Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 8. rész - The Bird of Paradise / A papagájvirág Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szombat 17:113 napja Szerző Na végre! Az előző résznél hiányolt innováció itt bőven megvolt! Nagyon tetszett a padawan haláltusája, ahogy elfogadta a saját sötét oldalát. Ezúttal még mondanivaló is felfedezhető volt, szóval simán a Vision erősebb részei közé tartozik ez az epizód. Az pedig, ahogy a lány egyesült az Erővel az egyik legszebb képi megjelenítése volt a folyamatnak: a midichloriánok visszaépülnek a galaxisba (kozmikus Erőbe). Bravo!
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Az ilyen epizódokért nem volt kár elkészíteni a Visionst. Nem mondom, hogy feltétlenül ezt a részt élveztem a legjobban az évadból, de a legtöbb kreativitást, érzékenységet ebben a részben éreztem. A képi világa kiemelkedő volt az egész évadból, ahogy használta a színeket az is bravúros volt és a képi megjelenítés tökéletesen illeszkedett a rész aktuális üzenetéhez, mondanivalójához. Egyedül a főszereplő volt egy kicsit idegesítő itt-ott, de ez része volt a történetnek és egy nagyon szép ívet kerekítettek belőle. Tényleg talán az első olyan rész volt az évadból, amikor pörgött a stáblista nem azt éreztem, hogy ez maximum egy jó kis izgalmas epizód volt, hanem valami több is annál. Én amúgy úgy értelmeztem a végén, hogy ő nem halt meg, de az mindenesetre szimbolikus volt, hogy se a sithel, se a mesterével nem találkozott utána, mert ezt a harcot neki kellett megvívnia magával és miután sikerrel járt már nem kellett félnie.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző 17 perccel korábban, Wilde írta:Én amúgy úgy értelmeztem a végén, hogy ő nem halt meg,Akkor viszont eléggé lógna a levegőben a rész vége. Ezentúl vakon a dzsungelben fog bóklászni?
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Akkor viszont eléggé lógna a levegőben a rész vége. Ezentúl vakon a dzsungelben fog bóklászni? Amikor a naplementében kinyitja a szemét az utolsó snittben, olyan mintha meglepődne én azt úgy értettem, hogy visszanyerte a látását. Számomra működött volna az is, ha meghal, csak akkor ez a naplementés befejezés egy látomás volt? Azt hittem a látomások már elmúltak mikor megtanulta legyőzni a felélemeit.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Nekem az a túlvilágot szimbolizálta, bár lehet a valóság is. Egyébként a látását mitől nyerte volna vissza?
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Egyébként a látását mitől nyerte volna vissza?Az Erő útjai kifürkészhetetlenek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.