zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Ide lehet írni kedvenc idézeteidet, jeleneteidet egy kedvenc könyvből, vagy képregényből Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Zilllosárkány, már van egy ilyen topik, szükségtelen volt nyitni még egyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. (szerkesztve) No akkor mi legyen ezzel a topikkal? Elvileg kedvenc idézetes nincs még, de szigorúan véve ez máshova is beférne. Nekem mindegy, döntsétek el. Szerkesztve: 2012. Június 18. - Ody Mandrell Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Én ilyenre gondoltam. Látta, hogy egész csillagrendszerek lángolnak, és látta a fél Galaxisra kiterjedő kormányzat bukását. Paul S. Kemp: Árulás: Darth Malgus emlékei A Szemelvények a külföldi EU-ban egyes részleteket lefordítunk magyarra. Itt pedig azt szerettem volna, ha kedvenc könyveitekből egy-egy idézetet, sort kiválasztotok, és leírjátok ide. De mindegy, nem muszáj meg tartani Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Én ilyenre gondoltam. Látta, hogy egész csillagrendszerek lángolnak, és látta a fél Galaxisra kiterjedő kormányzat bukását. Paul S. Kemp: Árulás: Darth Malgus emlékei A Szemelvények a külföldi EU-ban egyes részleteket lefordítunk magyarra. Itt pedig azt szerettem volna, ha kedvenc könyveitekből egy-egy idézetet, sort kiválasztotok, és leírjátok ide. De mindegy, nem muszáj meg tartani Nekem okés, végül is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Én is ilyen aktivitásra gondoltam. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Hozzászólás ideje: 2014. November 13. "A Erő különféle módokon nyilvánulhat meg, Minden egyénnek vannak erősségei és gyenge pontjai. Akadnak területek, amelyeken felülmúl másokat, de olyanok is, amelyeken alulmarad másokkal szemben. Egyesek nyers, elemi hatalmakat birtokolnak. Képesek gyilkos villámokat szórni az ujjaikkal, vagy hegyeket megmozgatni a puszta gondolataikkal. Mások az Erő rejtettebb, finomabb ágaira fogékonyak" Részlet A Kettő Szabálya című könyvből, Darth Bane, Darth Zannah-nak. Most olvasom újra A Kettő Szabályát és e sorok után először a Tomboló Erő, kicsivel később a Luke-kal kapcsolatos pletyka jutott eszembe, hogy milyen nagy erőre tesz szert az új filmben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.