Ugrás a kommentre

Varbaro

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    7
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Varbaro összes hozzászólása

  1. Varbaro

    5x20 - The Wrong Jedi

    Sziasztok, kicsit off, de igazából az egész 5-ik évadhoz kötődik. Még az elején 5-ik évad promovideókban volt több jelenet is, mikor Embo valami havas bolygón üldözi Amidaláékat. Nos akkor az kimaradt teljesen, vagy csak a 6-ik évadban lesz benne? ON. Nekem nagyon tetszett a befejezés, örültem, hogy Ventress nem halt meg ( <3 lol ). Akár össze is állhatnak most már Ashokával, és az az ötlet sem rossz, hogy Ashokát akár viszontláthatjuk a Star Wars 7-ben, bár kétlem, hogy így lesz .
  2. Varbaro

    5x19 - To Catch a Jedi

    Sajnos nekem az a megérzésem, hogy ezt sem Ashoka sem Ventress nem fogja túlélni :/ Ventres-t miután Ashoka elmondja mi történt levadásszák, talán pont Anakin. Ashoka- meg rá fog jönni Barissra és egymást megölik. :S Vagy valami hasonló.
  3. Bariss az előző részben is feltűnt, mikor Anakin a tüntető tömegből kiemeli Lettát és beviszi egy szobába kikérdezni, akkor mielőtt bezáródna a szoba ajtaja látszik, hogy Bariss elsiet az ajtó előtt és beles. Persze ez semmit nem jelent, nem tudom, hogy fog kapcsolódni későbbiekben a történethez ( lehet ő fog segíteni Ashokának), azt elképzelni, hogy valamiképp ő is benne van a dologban kizártnak tartom, ugyanis ő még kb. padawan, esélye sincs igy bejutni láthatatlanul a börtönbe, észrevétlenül ott ténykedni, plusz folytogatni.
  4. Varbaro

    5x17 - Sabotage

    Érdekes felvezető rész volt, de nekem szemet szúrt egy két "baki". Vagy legalábbis most bakinak nevezem. pl. Hogy a fenébe került vissza a keze a szobájába? Másrszről meg valaki mond valamit a betegszobában és rögtön készpénznek veszik? Trailerekből és itt most spoiler lesz, én úgy gondolom: Valahogy Ashokára terelődik a gyanú, de kizárt, hogy ő bárhogyan is benne lenne hiszen ott sem volt. Viszont a trailerekben látszik az a másik padawan, és a részben is egyszer feltűnik ahogy somfordál, mikor Anakin beviszi Lettát. El tudom képzelni, az ő keze van ebben benne valahogy, akár mind trickkel, akár máshogy. És miután Ashoka erre rájön megprobálja védeni, vagy lebeszélni, mindenestre valahogy rá fog terelődni a gyanú, vagy észreveszik, hogy falaz valakinek. Spoiler end.
  5. Őszinte leszek, az utolsó két rész egyáltalán nem tetszett, katasztrofálisak voltak. Ha csak a mech-ekre hegyeztk volna ki a trológiát ( nem'tom hány részt kell még végigszenvednünk) akkor azt mondom jó. De ez a dedó ami megy, ez borzalmas. Lehet pont a Disney-re időzítették ezeket a részeket? Cselekmény az ovodás, kb. semmi nem történik, az is komolytalan, sehol sincs pl. a nightsister történetszálhoz. Az előző részben, ahogy besétálnak és kisétálnak a szeparatista hajóra, az nc. Elvileg fontos a küldetés, azt egy csatában 0 tapasztalattal rendelkező "tábornokot" neveznek ki, aki mást se csinál csak dedózik a robotokkal, és az első bajnál idegösszeroppanást kap. A WAC és tábornok közötti beszédek meg hosszúak és vontatottak és értelmetlenek. Az eddigi 2 részt be lehetett volna süríteni egy félbe is akár. És az, hogy a corporal, colonel stb.-n 10 percig vitatkoznak, meg, hogy akkor ki vezeti a robot sort, + mikor kifüstölődik az egyik droid és a "teteme" felett megint 10 perc egyáltalán nem vicces, de annak szánt szövegelés megy, hogy sietni kéne nehogy elkapják őket... borzalmas.
  6. Varbaro

    4x20 - Bounty

    Cantinás részben mintha egy-két pillanatra Sinrich-et látnám, de ő meghalt a Box-ban nem?
  7. Varbaro

    4x19 - Massacre

    Szerintem egyértelmű, hogy Talzin szeretne utódot (vagyis aki követi majd őt "Mother"ként), és szerintem Ventress lesz az. Ezért kell mindenféle egyéb utat bejárnia, hogy fejlődjön és tapasztalatot szerezzen. Az más kérdés, hogy hogyan fogják a Nightsisterek benépesíteni a Dathomirt, de biztos lesz valami. Plusz szerintem azért nem fogunk róluk később hallani, mert Ventress a sok balul elsűlt terv után végre rájön, hogy a bosszúvágyát félre kell tennie, (pont a rész elején a felirat is valami ilyesmi volt, hogy a múltat magunk mögött kell hagyni, hogy kontrollálni tudjuk a jövőt vagy vmi ilyesmi), és békében a külvilágtól messze majd jól eléldegélnek.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.