Jump to content

A harmadik születésnap!


Ody Mandrell

Recommended Posts

A JediRend.com ma ünnepli a 3. születésnapját, óvodás korba léptünk! wink.gif Sok minden történt a három év alatt, úgyhogy az utolsó kvíz helyes megfejtései és a nyertesek kihirdetése előtt szeretném egy kicsit összefoglalni ezt az időt számokban.

 

A három év alatt 724 bejegyzést és 301 oldalt írtunk. 2670 hozzászólás született (bár a hozzászólási lehetőség csak 2009-től volt elérhető) és 862 regisztrált felhasználónk van. A facebook oldalunk 477 like-ot kapott eddig, twitteren pedig 54 követőnk van.

 

Pontos látogatói létszámot sajnos nem tudok mondani, mert elég sokat költöztünk. Először a jedirend.extra.hu domaint használtuk, aztán jött a jedirend.corellian-run.hu, majd a jedirend.net. Ez a tárhely vírusos lett és a szerver is sokszor rosszalkodott, úgyhogy ideiglenesen visszatértünk a jedirend.corellian-run.hu helyre, ami később megkapta a jedirend.com domaint, amit ma is használunk. Azóta a jedirend.net-et letöltő központként használjuk, megtaláljátok ott a The Clone Wars részek letöltési linkjeit és magyar Star Wars könyveket.

 

Az évek során sok segítőtársam is akadt, nehogy azt higgyétek, hogy minden, ami itt megtalálható, kizárólag az én művem. Úgyhogy köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik valamikor valamilyen módon a segítségemre voltak. Álljon itt néhány név a teljesség igénye nélkül: Kither Deckel, Sisi, NorbiLordi, a legtürelmesebb szerkesztőtárs a világon, NB, Neko-me és Recsi, akik a legjobb magyar SW képregényeket készítik és Ody Mandrell, aki lehetővé tette, hogy a híreink az SWSaga.hu-ra is eljussanak! smile.gif

 

Köszönettel tartozok még Zsoltinak az order66.hu-tól és a fantasmania.hu csapatának a sok szépséges felajánlásért, amiket kioszthattunk nektek a nyereményjátékaink során. smile.gif

 

De a legnagyobb köszönet mégis Titeket, Kedves Olvasóinkat illet, hiszen nélkületek nem működhetne az oldal már három éve! Remélem, még jó sokáig szállíthatjuk nektek a híreket és mindent, aminek köze van a Star Warshoz! Ha esetleg bármilyen kérdésetek van vagy lenne néhány ötletetek, amivel még növelhetnénk az oldal színvonalát, nyugodtan írjatok nekünk!

 

És ha már a nyereményjátékokról esett szó, akkor itt lenne az ideje, hogy kisorsoljam az egyhetes kvíz nyerteseit! smile.gif De előtte még jöjjenek a 7. nap megfejtései:

 

 • Darth Bane fénykardja
 • Jaina
 • Avenger
 • Sam Witwer
 • Adegan vagy Ilum kristály

Az egyhetes kvízre összesen 96 megfejtés érkezett. A sorsolást a random.org végezte el.

 

 • Rabák Zoltán – Obi-Wan Kenobi figura
 • Balogh Imre – Nikto Jedi figura
 • Nagy Dániel – Shaak Ti figura

Gratulálunk a nyerteseknek! A részletekről e-mailben kaptok majd tájékoztatást! smile.gif

 

A nyereményjáték novellás és verses részének a beküldési határidejét pedig meghosszabbítom 2011. november 27. 18:00-ig! Aki még nem készült el a művével, vagy aki elfelejtette eddig beküldeni a kész alkotást, az kap még pár napot! Hajrá! A zsűri által legjobbnak ítélt művek szerzői az order66.hu által felajánlott nyereményekkel lesznek gazdagabbak! smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information