Jump to content

dstar

Fórumtag
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dstar

 1. A munka miatt már (sajnos) nincs időm annyit netezni, többnyire már csak emileket nézek, de örömmel látom, hogy a fórum él, és a "kemény mag" még mindíg aktív. A 30.000 szép nagy szám, nincs is mit hozzáfűzni...
 2. Üdv fórumtársak, rég jártam erre...
 3. Egy kis humor a HS-ről Harrison Forddal: http://www.youtube.com/watch?v=Xvx2ujk_BQc...harrison%20ford Nem túl büszke a filmre.
 4. Néhány napig nem járok erre, és megújul a fórum. Tetszik...
 5. dstar

  Filmek

  A Fűrész nekem pont azért nem jött be, mert nagyon hamar rájöttem, mi fog történni. Mikor megláttam a földön fekvő fickót, biztos voltam a továbbiakban. Ami tetszett, az a film atmoszférája, ami ha megmaradt a 2. részre is, akkor már érdemes megnézni. Egyébként az ilyen típusú filmek a kedvenceim, amin gondolkozni kell egy kicsit. Annak idején a 6.érzék olyan volt, hogy még napokig eszembe jutott, és sztem azóta is a műfaj legjobbja.
 6. dstar

  Filmek

  Nagyon későn lehetett, ha leadták a feliratot. Nem a Képírók című sorozatukban adták? Azt nem tudom, de 22:00 után kezdődött vmikor. A felirat nem ment végig, a narrátor mondta a szinkronos dolgot rögtön a film végén. Sztem nem kell aggódni, 1-2 hónap és ismétlik, csak nagyon oda kell figyelni a műsorújságra (txt-re).
 7. dstar

  Filmek

  Én meg nem is tudtam, hogy lemaradtam róla. Köszi, hogy szóltál, ez mindenképp jó hír mert a tv2 fél év, egy éven belül tuti megismétli uborka szezonban. Egyébként érdekes, mert a film végén mondják, hogy a szinkron a tv2 megbízásából készült, tehát nem olyan régen szinkronizálhatták, az új verzió sikerén felbuzdulva. AG is szinte felismerhetetlen a filmben, kicsit Kvazimódós lett a karaktere. Tényleg más a két film, de nekem egyik sem jött be...
 8. Igen, egy suliba jártunk.
 9. Ez az Erbeszkorn gyerek gyöngyösi srác, kicsit elvont,(mármint Ő) de a könyve tényleg nem rossz. (nekem dedikált példányom van )
 10. dstar

  Filmek

  Nem tudom miért, de a karácsonyi tv műsor felhozatal nekem sohasem jön be. Miért kell minden évben leadni a Télaput??? Mondjuk biztos nem az én kedvemért. Amit viszont hiányolok, a Duna vagy az m1-2 minden karácsonykor menetrendszerűen leadja a Ben Hur-t. Azért nincs meg DVD-n, mert ez évek óta mindíg megy, de most nem látom a műsorok között. Amit még nem hiányolok, az a BS és TH egyik számomra nem tetsző mozija a Bunyó karácsonyig, az is minden évben menetrendszerű. Mik is vannak még? :39:
 11. Ha nem tudnék felnézni ide az elkövetkező pár napban, kellemes ünnepeket minden fórumozónak.
 12. Hát, ha RXV 640 RDS erősítőd van, mondjuk egy optikai kábellel kell összekötnöd, így ha az erősítő dvd állásban van, automatikusan kiírja hogy EX a film, plusz világít a 6. lámpa is az erősítőn. (DTS-nél ES)
 13. Nálunk nincs BK, pedig elfogyasztanék én is pár menüt az sw figurákért.
 14. Pedig elhiheted, sokan vannak ilyenek. Egyébként sztem arról van szó, hogy megtéveszti a vásárlót a borító, amin EX van feltűntetve, arról nem beszélve, hogy az ep1 és 2 is EX, a 3 miért ne legyen az.
 15. Természetesen a párbeszéd rész elég lenne...
 16. Nekem még nincs meg az ep3 DVD, de már belekukkantottam, és azon a lemezen tényleg nem EX volt a hang, csak sima DD 5.1.
 17. Lentebb belinkeltem a forgatókönyvet. Jó lenne, ha megcsinálnád...
 18. dstar

