Ugrás a kommentre

WebbedApe

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    17
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged
  • Érdeklődés:
    Könyvek, képregények, fantasy RPG-k, sci-fi, filmek, videojátékok (sportjátékokat kivéve).

Legutóbbi látogatók

103 profil megtekintés

WebbedApe eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

10

Közösségi hírnév

  1. WebbedApe

    Idővonal

    Valamelyik nap az Edge of Balance második kötete is megjelent.
  2. WebbedApe

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Valamelyik Insiderben azt írták hogy 2022 tavasza, szóval szerintem a TBB még az Obi-wan előtt le fog futni.
  3. WebbedApe

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Szerintem a TCA lesz a befutó. A Superbowl-ön egyértelmű, hogy inkább Marvel cuccokat akarnak bejelenteni. De igazából a THR elég hiteles forrás, nem hiszem, hogy mellélőnének.
  4. WebbedApe

    Idővonal

    A Shadows Remain és az Eye of the Strom fel fognak kerülni? Meg ugye van ez a Galactic bakeoff is, bár azt nem tudom, hogy mennyire lényeges, illetve, hogy egyáltalán illik-e bárhova is az idővonalra. Így cím ás borító alapján nagyon gyerek merchandisenak tűnik.
  5. WebbedApe

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Nem tudtam hogy Obi-Wan megjelent Yodának a halála után, nem olvastam (még) a Bizonyos szemszögből-t. Kösz az infót, ezt jó tudni. Viszont Én továbbra is kétlem hogy beszéltek egymással a RotS és az ANH között. Az hogy Yoda elhagyja a Dagobaht-t, az szinte lehetetlen, mivel nem saját hajóval érkezett meg oda. Obi-Wan esetleg felkereshette Yodát az Erőn keresztül, de ezt is kétlem. Akkortájt inkább Qui-Gon-nal konzultált.
  6. WebbedApe

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Szerintem Padmé abszolút nem illene a sorozatba, bár mondjuk a RotS szülős jelentéről lehetnek esetleg flashbackek. Ugyanígy Yodával szerintem nem sok kapcsolata volt Kenobinak azalatt a cirka 21 év alatt ami a RotS és az ESB között eltelt. A többivel egyetértek hogy izgalmas lenne látni, és elég valószínű is hogy fogjuk valamennyit. A Sequelhez meg szerintem abszolút 0 kapcsolódása lesz, esetleg 1-2 ott bemutatott faj vagy helyszín, de cselekményben szerintem semmi köze nem lesz hozzá. A "Mandoverzum" sorozatai pont arra vannak hogy összekössék az OT-t az ST-vel, a Kenobi inkább egy hasonló irányt céloz meg mint az Ahsoka könyv.
  7. WebbedApe

    Idővonal

    Köszi, tényleg zseniális ez az idővonal. El nem tudom képzelni mennyi munka van benne.
  8. WebbedApe

    Idővonal

    Köszönjük az eddigi két hullám alatti munkádat Esetleg a Life Day one-shot gyűjteményből a Deck the Halls képregény még fel fog kerülni a listára? Vagy annak nem lehet annyira pontosan tudni még a helyét?
  9. Hát, ha nekem kéne több ezer rajongónak megfelelnem, és nem menne minden a tervek szerint, Én is azt mondanám hogy minden a tervek szerint megy. Nekem nagyon pánikszagú volt ez a "Yep, it’s all according the plan"
  10. WebbedApe

    Idővonal

    Igen, valahol Én is megértem hogy miért nem csinálják, de egyszer kéne rendesen megcsinálniuk, utána csak az új tartalmaikkal kéne körültekintően bővítgetniük, és nem lenne ahány rajongó, annyi féle értelmezés.
  11. Köszi a munkádat Darth Sky. Ha jól tudom, ezzel le is zárult az első történetíve a sorozatnak, ugye?
  12. WebbedApe

    Idővonal

    Köszi, akkor ez a fajta idővonal kicsit megbízhatóbb. Át is írom erre a sajátomon is. Köszi mindenki nevében is hogy dolgozol vele
  13. WebbedApe

    Idővonal

    Nekem van egy egész franchiset átfogó idővonalam amit Én is a Wookipedia alapján írtam, viszont a High Republicos rész nagyon különbözik.... Mondjuk nem csodálom, ahogy észrevettem azon az oldalon minden második nap össze vissza pakolgatnak néhány címet, de valami olyan indokolatlan módon hogy már rá is hagytam a módosítgatásokat a saját listámban. Ez az átka annak ha egy ilyen oldalt a közösség szerkeszt, és nem egy ember.
  14. WebbedApe

    Justina Ireland: A Test of Courage

    Na, ez tök jó. Remélem azért megjelenik. Persze ha máshogy nem, elolvasom angolul, de azért mégiscsak kellemesebb egy könyvet a saját anyanyelveden olvasni.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.