjuk a negatívumok közé sorolnám, hogy nekem végig az volt az érzésem, hogy itt van egy nagyobb történet, amit én nem ismerek. Ez a világ, a benne lévő konfliktusokkal, a főszereplővel, mintha többről szólna, mint ami az epizódokból kiderült és én úgy érzem, hogy ki vagyok maradva valamiből. Mi volt pontosan a mesterével, hogy jött létre a Birodalom és a régi mestere milyen szerepet játszott benne, mi van most a jedikkel? Meg még egy csomó kérdés merülhet fel, nem tudom ennek is lesz e folytatása, de az alapján amit eddig megtudhattunk bennem inkább csak kérdőjelek vannak, mint válaszok. Ettől még ez a rész a jobb epizódok közül való, összességében tetszett... na meg főleg az 5. rész után ez igazi felüdülés volt.
Hozzászólás ideje: Szombat 15:273 napja Szerző Én nem néztem újra az első részeket. Így önmagában valóban lóg a levegőben az egész. Kétségtelenül több SW hangulat van benne, mint az első évad részeiben.Amúgy volt itt Vissza a jövőbe utalás, meg pofátlan Pompeji megidézés.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.