Jump to content

Laci!

Fórumtag
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Laci!

 1. Köszönöm szépen,hogy leírtad!Jónak ígérkezik,minél hamarabb beszerzem:)
 2. Jut eszembe legutóbb Karen Millertől olvastam a Klónok hábuorúja,Külső űr-t Az is egész jó lett.Nem az az akciódús Bumm BUMMM háborús regény,de nekem tetszik,jórészt Obi1-ról és Bail Organáról szól,amint egy küldetés alkalmábal elég messzire keverednek a magvilágoktól,Palpi meg nagy serényen szövögeti terveit.
 3. Ennek örülök,mostanába jobbnál jobb regények íródnak+a régi nagyágyúk:)
 4. Mármint a Thrawn kezében? Eltudnád miondani,hogy miről szól a történet??Akkor Pellaeon vezeti a birodalmat?
 5. Igen,igen a Sötét Nagyúr c.könyvet már én is kinéztem magamnak:) És köszönöm a többi tippet,ezeket el fogom olvasni,csak az a baj ahogy látom,hogy annyi mindent kiadnak mostanába a Star Wars név alatt,ami nem is baj,csak egy részük,hát elég "gagyi",ami nem tesz jót az SW.-nek:(
 6. Én nem vagyok régi rajongó,csak 1éve lettem az,de sok fórumon olvastam a Thrawn trilógiáról,és arról,hogy mennyien dícsérik,szal megrendeltem és nekem eddig ez a kedvencem,(azóta szerencsére már elolvastam jópár regényt)szinte olvasatta magát,nekem nagyon tetszik benne Thrawn karaktere,Ő az az igazi stratéga,akire ekkeor szüksége volt a Birodalomnak,már ami megmaradt belőle,és Pellaeon is egy szimpatikus szereplő a számomra,1szó,mint100,remek könyvek:)
 7. Hát most csak az Empire at war-hoz fűzném,hogy bár a küldetések azok tényleg nem a legjobbak,de azért az előző SW.stratégiákhoz képest előrelépés(szerintem).A galaktikus hódítás pedig hosszú ideig le tud kötni minden SW.kedvelőt.A FOC. hát az nekem nem tetszik.Az hogy egy alvilági banda erősebb legyen a felkelésnél és a Birodalomnál az már nevetséges,de ajánlom ezt a modot, http://empireatwar.filefront.com/file/GC_Maps_for_FoC;77639 ez az alap EAW.galaktikus Conquest térképei,és itt nincsenek Zannék,de megmarad a B-wing a 2.Halálcsillag,Thrawn... Szóval így megmaradnak a kiegészítő újjításai,de csak a szokásos Empire-Rebel köntösben.
 8. Nekem tetszik a sorozat,jól kidolgozott,és igazán remek a történet is.Engem a lázadás korai szakaszára emlékeztet,hogy a Galaktikus Szövetség maradék flottája,Stazi vezetésével,le-le csap a Birodalomra.A felkelés is így küzdött eleinte,megvolt a flotta,és zaklatták a Birodalmat,csak most kaptunk egy rakás Jedit,birodalmi lovagokat,meg sitheket.Jó kis sorozat ez tartja a színvonalat.
 9. Nekem Grievous az egyik kedvenc karakterem,szó szerint egy vadállat.És ebben a részben is a híres vendégszeretetével köszönti Fistoékat.
 10. Hát az Endorinál nagyobb csata nem nagyon lehetne,max egy párszor a lázadók rajtaütnek majd a Birodalmon. De úgy hallottam,hogy a sorozatban kiemelt szerepet fog kapni a galaxis söpredéke,vagyis kicsit belekukkanthatunk majd az ilyen Jabba félék mindennapjaiba.
 11. Remélem azért látni fogunk egy pár jó kis űrcsatát a lázadó és birodalmi flotta között!
 12. Nekem a film végi űrcsata visz mindent,ahogy a lázadók flottája kétségbeesetten próbál kitartani addíg amíg a pajzsot semlegesítik Hanék,az egyik legjobb űrcsatajelenet,remélem fogunk látni egy pár ilyet az élőszereplős sorozatban is.
 13. Hát igen ott a lázadók se tudtak mit kezdeni egy csillagrombolónyi rohamosztagossal.
×
×
 • Create New...

Important Information