Jump to content

Chapter 9

Recommended Posts

Chapter 9

1x09.jpg

Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews

Rendezte: Genndy Tartakovsky

Helyszín: Muunilinst

Szereplők:

Durge - Daran Norris

Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor

Fordo - André Sogliuzzo

San Hill - Corey Burton

Az epizód

Edited by Ody Mandrell

• 3 weeks later...

Nos, ebben a részben mutatja meg igazán Durge azt, hogy mit is tud valójában. Alig tudom elképzelni, hogyan fért el abban a kis páncélban ez a hatalmas izomtömeg. Az egész akciónak olyan Men In Black hatása volt, főleg a végén látható szétrobbantással. :) A rész poénja is ehhez kapcsolódik. "Most már nem mondhatja, hogy tiszta az irányítóterem." :lol:

Obi megint el lett túlozva mint Jedi. Ahogy felment azon a falon a robogójával....elég necces volt. :)

Itt azért még erősen látszik, hogy a 20. fejezetben eredetileg Durge támadta volna meg Anakint és Obi-Want. Főleg, amikor egy baljóslatú zene kíséretében látjuk a maradványokat elfolyni más irányba.

Számomra itt a vége Durge-nak, mivel az eu-t nem kísérem figyelemmel.

Én amúgy könnyebben megbocsátom, ha eltúlozzák egy jedi erejét,

mint amikor az adott rész eseményeihez igazítják, ami az új szériában lett divat.

Inkább legyen reális mint ilyen röhejes. De azért ezt is szeretem mert poénos. :)

A reális kényes szó ebben az univerzumban.

De az általad említett jelenetben van jedi képesség ahogy a függőleges falon felmegy?

Max a végén az ugrás és landolás. Szerintem az a meredek, hogy a robogó ilyen meredeken felmegy. Meredek-meredek..(?)

Ezt is csak azért írom mert nem láttunk ilyet korábban? :hmm:

A lényeg, hogy poénos igen..Szerintem ezt így kell nézni. Ez a humor egy fajtája. Én élvezem.

Edited by csoli1138

Hát igen, akadtak eltúlzások, nekem a puszta kézzel való lézernyaláb hárítás szúrja leginkább a szemem.

Egyébként személy szerint nembánom hogy Durge nem szerepelt további mozgóképes történetben, nem igazán szeretem a legyőzhetetlen ellenfeleket. Bane sokkal jobb választás lett, már csak a halandósága miatt is, az egyedi jelleméről nem is beszélve.