Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3x06 - The Lost Ones

Ajánlott hozzászólás

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 3x06 - The Lost Ones
Hozzászólás ideje:

Ez volt a harmadik olyan epizód az évadban amelyik egy első évados történetet folytatott. Nekem a The Village Bride is tetszett, de ez is jó volt. Az mindenképpen pozitívum volt a korábbi részhez képest, hogy ugyan annak nagyon tetszett a hangulata, stílusa, de nem igazán érződött SW-nak, míg erre a részre ezen sokat javítottak. Itt már tényleg úgy éreztem, hogy ez valamennyire képes megidézni a SW hangulatot és ez jót tett az epizódnak. Azt mondjuk a negatívumok közé sorolnám, hogy nekem végig az volt az érzésem, hogy itt van egy nagyobb történet, amit én nem ismerek. Ez a világ, a benne lévő konfliktusokkal, a főszereplővel, mintha többről szólna, mint ami az epizódokból kiderült és én úgy érzem, hogy ki vagyok maradva valamiből. Mi volt pontosan a mesterével, hogy jött létre a Birodalom és a régi mestere milyen szerepet játszott benne, mi van most a jedikkel? Meg még egy csomó kérdés merülhet fel, nem tudom ennek is lesz e folytatása, de az alapján amit eddig megtudhattunk bennem inkább csak kérdőjelek vannak, mint válaszok. Ettől még ez a rész a jobb epizódok közül való, összességében tetszett... na meg főleg az 5. rész után ez igazi felüdülés volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én nem néztem újra az első részeket. Így önmagában valóban lóg a levegőben az egész. Kétségtelenül több SW hangulat van benne, mint az első évad részeiben.

Amúgy volt itt Vissza a jövőbe utalás, meg pofátlan Pompeji megidézés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.