Ody Mandrell Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 (edited ) Chapter 9 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Muunilinst Szereplők: Durge - Daran Norris Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor Fordo - André Sogliuzzo San Hill - Corey Burton Az epizód Edited July 2, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 2, 2012 Author Share Posted July 2, 2012 Nos, ebben a részben mutatja meg igazán Durge azt, hogy mit is tud valójában. Alig tudom elképzelni, hogyan fért el abban a kis páncélban ez a hatalmas izomtömeg. Az egész akciónak olyan Men In Black hatása volt, főleg a végén látható szétrobbantással. A rész poénja is ehhez kapcsolódik. "Most már nem mondhatja, hogy tiszta az irányítóterem." Obi megint el lett túlozva mint Jedi. Ahogy felment azon a falon a robogójával....elég necces volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Itt azért még erősen látszik, hogy a 20. fejezetben eredetileg Durge támadta volna meg Anakint és Obi-Want. Főleg, amikor egy baljóslatú zene kíséretében látjuk a maradványokat elfolyni más irányba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 2, 2012 Author Share Posted July 2, 2012 Ráadásul a karakter kell még az EU -nak. Nem egy ilyen sorozatban fogják kinyírni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Számomra itt a vége Durge-nak, mivel az eu-t nem kísérem figyelemmel. Én amúgy könnyebben megbocsátom, ha eltúlozzák egy jedi erejét, mint amikor az adott rész eseményeihez igazítják, ami az új szériában lett divat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Inkább legyen reális mint ilyen röhejes. De azért ezt is szeretem mert poénos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 (edited ) Inkább legyen reális mint ilyen röhejes. De azért ezt is szeretem mert poénos. A reális kényes szó ebben az univerzumban. De az általad említett jelenetben van jedi képesség ahogy a függőleges falon felmegy? Max a végén az ugrás és landolás. Szerintem az a meredek, hogy a robogó ilyen meredeken felmegy. Meredek-meredek..(?) Ezt is csak azért írom mert nem láttunk ilyet korábban? A lényeg, hogy poénos igen..Szerintem ezt így kell nézni. Ez a humor egy fajtája. Én élvezem. Edited July 3, 2012 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Reális... A többi dologhoz képest legyen az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Hát igen, akadtak eltúlzások, nekem a puszta kézzel való lézernyaláb hárítás szúrja leginkább a szemem. Egyébként személy szerint nembánom hogy Durge nem szerepelt további mozgóképes történetben, nem igazán szeretem a legyőzhetetlen ellenfeleket. Bane sokkal jobb választás lett, már csak a halandósága miatt is, az egyedi jelleméről nem is beszélve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts