MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Jé, tényleg írtam, de az még a nyáron volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Jé, tényleg írtam, de az még a nyáron volt Vissza lehet olvasni, vagy ajánlani. Nem dísznek van a fórum többi része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Sajna már nem emlékeztem arra, hogy írtam És vissza se néztem, majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Leírjam a Gyűrű szerzés részleteit? Ha nem nagy gond. Legalább gyakorolsz is. Lehet hogy akkor a rendező is gyerekmesébe akar belevágni?Úgy értem, az alacsonyabb korosztálynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hát ezt nem lehet tudni. Mivel nincs rendező, fene tudja, hogy majd a leendő mit akar, és a stúdiók mit akarnak. Azért én reménykedem benne, hogy úgy csinálják meg, hogy a felnőtt közönségnek is jó legyen. Mikor a Köd-hegység alagútjaiban (mert nem a hegyek felett próbálnak meg átkelni a túloldalra, hanem alatta, bár erről tudjuk, hogy nem mindig jó ötlet, hopsz az a másik eset néhány évtizeddel később lesz) a kompánián rajta ütnek az orkok, fogságba ejtik őket, de Gandalf csinál egy kis ramazúrit, aminek köszönhetően megszöknek, de Bilbó sajna elkeveredik, és egyre csak vándorol az alagutakban. Ahogy a sötétben megy és tapógatózik, egyszer csak rátalál a Gyűrűre, amit zsebre rak (Gollam egyszerűen elhagyta, valószínűleg a Gyűrű akarta így), majd picit tovább vánszorogva elér egy hegymélyi tó partjára. Innen már nem tudja, hogyan tovább. Gollam észreveszi a látogatót, és arra gondol, hogy jó lesz vacsorára Kiúszik a partra, és tőrbe akarja csalni szegény Bilbót. Végül arra jutnak, hogy feltesznek egymásnak találós kérdéseket, és ha Bilbó nem tud válaszolni, akkor Gollam megeszi (ebben megint nem vagyok biztos, de du megnézem otthon, és helyesbítek, ha rosszul írtam), de ha Gollam nem tud válaszolni, akkor mutat neki kiutat. Mennek a kérdések oda-vissza, majd végül Bilbó kifogy belőlük, és felteszi a következő kérdést (ami egyébként nem teljesen felel meg a találos kérdések játékszabályának): Mi van a zsebemben? Kap Gollam 3 lehetőséget kitalálni (aki ezzel tulajdonképpen elfogadja a kérdést, szóval utólag nem reklamálhat érte). Persze nem sikerül, és jól be is dühödig ezen. Mikor Bilbó lelép, rájön, hogy hiányzik a Gyűrű, és egyből leesik neki, hogy hol van. Rohan Bilbó után, aki ugye menekül, és ha jól emlékszem, talán elesik, és véletlenül rákerül az ujjára a Gyűrű. A hatást ismerjük, láthatatlannál válik, így Gollam nem találja meg, amit először nem ért, de nem sok időbe telik neki rájönni, hogy mi történt. Végül a Gyűrű segítségével még az ork őrségen is sikerül átsuhannia, és aztán már rátalálnak a többiek a felszínen. A filmből momentán nem derül ki, hogy Gollam honnan tudja Bilbó nevét, hát onnan, hogy beszéltek egymással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Bár 3-án volt, de szeretnék boldog születésnapot kívánni, Tolkien-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Erről erősen lemaradtam én is És persze tegnap volt az MTT összejövetel, amire most nem mentem, pedig az elmúlt két évben voltam, és mindkétszer remek volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megjöttek a GYU dvd-k, nagyon szépek. Jövő hétvégén tartok egy kis GYU mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Előre is jó mulatást hozzájuk, egyszer majd én is tartok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Előre is jó mulatást hozzájuk, egyszer majd én is tartok Majd írok róla, ha érdekel valakit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nekem azért az a több mint 10 óra GyU sok lenne. Olvastam a topicban, hogy sokaknak nem tetszenek a könyv-film közötti különbségek.Pedig a 90%-ban meg kellet tenni ezeket a változtatásokat, mondjuk Faramir jellemén nem volt muszáj változtatni.De a bővített változat flashbackes jelenetében jobban megmagyarázza hogy Faramir miért is akarja a gyűrűt ennyire Gondorba juttatni. Azért tette hogy végre az apja büszke lehessen rá.Ez a bizonyítási kényszer gondolom egész életében végigkísérte, és így valamilyen szinten még hősiesebb lett a karaktere, mivel már a célegyenesben volt amikor Frodóékat elküldte Mordor hegyei közé. Azthiszem én is azt cselekedtem volna a helyében, amit ő a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nekem azért az a több mint 10 óra GyU sok lenne. Nem egyszerre akarom megnézni őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Majd írok róla, ha érdekel valakit. Pl. engem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nem egyszerre akarom megnézni őket... Pedig úgy lenne az igazi Egyszer bevállalom így a bővítettet, mert a mozist egyben láttam moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Azért tette hogy végre az apja büszke lehessen rá.Ez a bizonyítási kényszer gondolom egész életében végigkísérte, és így valamilyen szinten még hősiesebb lett a karaktere, mivel már a célegyenesben volt amikor Frodóékat elküldte Mordor hegyei közé. Már rég olvastam a könyvet, de ez a bizonyítási kényszer onnan nem rémlik Ez filmes találmány. Meg különben ott azért nekem nagyon más a karaktere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Már rég olvastam a könyvet, de ez a bizonyítási kényszer onnan nem rémlik Ez filmes találmány. Meg különben ott azért nekem nagyon más a karaktere. Igen, de a filmben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Igen, de a filmben van. Igen, ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Pedig úgy lenne az igazi Egy nap eltérést megengetsz? Amúgy már el is felejtettem, hogy Te a tolkien fórumról jötél az sw-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Meg Nem onnan jöttem, mert az origo-n olvastam a másik fórumról, de a tolkien fórumon voltam fenn először. Néhány hónap eltérés van csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Néhány hónap eltérés van csak Az is sok. Bomarr ott talált rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Majd írok róla, ha érdekel valakit. Okvetlen számoljon be, nem lehet fennakadás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Az is sok. Bomarr ott talált rád. Mivel ott más volt a nevem (amit módosítottam utána), nekem volt ismerős aztán az övé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Okvetlen számoljon be, nem lehet fennakadás! Ki tud ellenállni egy ilyen parancsnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Péntek estére tervezem az első részt. A tokaji furmint már megvan. A héten az extrákkal melegítek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Valaki tudna egy idővonalat berakni ide? Éppen a korai időkkel foglalkozok. Nem egyszerű. De a valákaról már volt itt szó, meg a főnökről, illúvatarról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Huhhh... van a LOTR könyvben időrend, de piszok hosszú, jó sok oldal Kb. mi legyen benne? Korai időkkel tényleg nem egyszerű foglalkozni. Mit is takar ez nálad most? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Közvetlenül azok az idők érdekelnének, amik a GYU előtt játszódnak. Asszem az a babo vagy mi a rosszseb. Vagy azok az események is érdekelnének, amik Szauron legyőzése után történtek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Na majd összeállítok valamit egyik nap Szóval Hobbit környéke. GyU után viszont nem sok minden van, mert ezután véget ér Tolkien világának folyama A szereplőkről azonban megvan, hogy kb. mi történik velük még. Nagy vonalakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Köszi, de engem most az előzmények érdekelnek. Péntek előtt várható lenne esetleg? A filmek megtekintése előtt szeretnék tudni egy-két dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Oks, péntekig meglesz, felírom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.