Jump to content

Ki-Adi-Mundi

Tag
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Ki-Adi-Mundi

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 06/02/1985

 • MSN
  countdooku@freemail.hu
 • Weboldal címe:
  http://

 • Lakhely
  Eger
 1. Nem hiszem, hogy csupán az anyagi haszon lenne a háttérben. Lucas még mindig örömét leli az új technikák alkalmazásában. Ráadásul 2017-ben lesz majd 40 éves a SW. 2005 óta először éreztem a régi borzongást a hír hallatán...
 2. Sziasztok! Ritkán írok a fórumba, de a rajongásomnak - a lehetőségeimhez mérten - igyekszem én is nyomot hagyni. A főiskola részéről én vagyok az előadás-sorozat szervezője. Tudom, hogy kiváltképp nektek lenne jó szervezni ezeket az előadásokat, hiszen érintettek vagytok a témában és minden összefüggést világosan láttok. Ezt követően, ha Egerben már nem is, de tényleg jó volna, ha a fővárosban folytatódhatnának az előadások! Ezt valakinek meg kéne szerveznie. (vagy közösen valamit) Minden esetre most ősszel "Star Wars - mítosz és valóság" Egerben! Ha tehetitek, gyertek el! Simon Zoli előadásai pedig tényleg páratlanok!
 3. Így van. Nem is gondolta volna, de az egri fősulin vetítve is lesz az egyik klipje, mint prezentációs eszköz.
 4. Telnek az évek és Lenci nem csinál új videót... nincs ez így rendjén.
 5. Megnéztem újra a Lightsaber-es videót, hú micsoda királyság az, Lenci! Kár, hogy nem csinálsz már ilyeneket.
 6. Rég voltam itt, de elnézve ezt a videót, nem maradtam le sokról. A legutóbbi videó sajnos nem éri el a korábban megszokott klippek színvonalát. Azokat még ma is elindítom és szívesen megnézem, de ebben nincs semmi Lencis... Várom a következő nagy durranást!
 7. Nagyon jó a "gtowonders" és a Lando-s is! Bár számomra mindig furcsa más zenét hallani SW alatt, de ezek mégis üdítő kivételek voltak. Grat!
 8. Fel tudod tölteni valahova a legutóbbi videódat, Lenci? Nagyon kellene!
 9. Megborsózott a hátam. Kiváló videót vágtál össze! Feltétlenül szeretném nagyobb felbontásban is megszerezni!
 10. Nagyon jó a Palpatine-os videó, Lenci! Csak azt árulnád el miért nem volt jó a régi letöltős eljárás? A you tube kis rosszminőségű képe nem adja vissza a teljesképernyős varázslatot, amit még adhatna a kipped. Szívfájdalmam ez, Lenci, ugye tudod?
 11. Én most értesültem a hírről. Le a kalappal! Nagyon izgalmas itt mindenki lelkesedése, kicsit mindenki részesedik az örömödben, Zoli. Ez egy szép dolog.
 12. Nekem is tetszett a videó, és nekem is főleg a villámlásnál levő visszaemlékezések igazán. De a linkről, amit adtál képtelenség leszedni. 55 órát ír ki... régen nem voltak az ilyen letöltésekkel gondok. Miért van ez?
 13. Jó videó a Yodás, bár ismerve a korábbi videóidat, nem éri el azok színvonalát. A vége úgy érzem én is, hogy nincs a helyén. De van egy nagyon jó rész, ami különösen tetszett, amikor Yoda mondja, hogy a Jedi mindig védekezésre és sosem támadásra használja az Erőt és erre bevágod, hogy megállítja a szenátusi lebegőt. Ezt eredetinek tartom. A többi videódban még nem volt ilyen. Azt hiszem magas már a mércém veled szemben, Lenci. Nézzd el nekem, hisz a te érdemed. A másik videót kéne you tube-ra feltenni, mert azt nem sajnálnám rosszabb minőségben megnézni, ha csak félkész. Viszont így erről a szerverről nem lehet letölteni, mert 1.7 kb/sec-el jön. Valamit tegyél kérlek!
 14. Lenci, hogyan lehet az, hogy én reggel 9.00-től töltöm a Yodásat és még csak 91%-nál tart? Vérlázító!
 15. Ez esetben türelemmel várok.
×
×
 • Create New...

Important Information