Oldfighter Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Íme egy kis csemege a készülődő folytatásból. A minősége sajna nem túl jó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Majd szóljatok ha kész a Jedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Sikeresen kifehérítette a képet. Más egyebet nem látok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Itt egy olyan, amibe már jobban belenyúlt: A film első két perce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Nekem mondjuk sokkal jobban tetszik a 2004-es kiadás túlszínezett képvilága. "TEMP"?Még Lucasék is kiszedték a Power feliratot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Amint látom még a lézernyalábokat nem vette kezelés alá Azok még elégé gagyik. Ezen a minőségen legalábbis. A TEMP felirat ki fog kerülni onnan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Hát ő... én annyira nem díjazom az ötletét ennek a kifehárítésnek. Az ep5-re jellemző a kék színvilág, rengeteg helyen domináns ez a szín, és ahol nem, ott kapott a transzfer egy kis kéket. Ráadásul a Hoth-nak szerintem ez adott egy kis idegen jelleget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Ez a fehérítés nekem se jön be. Szerintem így olyan mint egy mosóporreklám. A "TEMP" meg menjen Kukutyinba zabot hegyezni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 A havas tájon meghagyhatná nyugodtan, de azért az igaz, hogy már az arcokon túlzás ez a fajta kék szűrő használata. No de még elégé az elején járunk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 (edited ) Nekem is tetszik az eredeti kék szín, így kifehérítve túl fakó. Pedig nyilvánvalóan így nézne ki a valóságban. De ugye az SW nem a valóságról szól. Bár azt díjazom, hogy kiszedte Luke szemcsijéből a kamera és mikrofon tükröződést. Edited June 19, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Nagyon jó ötlet, hogy így beforgatja a kamerát! [A "TEMP" pedig azt jelenti, hogy az csak ideiglenes, meg fogja változtatni!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Ehh... akkor az ep.2-nél is elveszi a narancssárgás szint, mert a valóságban "nem ugy nézne ki"? Adywan igazi mestere annak, hogy kell a logika mentén kiszedni egyes jelenetekből a coolságot. Én nem tudom miért kékes minden a Hoth bolygón, de hogy nagyon jól áll neki az hétszentség Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Ebben a szín-témában én is ilyen konzervatív vagyok Ha a javítás érdekében a valóságoshoz akarja valaki közelíteni, akkor épp az adott bolygó hangulata vész el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Meg nem ezért vagy azért, de a rendezők általában nem a véletlen miatt állítják be olyan színűre a filmet, amilyenre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Meg nem ezért vagy azért, de a rendezők általában nem a véletlen miatt állítják be olyan színűre a filmet, amilyenre. Szerinte ez biztos hiba... Egyébként is volt az inkább kékes-fehér, ami valóban jól mutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 Nem biztos, hogy hibának veszi, csupán a maga és esetleg több rajongó elvárása szerint cselekszik így. Én majd arra leszek kíváncsi, hogy az FX effektekkel mit művel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 (edited ) Én ha fakón akarom nézni, berakom az első verziót. Abszolút nem tetszik ez a színtelenítés. Edited July 6, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Én azért kivárom, hogy milyen lesz az új effektekkel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Mi ez a repülőgép kondenzcsík a képen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Lehet, hogy nem csak sugárlövedékek lesznek? Na majd kiderül Angolosok meg le tudják fordítani a szöveget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Nekem az bejön hogy az emberkék nem olyan sápatagok mint a 2004-esben de lehet hogy a kék környezetbe meg pont nem illenének bele a színesebb egyéniségek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 Újabb képek jelentek meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Nekem a 2004-es jobban tetszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Nekem a 2004-es jobban tetszik. Nekem is. Adywan vajon tudja mit csinál? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts