Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chapter 3: Whispers in the Unknown

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3. fejezet - Whispers in the Unknown

Írta:

Rendezte:

Helyszín:

Szereplők:

Történet

Érdekességek

Pár kitétel.

1. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

2. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

3. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

4. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. 

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Whispers in the Unknown ott folytatta, ahol az előző rész abbahagyta és megint egy igazán erős résszel gazdagított minket. Két szálon futott a történet, mindkettő piszok izgalmas volt, Two-Boots egyértelműen az epizód egyik sztárja lett a számomra. D

A rendőri/alvilági szál tovább szövődött és az előző rész végi mészárlás után Marg Krim végre feltűnt. Vario hozta a stílusát, még mindig jókat derülök a mondatain, a Krimmel való beszélgetése nagyon adta, úgy néz ki, hogy a következő részben megtörténhet a találkozás, de akkor már Maul is az aleenivel lesz, amire Krim talán nem is számít, bár őket ismerve talán tesznek óvintézkedéseket, mielőtt a szállítás végbe menne.

Spybot most csak egy röpke pillanatra tűnt fel, viszont csakúgy mint Vario, úgy ő sem hazudtolta meg önmagát, jót felkacagtam, amikor az aleeninek beszólt, hogy bántani szeretné, de nagyon!

Lawson most inkább a háttérbe szorult, megengedve Two-Bootsnak hogy brillírozzon. És hogy nyomta neki a rendőrdroid. Az akciójelenetét imádtam, ahogy próbálja megfogni Kastot és a többieket. Viszont úgy érzem, az, hogy a Birodalmat beakarja hívni nagyon visszafog ütni a számára, ha a nagyhatalom egyszer beteszi a lábát a Janixra. A rendőrfőnök papírmunkára ítélte a droidot, amit egyelőre készségesen végez, de vajon ez meddig gátolja Two-Bootsot? Én sajnos azt is eltudom képzelni, hogy megkerülve a rendőrfőnököt egyenesen a kormányzónak fog jelenteni. Na abból baj lesz.

Branderre azért még kitérek, mert megtudtuk, hogy a felesége a Birodalomnak dolgozik. Aúcs. Brander vajon mit láthatott, ami miatt ennyire ellenszenves a mostani állammal? Two-Boots és a közte lévő beszélgetésből az jött le, hogy a korábbi hatalommal nem volt ilyen viszonyban. Lawson felesége hol dolgozhat a Birodalmon belül? BBH?

A másik szál ami még adott nem kis történést az epizódnak az maga Maul és Devon párosa volt, amely elképesztően volt tálalva. Kezdve a tea-ceremóniával, amit ha jól emlékszem maga Sam mesélte, hogy átélt egy ilyet tavaly a Celebration ideje alatt Japánban. Valamint a Cassiusteát először Pre Vizsla mutatta be Maulnak, amikor ott vendégeskedett nála. Az Ahsokával való beszélgetése után a zabrak tervet vált és más módszerrel próbálja maga mellé állítani a jedik egy újabb tagját. A lány azonban nem adja magát olyan könnyen és ami ezután történt meg, hát ott lepetéztem. Ahogy haladunk Devonnal a kiút felé, Maul egyre jobban furkássza be magát az elméjébe, miközben a fiatal jedit elkezdi ostorozni azzal, hogy visszatartja magát, gyenge és edzetlen, viszont együtt megállíthatják és legyőzhetik az ellenséget, magát a Birodalmat. És ekkor Devonban az indulat kitör egy pillanatra, ugyanakkor mint korábban már mondták: az érzelmeink elárulhatnak. Devonnal szerintem pont ez történt, bár én azon se lepődnék meg, ha Maul már korábban kitalálta volna, hogy kivel is van dolga.

Illetve csak én hallottam egy kis "Battle of the Heroes"-motívumot a párbaj egy pontján?

Egy biztos: Devon most szabad, de Maul már elkezdte befolyásolni a lányt, az ördög megjelent az egyik vállán, most pedig Daki mesteren van a sor, hogy segítse tanítványát.

A végén, amikor elsötétül a kép de azért még látjuk Maul szemeit, hát az… gyönyörű! clap

image.png

Na megyek nézem tovább!

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.