Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. De sztem nem. Mert ha a jó van túlsúlyban, akkor már nincs egyensúly, nem??? Ez reális így. Egyik oldal sem lehet túlsúlyban. Véleményem szerint ez így megy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Az egy dolog, hogy szerinted hogy megy, az meg egy másik, hogy az SW szerint nem így megy Nem tudom ki írt erre egyszer egy jó példát, de kb így hangzott: Képzelj el egy csendes tavat. Tükörsima felület, kritálytiszta víz. Ez az Erő, a Jedik, ez az egyensúlyi helyzet. Fogsz egy féltéglát (ez jelképezi a Sitheket, a Sötét Oldalt), teljes erőből belehajítod a tóba. A becsapódás mentén a víz a magasba szökkent, szétfröccsköl, a simaság elszáll, a helyét hullámok veszik át. A téglák felkavarják az iszapot, mocskossá teszik a vizet. Ezzel felborítottuk az egyensúlyt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Meg egyébként egy fiktív sztoriba valaki azt ír, és olyan törvényeket alkot a világának, ami neki tetszik Ha a kő felfelé esik, mert úgy álmondta meg annak a világnak a fizikai törvényeit, akkor a kő akkor is fölfelé esik, ha a mi világunkban meg lefelé. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. (szerkesztve) Érdekes, hogy ez az egyensúly-téma mindig itt jön elő. Yush: Lucas értelmezésében sokkal inkább nyugalomról van szó, az egyensúly kifejezés megtévesztő. Tágabb értelemben véve az Erő valamely oldalának felhasználói akkor mondhatják, hogy "egyensúly" van, tehát nincs zavar az Erőben, ha a másik oldal képviselői nincsenek jelen. Tehát a Jedik számára akkor lehet egyensúly, ha nincs sötét oldali Erő-használó a galaxisban. Szerkesztve: 2007. Március 21. - SimonZ Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. De akkor ez visszafelé is igaz, nem? És ha semleges szempontból nézzük, akkor hogyan lehetne egyensúly? Elméletben csak úgy, hogy ha eltűnnek az Erőhasználók. Nekem ez a szubjektív véleményem. Már csak az az egy baj van, hogy, sose tudjuk meg, Lucas hogy gondolja... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) De akkor ez visszafelé is igaz, nem? És ha semleges szempontból nézzük, akkor hogyan lehetne egyensúly? Elméletben csak úgy, hogy ha eltűnnek az Erőhasználók. Nekem ez a szubjektív véleményem. Már csak az az egy baj van, hogy, sose tudjuk meg, Lucas hogy gondolja... Szerencsére tudjuk: ő maga erősitette meg többször is, hogy a sithek teljes eltűnésével áll helyre az egyensúly Szerkesztve: 2007. Március 26. - Bomarr Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hát, én ebbe nem fogok belenyugodni... Mert ez nem egyensúly... Mindegy... Amúgy nem azért mondom, mert vagyok, csak... Áááá, mindegy. Így lesz, és slussz. Ennyi... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hát, akár belenyugodsz, akár nem, ha megfeszülsz sem lesz másképpen. A filmek szerint akkor van egyensúly, ha Sith egyáltalán nincs, csak Jedi. Így van és slussz. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Igen, a nyugalmi helyzet, a sötét oldal akkor is fog létezni, de a Sithek a sötét oldalon belül is kavarnak, ezért nincs egyensúly. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.