Jump to content

GorkyZero

Fórumtag
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About GorkyZero

 • Birthday 07/18/1990

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország, Heves megye

Recent Profile Visitors

2,162 profile views

GorkyZero's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

1

Community Reputation

 1. Igen, de én "Darth Vader" alatt konkrétan a jelmezes ("vastüdős") Vadert értem.
 2. Így pár nap után átgondolva, egyelőre nemmel szavazok. Nekem a Star Wars így tökéletes ahogy van, kerek egészet alkot. Egy igazi filmlegenda, stílusa van, és félek, hogy a Disney-féle új részek ezt megtörnék. Engem már az is kizökkentene, ha nem a 20th Century Fox-szal indulna, vagy nem lenne beúszó szöveg, vagy akár olyan apróság is, mint ha a film elején írnák ki a szereplők nevét. (Egyébként úgy tudom az Új remény készítésénől Lucas először állt elő ezzel az ötlettel, hogy csak a stáblistában írja ki a szereplők nevét, és sok rendező kolléga nyílvánította ki nemtetszését ez miatt. De én remek ötletnek tartom, hiszen így jobban bele éli magát az ember a SW világába, mintha nem is filmet nézne...) A másik probléma, hogy nehezen tudom elképzelni John Williams nélkül a Star Wars-t. Szerintem egy film sikerét 50%-ban befolyásolja, hogy milyen a zenéje, mennyire fülbemászó. A harmadik dolog - de ez már inkább egyéni - Darth Vader hiánya. Nekem az első pillanattól kezdve ő a kedvenc karakterem. (Emlékszem arra a pillanatra, amikor először 5 évesen megláttam a Leia hajóján. Rögtön magával ragadott.) Fantasztikusan hangulatos-tekintélyes figura. Sokáig az ep1-2-t is nehezen tudtam elfogadni, amiért nem volt benne, mára persze ebből már "kigyógyultam". Kíváncsian várom milyen főgonoszt hoznak be a 7. részben, de félek, hogy Vaderhez fogom hasonlítgatni, és ez miatt nem fog nekem megfelelni. Szóval nálam ilyen tekintetben magas a mérce, de remélem, hogy méltó folytatást sikerül letenniük az asztalra.
 3. Én kb. 5 évesen láttam először a Star Wars, szüleim ekkor ruháztak be a THX felújított változatra 1995-96 tájékán. Ezt nagyon sokszor láttam, érdekessége, hogy mindhárom film előtt található rajta Lucas-szal egy gyors interjú. A Special Edition létezéséről csak akkor szereztem tudomást, amikor internetre csatlakoztunk (2001-ben). Ez mondhatni lázba hozott, mindenáron megakartam szerezni, de abban az időben ez nem volt egyszerű. Majd az egyik kereskedelmi csatorna leadta 2003-ban. Rögtön megtetszett, azelőtt pl. a Jabba-s jelenetről nem is tudtam. Igazán újításként hatott, megújult vele az egész film. És mivel sokszor láttam az eredetit, így minden apróbb újítást észrevettem. Egy szó, mint száz nekem jobban tetszik az SE és a DVD-s változat is, nagyon bejöttek az újítások, kellett ez a vérfrissítés. Szavaznom nehéz, mivel a régit nem utálom, szívesen megnézem azt is, ha az kerül kézhez. De az már kicsit elüt az új trilógiától és ez zavaró benne.
 4. Sziasztok egy egyszerű kérdésem lenne felétek: hogyan kell kiejteni Thrawn és C'baoth nevét?
 5. Az ő szótárában nincs olyan szó, hogy "szerencse"
 6. Dzséjt mondott valamit. Lehet hogy a Tatooine a kulcs az egészhez. Ugyanis az Ep5 az egyetlen film a 6 közül, amelyikben nem szerepel a Tatooine, mint helyszín...
 7. Ma lesz a Film+ -on 1 óra múlva (20:45-kor) A Klónok támadása!
 8. Boldog Születésnapot Star Wars / Egy Új Remény!
 9. Nos, ez volt életem első itteni kvíze. Ez látszik is az eredményen, 0 pont Nem baj, azért köszönöm, hogy részt vehettem! Még hozzá kell szoknom a folyamatos lapfrissítéshez. Mire bele lendültem, vége lett a játéknak Ez amugy még folytatódni fog, ugye? A nyertesnek pedig gratulálok!
 10. I have a bad feeling about this
×
×
 • Create New...

Important Information