Jump to content

dstar

Tag
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About dstar

 • Rank
  Youngling

 • Lakhely
  Gyöngyös

Recent Profile Visitors

1177 profile views
 1. A munka miatt már (sajnos) nincs időm annyit netezni, többnyire már csak emileket nézek, de örömmel látom, hogy a fórum él, és a "kemény mag" még mindíg aktív. A 30.000 szép nagy szám, nincs is mit hozzáfűzni...
 2. Üdv fórumtársak, rég jártam erre...
 3. Egy kis humor a HS-ről Harrison Forddal: http://www.youtube.com/watch?v=Xvx2ujk_BQc...harrison%20ford Nem túl büszke a filmre.
 4. Néhány napig nem járok erre, és megújul a fórum. Tetszik...
 5. dstar

  Filmek

  A Fűrész nekem pont azért nem jött be, mert nagyon hamar rájöttem, mi fog történni. Mikor megláttam a földön fekvő fickót, biztos voltam a továbbiakban. Ami tetszett, az a film atmoszférája, ami ha megmaradt a 2. részre is, akkor már érdemes megnézni. Egyébként az ilyen típusú filmek a kedvenceim, amin gondolkozni kell egy kicsit. Annak idején a 6.érzék olyan volt, hogy még napokig eszembe jutott, és sztem azóta is a műfaj legjobbja.
 6. dstar

  Filmek

  Nagyon későn lehetett, ha leadták a feliratot. Nem a Képírók című sorozatukban adták? Azt nem tudom, de 22:00 után kezdődött vmikor. A felirat nem ment végig, a narrátor mondta a szinkronos dolgot rögtön a film végén. Sztem nem kell aggódni, 1-2 hónap és ismétlik, csak nagyon oda kell figyelni a műsorújságra (txt-re).
 7. dstar

  Filmek

  Én meg nem is tudtam, hogy lemaradtam róla. Köszi, hogy szóltál, ez mindenképp jó hír mert a tv2 fél év, egy éven belül tuti megismétli uborka szezonban. Egyébként érdekes, mert a film végén mondják, hogy a szinkron a tv2 megbízásából készült, tehát nem olyan régen szinkronizálhatták, az új verzió sikerén felbuzdulva. AG is szinte felismerhetetlen a filmben, kicsit Kvazimódós lett a karaktere. Tényleg más a két film, de nekem egyik sem jött be...
 8. dstar

  Szinkron

  Igen, egy suliba jártunk.
 9. dstar

  Szinkron

  Ez az Erbeszkorn gyerek gyöngyösi srác, kicsit elvont,(mármint Ő) de a könyve tényleg nem rossz. (nekem dedikált példányom van )
 10. dstar

  Filmek

  Nem tudom miért, de a karácsonyi tv műsor felhozatal nekem sohasem jön be. Miért kell minden évben leadni a Télaput??? Mondjuk biztos nem az én kedvemért. Amit viszont hiányolok, a Duna vagy az m1-2 minden karácsonykor menetrendszerűen leadja a Ben Hur-t. Azért nincs meg DVD-n, mert ez évek óta mindíg megy, de most nem látom a műsorok között. Amit még nem hiányolok, az a BS és TH egyik számomra nem tetsző mozija a Bunyó karácsonyig, az is minden évben menetrendszerű. Mik is vannak még? :39:
 11. Ha nem tudnék felnézni ide az elkövetkező pár napban, kellemes ünnepeket minden fórumozónak.
 12. Hát, ha RXV 640 RDS erősítőd van, mondjuk egy optikai kábellel kell összekötnöd, így ha az erősítő dvd állásban van, automatikusan kiírja hogy EX a film, plusz világít a 6. lámpa is az erősítőn. (DTS-nél ES)
×
×
 • Create New...

Important Information