Ody Mandrell Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Az első szám borítója: A fenti képen a két szereplő Farzala (zygerriai) és Lula, mindketten Jedik. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Gondolom erre nem sok esély van, hogy megjelenjen magyarul. Pedig jó lenne hiánytalanul megvenni a teljes High Republic sorozatot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ez szerintem is ki fog maradni. Ha nagyon gyerekes, akkor annyira nem fogom bánni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Adventures-t eddig nem olvastam, ezzel megvárom a véleményeket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ha nem lesz túl gagyi, akkor a Szukits kiadó elvileg bevállalhatja. Inkább attól félnek, hogy túl gyerekes lesz és csak gyereknek fog szólni ez. Külön probléma Daniel Hosé Older, mert ő a Végső Dobás felnőtt regénnyel nem aratott túl nagy sikert. Az a félelem, hogy talán túl gyerekes lesz fennáll a Test of Courage junior regénynél is. A kiadó egyik indoka ez a tartózkodásnál. Tehát a a Justina Ireland regényél is attól félnek, hogy túl dedó szint lesz és e miatt béna lesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Eddig ez a széria egyfajta kalandnak nézett ki, ahol Yoda és tanítványai szelik át a Galaxist. Ám az alábbi hírrel felcsigáztak. A Light of the Jedi után méginkább többet akarok megtudni róluk. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Komolyan mondom, az idő előrehaladtával minden High Republic mű egyre jobban felkelti az érdeklődésem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Szerintem azért itt nagy információáradatot ne várjunk. Nem hiszem, hogy a nihilek háttörténetét egy ifi regényben derítik fel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Elolvastam az első számot. Meglepően jó volt, a rajz például kifejezetten tetszett. A történet ha minden igaz, akkor még a Light of the Jedi eseményei alatt játszódik. Megtörtént a Nagy Katasztrófa, aminek egyik következményével foglalkozik Yoda és padawan csapata. Spoiler Érdekes volt látni egy olyan kultúrát, amelynek nem tetszik az Erőhasználat. A fiúgyermek ki is kelt magából, amikor kiderült, hogy a barátja erőhasználó. És megjelent a végén Marchion Ro. Nagyon kíváncsi vagyok a karakterére, az egyik legjobb karakter a LotJ -ban, Remélem látjuk majd sityak nélkül is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ezt is minél hamarabb el fogom olvasni, a korábbi Adventures-ök annyira nem érdekeltek, de ez most igen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ezt ki fogja adni a Kolibri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ezt is minél hamarabb el fogom olvasni, a korábbi Adventures-ök annyira nem érdekeltek, de ez most igen. Én az Adventures képregények 90%-át elolvastam, voltak köztük jó, illetve felemás alkotmások. Mondjuk a célközönség nem sokat segít, hiszen legfőképp a 6-10 évesek szintjét célozzák be. Itt is hasonló a helyzet, de ugyanakkor teljesen más érzést éreztem, miközben ismerkedtem a sztorival. Van 1-2 olyan dolog, amely az Adventures képregényekre igaz, de újdonságokat is mutatott. A vége kifejezetten ígéretesnek tűnt. 43 perccel korábban, Whill írta: Ezt ki fogja adni a Kolibri? Sajnos eddig az Adventures képregények meg se jelentek nálunk. Örülnék, ha magyarul ez is megjelenne, kérdés, hogy a Szukits/Kolibri kettős közül melyikük akarja majd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Belenéztem az első pár betekintő oldalba. Nekem speciel nagyon tetszett, érdekes lesz látni hogy ebben a sorozatban mi fog történni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 30 perccel korábban, Iqvi írta: Belenéztem az első pár betekintő oldalba. Nekem speciel nagyon tetszett, érdekes lesz látni hogy ebben a sorozatban mi fog történni. Arra én is kíváncsi vagyok. Egyelőre nagyon jól kezdett, meglátjuk, hogy hova fog kifutni az első történet. Az biztos, hogy az első szám vége eléggé izgalmasra sikerült. