Jump to content

Lenci videói

Lenci

Recommended Posts

Kb. 3 hete kezdtem a movie makerral ún. "SW-videóklipeket" gyártani, persze szigorúan sw zenére, az elsső próbálkozások, amik mind az ep3-at "dolgozták fel", még a sw.hu fórumára is belinkelődtek. Hála a Tervezőnek, egy profi filmkészítő programmal, most olyan klipek gyártásába kezdtem, amelyek az összes rész legjobbnak vélt jeleneteit igyexenek magukba foglalni. Az elsőt tegnap átküldtem Dzséjtnek, és azóta elkészült a második. Előljáróban annyit, hogy ez 260 mega, 7 és fél perc, s persze nyílván tele van hibákkal, de azért bízom benne, hogy vannak ere felé olyan mazochisták, akik esetleg vetnek rá egy pillantást, sajnos az ep3-ból kevés képkocka tűnik fel benne,...

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=3HVS8HF...TV1WT5E3J1FJIRA

Jó szórakozást... :lol:

Nekem nagyon tetszik klip, a legjobbak a karaktermontázsok, ahol a saga főbb szereplőit láthatjuk minden részból amiben szerepeltek. Padmeról egy egész rövidfilmet lehetne csinálni amiben láthatjuk minden ruhájában/hajviseletében. :lol:

Egyébként milyen programmal csináltad?

Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni.

Nekem minden nehézség nélkül lejött Flasgettel :wink:

Nahát erre kíváncsi leszek Metró! Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni. Nekem pl. sokkal praktikusabb lenne  :wink:

oké! Mondj egy olyan helyet, ahonnan fg-el is le tudod tölteni, és már is felrakom...:lol:

Már dolgozunk rajta :lol:

Csak a netem valamiért borzalmasan belassult, és jelenlegi állás szerint 20 óra múlva kerül fel az első videó :o

De már ezen is dolgozom :o

Jelzem majd, ha fent vannak. :)

Nekem nagyon tetszik klip, a legjobbak a karaktermontázsok, ahol a saga főbb szereplőit láthatjuk minden részból amiben szerepeltek. Padmeról egy egész rövidfilmet lehetne csinálni amiben láthatjuk minden ruhájában/hajviseletében.  :)  

Egyébként milyen programmal csináltad?

Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni.

Nekem minden nehézség nélkül lejött Flasgettel :wink:

A program neve magix, sokkal jobb, okosabb és gyorsabb mint a movie maker. Egy kb. 4 perces klip a movie makerral közel fél nap volt, ezzel pedig alig több mint egy óra. Most csinálok egyet palpiról...:)

Az egyik 158 MB a másik 267 MB. Lefelé gyorsan jött flashgettel, csak fölfelé mennek piszok módon lassan...

Jajjjj ezek kívül esnek a látókörömön :):) . Az én 3k sebességű letöltésemmel nincs esély ezek letöltésére.

Az egyik 158 MB a másik 267 MB. Lefelé gyorsan jött flashgettel, csak fölfelé mennek piszok módon lassan...

Dzséjt én nem győzöm megköszönni, hogy feltöltöd a klipjeimet, lassan már neken is kikéne találnom nekik egy jó kis tárhelyet....Egyébként én a helyedben nem törődnék azzal a 158 megással, mert z egy szar szerintem..........családom is lehúzta...(

Viszont van egy új, a legklasszikusabb sw zenére:

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=3BEGDNT...RG2829SQ3800R6D

És "csak" 182 mega, no meg röpke 5 és fél per(e)c...

Nekem tetszett az a 158 megás, szerintem jó lett, meg aztán elfér, de ha nagyon nem akarod, akkor nem teszem fel :wink:

Ja, összekicsinyítettem őket, így már csak 20-30 MB körül mocorognak. Ha holnap nem utatom el véletlenül, akkor felteszem őket, ha igen, akkor csak vadásrnap körül lesz fent, de a héten felkerülnek, annyi szent.

Lenci: Az sw.hu-ra beszurt ep.3-as videóid nagyon tetszettek. Majd megöl a kiváncsiság, hogy láthassam ezeket a videókat, de sajna továbbra is azt irja ki, hogy nincs meg valami codec-em... :evil:

sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj, ha tudnék akkor segítenék, de el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baj. Ezek mpg fájlok és elég nagyok win. med player kiválóan lejátsza őket nálam..