Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Én is végeztem mindennel, most pihi van estig Boldog, békés, szép Karácsonyt mindenkinek!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Így van, de nem a szöszi, hanem a fekete hajú...szemű. Benne volt a három választottamban, mint lehetőségek Donát, jó, hogy beraktad ezt a mixet, így döbbenek rá, mennyi karácsonyt éltünk meg már itt Én is teljesen kész vagyok Na jó, még a fa meg egy süti, és lehet pihenni
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. (szerkesztve) Én is csak ismételni tudom a többieket... Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Szerkesztve: 2009. December 24. - KisKósa
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Én is teljesen kész vagyok Na jó, még a fa meg egy süti, és lehet pihenni Remélem ittál is valamit. Én is csak ismételni tudom a többieket... Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Köszi, neked is!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Remélem ittál is valamit. Narancslét Nincs társaságom hozzá, és most nincs kedvem csak a magam kedvéért
Llew Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Bejgli zabálás miatti rosszulléttől és karácsonyfa tűztől mentes boldog Karácsonyt!
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kellemes Karácsonyt!
Ajánlott hozzászólás