csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Ez az epizód is teljessé vált. Köszi szépen! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Azt hiszem, megtaláltam a kedvenc részemet a harmadik évadban. Bár még van vissza jó pár rész, de eddig ezt élveztem a legeslegjobban. Zeb volt főszerepben, és eleinte hiányoltam a többi szereplőt, de aztán rájöttem, jó volt így, hogy ők nem jelentek meg, csak a legvégén. Ez az epizód így volt jó. Nagyon izgalmasnak találtam már rögtön a legelejétől, onnantól meg főleg izgalmassá vált, amikor a sötétben próbálják Zebék megállítani a birodalmiak droidját. Viszont azt picit furcsán néztem, ahogy Zeb minden erejét latba vetve küzd a droid ellen, míg Chopper meg a másik robot csak állnak és néznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. AP5-öt és Choppert ismerve ez nem meglepő. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.