Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Sajnálom, hogy így alakult. Egész héten szabin lettél volna? A buli meg tényleg örök emlék. Ma is eszembe jutott.Balfék ez az egész foglalkoztatási ágazat ahol én dolgozok. Pildi képeit láttad? Jól éreztük magunkat. A közös képünk is nagyon jó lett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Balfék ez az egész foglalkoztatási ágazat ahol én dolgozok. Pildi képeit láttad? Jól éreztük magunkat. A közös képünk is nagyon jó lett. Láttam marha jó lett. Komolyan minden héten részt vennék egy ilyenen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Láttam marha jó lett. Komolyan minden héten részt vennék egy ilyenen.Én is. Már alig várom a következőt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Én is. Már alig várom a következőt. Nagyon remélem, hogy Pildinél összejön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nagyon remélem, hogy Pildinél összejön.Tavaly is milyen jó volt már! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Tavaly is milyen jó volt már! Ne is mondd. Szalonnasütés, majd előkerült a pálinka. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Mikor lesz a következő? Amúgy idővel majd sor kerülhet egy pécsi találkozóra is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Balfék ez az egész foglalkoztatási ágazat ahol én dolgozok. Off Szerinted az enyém milyen? Nyáron van sok meló, főnök elvárná, hogy szinte minden szabit télen vegyünk ki Így is akkor megy el a fele Bár szerintem mindenhol vannak ágazati jellemzők, amiért valami mindig nem jó. Sajnálom, hogy most így jártál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Tali feelingem van. Queen szól hangosan. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Tali feelingem van. Queen szól hangosan. Nekem is. Iszom a söröket sorban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nekem is. Iszom a söröket sorban. Én megmaradtam a bornál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Újabb képek, az esti szakaszból. http://swsaga.hu/kepek/tali/P1010223.JPG http://swsaga.hu/kepek/tali/P1010222.JPG http://swsaga.hu/kepek/tali/P1010221.JPG Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nagyon jó képek. Milyen jól festünk józanul? Nem semmi hogy ilyen melegben bort iszol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nagyon jó képek. Milyen jól festünk józanul? Nem semmi hogy ilyen melegben bort iszol.Persze. Ilyen józan még sose voltam. Bort iszok, ami kb. 6 fokos. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Persze. Ilyen józan még sose voltam. Bort iszok, ami kb. 6 fokos. Nem is hallottam még ilyen borról. Én meg a Zlatyikat nyomom befele. De várom már a következőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nem is hallottam még ilyen borról. Én meg a Zlatyikat nyomom befele. De várom már a következőt. Alapból nem is ilyen hőfokú, de szerencsére feltalálták a mélyhűtőt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Alapból nem is ilyen hőfokú, de szerencsére feltalálták a mélyhűtőt. Én is oda szoktam rakni a söröket. Aztán döntöm. Na nem a tőkét. Olyan nosztalgia fogott most el, hogy nézegetem a tali képeit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Én is oda szoktam rakni a söröket. Aztán döntöm. Na nem a tőkét. Olyan nosztalgia fogott most el, hogy nézegetem a tali képeit.Bizony.....de jó lenne még ott lenni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Bizony.....de jó lenne még ott lenni. Az egész nyarat el tudnám ott képzelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Az egész nyarat el tudnám ott képzelni.Én is....még a végén azt hiszi Bomarr, hogy betegek vagyunk. Pedig erről szó sincs! Eddig szerintem az egyik legjobb buli volt. Nagyon várom a többit. Pildi és a tiéd is hatalmas lesz sztem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Én is....még a végén azt hiszi Bomarr, hogy betegek vagyunk. Pedig erről szó sincs! Eddig szerintem az egyik legjobb buli volt. Nagyon várom a többit. Pildi és a tiéd is hatalmas lesz sztem. Az biztos. Most már minden gátlás eltünt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Az biztos. Most már minden gátlás eltünt. Ha majd ki akarok ugrani az ablakon azt ne hagyd ok? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ha majd ki akarok ugrani az ablakon azt ne hagyd ok? Dehogy hagyom. Inkább Jagert töltök beléd még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Dehogy hagyom. Inkább Jagert töltök beléd még. Jó taktika! Ezek után én se alhatok nálad? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Jó taktika! Ezek után én se alhatok nálad? Te nyugodtan mert nem akarsz megverni senkit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Te nyugodtan mert nem akarsz megverni senkit. Csak a szomszédot ha átjön. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Csak a szomszédot ha átjön. Őt én verem meg, ha szólni mer. Viccen kívül, készülök ám rá. A zene már délutántól menni fog. Rock and disco. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Őt én verem meg, ha szólni mer. Viccen kívül, készülök ám rá. A zene már délutántól menni fog. Rock and disco.Tavaly is jó volt a válogatás! Frankó lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Tavaly is jó volt a válogatás! Frankó lesz. Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok.Én is így érzem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.