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 A sztori nem rossz de a rajzok néhol ritka csúnyák lettek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Elolvastam az első két számot. Ez alapján ez is igéretesnek látszik, nem olyan gyerekes mint amilyennek gondoltam, sokkal komolyabb, bár nyilván nem olyan mint a Marvel sorozata. A történet teljesen rendben van, Zeen-t és Lula-t gyorsan megkedveltem, plusz Qort is jópofa a maszkjával. Yoda is nagyon jól szerepelt, jó volt újra akcióban látni. Viszont a rajzok tényleg nem voltak jók, plusz Marchion Ro pók alakú hajója sem tetszett. Kiváncsi vagyok mire kell nekik Tormak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Nem jó hír, ha nem jók a rajzok. Így a kiadó nehezen menne bele. Szerintem ez kimarad nálunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Nézz bele te is. Néhol szép, néhol csúnya. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Már megtettem. A kiadót ismerve ők szerintem nemet mondanának... De majd meglátjuk mit hoz a jövő. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Megvolt a 3. szám is. Kezdenek beindulni az események. Spoiler Mondjuk nekem fura, hogy Marchion hajóján van egy aréna is. A bábuk felálltak a sakktáblára, a kövi számban jöhet az akció. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Na, a harmadik szám is jó volt. Egyre jobban tetszik ez a sorozat is. Spoiler Zeen-ből talán még Jedi is lehet, ha szeretne, és a tanács is beleegyezik, mert a kor probléma már nála is felmerül. Nekem van egy olyan teóriám, hogy ha Jedi lesz akkor talán Yoda lesz a mestere, mert a képregény eddig nagyon együtt ábrázolja őket. Krix-et nem hiszem, hogy érdemes lesz megmenteni, a kis rohadék még Tormak-ot is beárulta, csak hogy mentse a saját bőrét. Amúgy, arról nincs infó, hogy ez a szám kb mikor játszódik? Mert a Marvel sorozat 4.számában Maru a Starlight-on harcol egy drengirrel, de itt viszont már Yoda-val, és a többi mesterrel beszélgetnek, a drengirnek pedig nyoma sincs. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Emberek, ez érdekes lesz. https://instagram.com/stories/danieljose1/2549761288978588892?igshid=1wvisa9b6houq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 39 perccel korábban, Iqvi írta: Emberek, ez érdekes lesz. https://instagram.com/stories/danieljose1/2549761288978588892?igshid=1wvisa9b6houq Mi a lényege? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 6 minutes ago, Ody Mandrell said: Mi a lényege? Geode az Into the Dark-ból szerepepni fog a képregényben és lesz Qort-al közös jelenetük is. A háttérben lévő szöveg erősen erre utal és remélem hogy José nem trollkodik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 9 órával ezelőtt, Iqvi írta: Geode az Into the Dark-ból szerepepni fog a képregényben és lesz Qort-al közös jelenetük is. A háttérben lévő szöveg erősen erre utal és remélem hogy José nem trollkodik. Nem trollkodott. Íme: High Republic Adventures #6 szinopszis: Spoiler Ahogy a Galaxis a Köztársasági Ünnepségre készülődik, Qort és Farzala elhagyják a társaikat, hogy csatlakozzanak Leox Gyasihoz és a Vessel legénységéhez, hogy egy titkos küldetést teljesítsenek a Jediknek. Mi mehet mégis félre? Tulajdonképpen minden. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 12 perccel korábban, Bence1997 írta: Nem trollkodott. Íme: High Republic Adventures #6 szinopszis: Spoiler elrejtése Ahogy a Galaxis a Köztársasági Ünnepségre készülődik, Qort és Farzala elhagyják a társaikat, hogy csatlakozzanak Leox Gyasihoz és a Vessel legénységéhez, hogy egy titkos küldetést teljesítsenek a Jediknek. Mi mehet mégis félre? Tulajdonképpen minden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 2 hours ago, NorbiLordi said: Valaki hatalmas Geode fan lett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 26 perccel korábban, Iqvi írta: Valaki hatalmas Geode fan lett. Geode a legnagyobb arc Olyan szövegei vannak besz*rsz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts