Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 7. rész - The Smuggler / A csempész Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szombat 16:003 napja Szerző Igazából ez egy szöktetés-történet, ami érzésre egy nagyobb sztori első része lehet. Ezzel nem is lenne baj, viszont a borzasztó sablonos történettel már annál inkább. Semmi olyan nincs itt, amit már ne láttunk volna máshol, ha csak a nőnek kinéző férfi főhőst nem tekintem újdonságnak....
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 2025. 11. 08. - 17:00, Ody Mandrell írta:Igazából ez egy szöktetés-történet, ami érzésre egy nagyobb sztori első része lehet. Ezzel nem is lenne baj, viszont a borzasztó sablonos történettel már annál inkább. Semmi olyan nincs itt, amit már ne láttunk volna máshol, ha csak a nőnek kinéző férfi főhőst nem tekintem újdonságnak....Én először azt hittem, hogy a csempész lány valójában a herceg és ő álcázza magát. Néhol kicsit az Ep. IV-re emlékeztetett, de tényleg nem volt túl extra, vagy meglepő amit kihoztak belőle. Az animációs stílus mondjuk nekem tetszett, meg az akciójelenetek is jól néztek ki, valamint azt is a pozitívumok közé írom, hogy sikerült úgy kitölteni ezt a bő negyedórát, hogy nem unatkoztam, de nem éreztem túl kapkodósnak sem, hogy mondjuk lemaradok valamiről, mert tényleg úgy érződik egyébként, hogy ezzel a történettel egy nagyobb sztorit terveznek.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szerző 1 perccel korábban, Wilde írta:Én először azt hittem, hogy a csempész lány valójában a herceg és ő álcázza magát. Szintúgy! Amúgy nem volt rossz, főleg a látvány, de engem nem hatott meg igazán.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.