Ugrás a kommentre

dstar

Tag
 • Összes hozzászólás

  195
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

dstar tevékenysége

Profil információ

 • Lakhely
  Gyöngyös

Legutóbbi látogatók

1.060 profil megtekintés
 1. A munka miatt már (sajnos) nincs időm annyit netezni, többnyire már csak emileket nézek, de örömmel látom, hogy a fórum él, és a "kemény mag" még mindíg aktív. A 30.000 szép nagy szám, nincs is mit hozzáfűzni...
 2. Üdv fórumtársak, rég jártam erre...
 3. Holiday Special

  Egy kis humor a HS-ről Harrison Forddal: http://www.youtube.com/watch?v=Xvx2ujk_BQc...harrison%20ford Nem túl büszke a filmre.
 4. Néhány napig nem járok erre, és megújul a fórum. Tetszik...
 5. Filmek

  A Fűrész nekem pont azért nem jött be, mert nagyon hamar rájöttem, mi fog történni. Mikor megláttam a földön fekvő fickót, biztos voltam a továbbiakban. Ami tetszett, az a film atmoszférája, ami ha megmaradt a 2. részre is, akkor már érdemes megnézni. Egyébként az ilyen típusú filmek a kedvenceim, amin gondolkozni kell egy kicsit. Annak idején a 6.érzék olyan volt, hogy még napokig eszembe jutott, és sztem azóta is a műfaj legjobbja.
 6. Filmek

  Nagyon későn lehetett, ha leadták a feliratot. Nem a Képírók című sorozatukban adták? Azt nem tudom, de 22:00 után kezdődött vmikor. A felirat nem ment végig, a narrátor mondta a szinkronos dolgot rögtön a film végén. Sztem nem kell aggódni, 1-2 hónap és ismétlik, csak nagyon oda kell figyelni a műsorújságra (txt-re).
 7. Filmek

  Én meg nem is tudtam, hogy lemaradtam róla. Köszi, hogy szóltál, ez mindenképp jó hír mert a tv2 fél év, egy éven belül tuti megismétli uborka szezonban. Egyébként érdekes, mert a film végén mondják, hogy a szinkron a tv2 megbízásából készült, tehát nem olyan régen szinkronizálhatták, az új verzió sikerén felbuzdulva. AG is szinte felismerhetetlen a filmben, kicsit Kvazimódós lett a karaktere. Tényleg más a két film, de nekem egyik sem jött be...
 8. Szinkron

  Igen, egy suliba jártunk.
 9. Szinkron

  Ez az Erbeszkorn gyerek gyöngyösi srác, kicsit elvont,(mármint Ő) de a könyve tényleg nem rossz. (nekem dedikált példányom van )
 10. Filmek

  Nem tudom miért, de a karácsonyi tv műsor felhozatal nekem sohasem jön be. Miért kell minden évben leadni a Télaput??? Mondjuk biztos nem az én kedvemért. Amit viszont hiányolok, a Duna vagy az m1-2 minden karácsonykor menetrendszerűen leadja a Ben Hur-t. Azért nincs meg DVD-n, mert ez évek óta mindíg megy, de most nem látom a műsorok között. Amit még nem hiányolok, az a BS és TH egyik számomra nem tetsző mozija a Bunyó karácsonyig, az is minden évben menetrendszerű. Mik is vannak még? :39:
 11. Ha nem tudnék felnézni ide az elkövetkező pár napban, kellemes ünnepeket minden fórumozónak.
 12. Filmek

  Így van. :hm:
 13. Hát, ha RXV 640 RDS erősítőd van, mondjuk egy optikai kábellel kell összekötnöd, így ha az erősítő dvd állásban van, automatikusan kiírja hogy EX a film, plusz világít a 6. lámpa is az erősítőn. (DTS-nél ES)
×

Fontos információ