Ugrás a kommentre

Mateo

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    37
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Mateo profilja

  • Születésnap: 1997-01-11

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Győr

Legutóbbi látogatók

851 profil megtekintés

Mateo eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

1

Közösségi hírnév

  1. Mateo

    A Rebels animációs sorozat

    Pont ezt akartam írni én is,de megelőztél vele Különben az egyedüli ami nem tetszett az előzetesben az Anakin és Yoda béna meganimálása,de a többi részlet mintha valahogy kárpótolna érte
  2. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog Karácsonyt mindenkinek
  3. Mateo

    Értékeld a filmet

    Csak az volt a kérdés,hogy Luke vagy Han lesz-e a soros. Persze én is abban bíztam,hogy senki sem fog meghalni. Én a három haláleset közül Han halálát érzem a legdrámaibbnak,Obi-ét pedig a legsúlytalanabbnak. Ezt most azért mondom,mert csak az Ep IV-es szerepe alapján szinte semmit sem tudtunk meg a vén salabakterről,csak a PT-ben ismertük meg közelebbről. Ott viszont ő volt talán a kedvenc szereplőm,úgyhogy egyet értek veled abban,hogy sokkal drámaibb lett volna az ő halála is,ha Ewan Mcgregor játssza és pár éven belül sorrendbe jöttek volna ki a filmek. Han is az egyik kedvenc szereplőm volt és az Ep VII-ben is ugyanaz a kedvelhető egyéniség mint anno az OT-ben.
  4. Mateo

    Értékeld a filmet

    A mesterfigura halála mindhárom trilógiában benne van. Az OT-ben Obi, a PT-ben Qui-Gon itt pedig Han. Annyi a változás,hogy Han nem jedi. Bár lehetett rá számítani,hogy Han-t megfogják ölni,mégis bennem konkrétan a sz*r is megfagyott amikor Kylo leszúrta őt.
  5. Mateo

    Snoke

    Amúgy szerintem Snoke-nak nem feltétlen kell túlszárnyalnia Palpatine-t ahhoz,hogy jól működő főgonosz legyen. Elvégre Kylo Ren sem egy Vader kaliberű sith(ha sith egyáltalán). És az OT-s Palpatine sem volt már akkora konspirátor mint amilyen még a PT-ben volt. Különben feltűnt nektek,hogy Palpatine-t nem is említették meg a filmben ?(legalábbis én nem hallottam,hogy emlegetnék vagy utalást tennének rá).
  6. Mateo

    Snoke

    Csak várta a megfelelő alkalmat,hogy hatalomra jusson.
  7. Mateo

    Snoke

    Arra már én is gondoltam,hogy Plagueis lehet,de akkor is felvetődik a kérdés,hogy vajon mit csinált idáig ? Amúgy hallottam olyat,hogy Sidious Plagueis hamvait betette egy vázába és a saját íróasztalán tartotta,úgyhogy ha Plagueis az akkor valószínűleg egy reinkarnációról van szó.
  8. Mateo

    2x10 - Legacy

    Egyébként mintha az új Inkvizítoroknak nem lenne olyan tekintélye mint a Fő-Inkvizítornak. Nála mindenki haptába vágta magát,még Kallus is. Most meg Kallus mintha még burkoltan gúnyolódna is rajtuk. Amúgy szerintetek az Ezra szülei szálról még kiderül valami konkrétum ebben az évadban ? Már jó régóta felmerült a kérdés,hogy élnek-e Ezra szülei vagy mi van velük,de mindig húzták,halasztották a készítők. Néha szóba kerül aztán meg jön egy nagy csönd és aztán megint felhozzák a témát.
  9. Mateo

    2x09 - The Future of the Force

    Az eddigi talán legjobb epizód . A többiek már le is írták,hogy miért Amúgy Ahsoka gyorsan kiütötte azt az Ötödik Fivért. Így ránézésre arra tippeltem volna,hogy kettejük ő fogja jobban megizzasztani Ahsokát,de ehhez képest alig tudott hozzászagolni Skywalker egykori padawanjához. Elvégre így testalkatra is elég masszív és láthattuk,hogy Zebet is úgy elhajította mint a rongyot amikor verekedtek,ezért gondoltam,hogy többet nyújt majd a párbajban is. De ő inkább olyan mint Savage,izomtömege van és tud is verekedni,de technikája az nem nagyon van. Azért én Savage és a fivér harcát is megnézném Ahsoka meg szépen felfejlesztette magát,láthatólag jóval erősebb lett mint amikor a legutóbb láttuk a tcw-ben.
  10. Mateo

    Vicces és kedves dolgok

    http://mediashock.blog.hu/2015/11/02/jar_jar_lehet_a_star_wars_fogonosza Vigyázat spoiler veszély !!!
  11. Mateo

    2x04 - Always Two There Are

    Hát igen Zeb-től idáig ritkán láttunk ilyesmit,hogy ő menti meg a helyzetet,többnyire kicsit háttérbe szorult a többiek mellett. De szerintem a 2.évadban majd részletesebben megismerhetjük őt is.
  12. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog szülinapot Pb!
  13. Mateo

    2x04 - Always Two There Are

    Lehet,hogy csak valamelyik kocsmában iszogatott a háttérben Viccen kívül, én örülnék,ha a készítők meglépnék ezt a húzást.(Mármint,azt,hogy barázdáltarcú barátunk is a világos oldalon kezdte.)
  14. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog Szülnapot Lok Durd !
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.