  Filmek

  Hát nem tudom, de nekem sem nagyon jön be a Superman széria, de a Robocop 1-2 még mai szemmel is nagyon kemény, sajnos a 3. részt már szintén kisgyerekeknek csinálták. és nem is tudom, talán 7. rész is van... ) Nagy Pókember gyűjtő-rajongó voltam annakidején( ), volt is valami Pókember film féle úgy 92 környékén, de sajnos (vagy szerencsémre) azt akkor nem láttam. A mostani 2 mozifilm nagyon gyengécske lett, sztem nem hozza vissza a képregények hangulatát, bár a 2. rész már javuló tendenciát mutat. Az X-men már sokkal meggyőzőbb számomra, a karakterek és a technikai háttér is (sőt még mondanivalója is van) közelebb áll a képregényéhez. A DarDevil képregényeket sajna men ismerem, de a film végignézése komoly szenvedést okozott a tűrőképességemnek, amit azóta hasonló kategóriában csak a Macskanő tudott felülmúlni. A Spawn képregények világa szintén nagyon bejött, és mint lentebb említettem, előbb a filmzene volt meg, amit szanaszét halgattam mielőtt megnéztem a filmet, de valószíűleg a zenészeknek és a rendezőnek teljesen más volt az elképzelése, mert ez a képregényadaptáció megérdemelte volna a 18-as karikát, ezzel szemben sztem akár óvodások is megnézhetik szombat reggel 8-kor. (egyébként asszem valamelyik nap adja a Viasat3 ) Másik szörnyűség a Hulk. , amiről talán szót sem ejtenék, a DVD hangja miatt azért egyszer nézhető kategória. A Batman 1-2 után egyedül az új elő-Batmant tartom jónak, és azt, hogy a Ross doki brillírozása után nem züllesztették tovább a figura mítoszát. F4-et még nem láttam, tervbe van véve, de a bemutató alapján nem fűzök hozzá komoly reményeket. Az első pozitív ilyen irányú film a Sin City, ami olyan szinten bejött, hogy referenciának állítanám feldolgozás ügyben, így kell adaptációt csinálni :!: Sajna valamiért az amcsik a célközönségnek az iskolás korosztályt teszik meg, valszeg azok hozzák a nagy lóvét, csak az a baj, hogy így nézhetetlen filmek készülnek. Szerintem...
 19. dstar

  Filmek

  Nekem valahogy olyan érzésem van, hogy olyan lesz mint a Spawn, óvodásoknak csinálják. (ellenben a Spawn soundtrack-al, mindenki figyelmébe ajánlom, nagyon komoly filmzene, ergo jobb, mint az egész film. )
 20. dstar

  Filmek

  Tegnap megnéztem a Pite 4-et. Nem volt olyan rossz, mint gondoltam, bár sztem nagyon erőltetett a dolog, főleg, hogy 2 szereplővel próbálnak kapcsolódni a régi történethez (a Sörminátor, mint nevelési tanácsadó ), állandóan Stiffler-t emlegetik, és a poénok is visszaköszönnek. Olyan érzése van az embernek, mintha a Rendőrakadémia 1(!) után a sorozatot nézné. A leggyengébb Pite. (ha az egyáltalán) 10/4
 21. SW ep3 mp3 lejátszó, Yodával az Euronics-ban: http://euronics.eq.hu/img/ujdonsagok/3_alap.pdf Karácsonyra szép ajándék.
 22. dstar

  Filmek

  Habár még nem láttam, nagyon erőltetettnek tűnik, egy újabb bőrt lehúzni egy sikeres sorozatról, és egy névvel összekötni a dolgot: Pite4
×
×
 • Create New...

Important Information