Jump to content

Ki-Adi-Mundi

Fórumtag
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ki-Adi-Mundi

 1. Nem hiszem, hogy csupán az anyagi haszon lenne a háttérben. Lucas még mindig örömét leli az új technikák alkalmazásában. Ráadásul 2017-ben lesz majd 40 éves a SW. 2005 óta először éreztem a régi borzongást a hír hallatán...
 2. Sziasztok! Ritkán írok a fórumba, de a rajongásomnak - a lehetőségeimhez mérten - igyekszem én is nyomot hagyni. A főiskola részéről én vagyok az előadás-sorozat szervezője. Tudom, hogy kiváltképp nektek lenne jó szervezni ezeket az előadásokat, hiszen érintettek vagytok a témában és minden összefüggést világosan láttok. Ezt követően, ha Egerben már nem is, de tényleg jó volna, ha a fővárosban folytatódhatnának az előadások! Ezt valakinek meg kéne szerveznie. (vagy közösen valamit) Minden esetre most ősszel "Star Wars - mítosz és valóság" Egerben! Ha tehetitek, gyertek el! Simon Zoli előadásai pedig tényleg páratlanok!
 3. Így van. Nem is gondolta volna, de az egri fősulin vetítve is lesz az egyik klipje, mint prezentációs eszköz.
 4. Telnek az évek és Lenci nem csinál új videót... nincs ez így rendjén.
 5. Megnéztem újra a Lightsaber-es videót, hú micsoda királyság az, Lenci! Kár, hogy nem csinálsz már ilyeneket.
 6. Rég voltam itt, de elnézve ezt a videót, nem maradtam le sokról. A legutóbbi videó sajnos nem éri el a korábban megszokott klippek színvonalát. Azokat még ma is elindítom és szívesen megnézem, de ebben nincs semmi Lencis... Várom a következő nagy durranást!
 7. Nagyon jó a "gtowonders" és a Lando-s is! Bár számomra mindig furcsa más zenét hallani SW alatt, de ezek mégis üdítő kivételek voltak. Grat!
 8. Fel tudod tölteni valahova a legutóbbi videódat, Lenci? Nagyon kellene!
 9. Megborsózott a hátam. Kiváló videót vágtál össze! Feltétlenül szeretném nagyobb felbontásban is megszerezni!
 10. Nagyon jó a Palpatine-os videó, Lenci! Csak azt árulnád el miért nem volt jó a régi letöltős eljárás? A you tube kis rosszminőségű képe nem adja vissza a teljesképernyős varázslatot, amit még adhatna a kipped. Szívfájdalmam ez, Lenci, ugye tudod?
 11. Én most értesültem a hírről. Le a kalappal! Nagyon izgalmas itt mindenki lelkesedése, kicsit mindenki részesedik az örömödben, Zoli. Ez egy szép dolog.
 12. Nekem is tetszett a videó, és nekem is főleg a villámlásnál levő visszaemlékezések igazán. De a linkről, amit adtál képtelenség leszedni. 55 órát ír ki... régen nem voltak az ilyen letöltésekkel gondok. Miért van ez?
 13. Jó videó a Yodás, bár ismerve a korábbi videóidat, nem éri el azok színvonalát. A vége úgy érzem én is, hogy nincs a helyén. De van egy nagyon jó rész, ami különösen tetszett, amikor Yoda mondja, hogy a Jedi mindig védekezésre és sosem támadásra használja az Erőt és erre bevágod, hogy megállítja a szenátusi lebegőt. Ezt eredetinek tartom. A többi videódban még nem volt ilyen. Azt hiszem magas már a mércém veled szemben, Lenci. Nézzd el nekem, hisz a te érdemed. A másik videót kéne you tube-ra feltenni, mert azt nem sajnálnám rosszabb minőségben megnézni, ha csak félkész. Viszont így erről a szerverről nem lehet letölteni, mert 1.7 kb/sec-el jön. Valamit tegyél kérlek!
 14. Lenci, hogyan lehet az, hogy én reggel 9.00-től töltöm a Yodásat és még csak 91%-nál tart? Vérlázító!
 15. Ez esetben türelemmel várok.
 16. Újabb videóban nem gondolkodol, Lenci?
 17. Ez tényleg király videó, Dzséjt!
 18. Fogadd részvétemet, Olivér! Nehéz, de úgy érzem ilyenkor meg kell fogadni Yoda mester tanácsát: "A halál az élet természetes része. Örömmel gondolj azokra, akik végre egyesülnek az Erővel. Ne gyászold őket! Ne fogódzz beléjük!"
 19. Egyetértek az előttem szólókkal. A fénykardnyitogatás kezdett sok lenni, dehát az utánalevőek felették a dolgot. A Panakás szám valóban zseniális, de az én egyik nagy kedvencem a Qui-Gon's Funeral, főleg az Ep 3 óta. Azt talán még betehetnéd egy klipbe.
 20. Szuper videó, szuper! Le a kalappal, Lenci! Még-még!
 21. Ez jó link. Köszi, hogy feltöltötted megint! Megnéztem. Az elején olyan érzésem volt, hogy milyen videó lesz ez, mert ilyet már láttam. Nem sok újdonság volt. (hozzáteszem, ha először láttam volna, akkor egy szót se szólnék) Aztán úgy éreztem, a klip felétől kezdve fokozatosan bekeményítesz és a végére megint elállt a szavam. Parádés lett az Ewokos zenéve a vége! Szerintem az egyik legjobban megírt zene a SW-ban. Hatalmas katarzis élményt képes nyújtani és a jelenetek nagyon jól össze voltak vágva. Köszönöm az élményt! Jössz klubnapra?
 22. Lehet, hogy a másik nem működik, de ez 3.9 kb/sec-el jön és több, mint 9 óráig tart. Ebből kiindulva a Megaupload jobb volt.
 23. Én úgy gondolom, hogy vannak klippek, amik nem igazán hasonlíthatók össze. Ilyen volt pl. a hónapokkal ezelőtt készült nagy klipp a Confrontation with Count Dooku c. számmal és a többi akció középpontú klip. Az előbbi Obi-Wanos a kettő között van valahol, de inkább az akcióhoz húz. Ebben a klipben benne van minden, ami a korábbiakban benne volt. Nagyon jó, ahogy az elején az Obis szövegre bevágtad a jeleneteket! Padmét mondjuk nem éreztem ott a helyén. Annak egy új helyet kellett volna kialakítani, de úgy már lehet, hogy túl hosszúra nyúlt volna. Nem tudom, én biztos elnéztem volna még egy darabig. A párbajok nálad mindig zseniálisak. Arról csak legekben tudok beszélni. A végén is nagyon jó a Jediben való vívódási rész egybekötve Sithekben levővel. Az a rész, amikor meghal Vader még jobb lenne, ha jobban kigondoltabb volna. Olyan rövid volt és nem is hiszem, hogy a legjobb jelenetek vanank ott, amik ott lehetnek. Ott ugyanis nem hiszem, hogy a Dooku-s elleni harc jutna az eszébe. Ha már Obiról van szó, akkor valami meghittebb és mondjuk Leia is hiányzott, meg több Padmé... akár Qui-Gon is. Ezek csak apró dolgok, nem lényegesek. Ami a lényeg, hogy nekem nagyon tetszik a klip! Gratulálok hozzá!
 24. Dzséjt, a Birthsday szerintem is egy kedves videó. Az ötlete is eredetei. Na és a Macirevű is nagy poén!
×
×
 • Create New...

Important Information