Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Gond van. Obi1 előbb beírta.Most mi legyen? Nem láttam bocs! Akkor Ővé a következő. Aki kitalálja azt esetleg amit beraktam kap valami bónuszt.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Priest: Tök mindegy, ez nem a katonaság.Mind a kettő mehet.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Obi1 a Tiednél Amerikai Ninjára tippelenék. Igaz jó rég láttam.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Obi1 a Tiednél Amerikai Ninjára tippelenék. Igaz jó rég láttam. Nem, de a kategória szintén komédia.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Na én lépek, holnap reggel találkozunk.Jó éjt! Priest, sajnos nem, de van egy tippem a képedre: Kurtz ezredes és a többiek Majd reggel még beteszek egy képet, ha nem találjátok ki.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Na én lépek, holnap reggel találkozunk.Jó éjt!Priest, sajnos nem, de van egy tippem a képedre: Kurtz ezredes és a többiek Majd reggel még beteszek egy képet, ha nem találjátok ki. Én is sajnálom, de ebben a filmben nincs Brando!
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Az enyém még mindig ittvan. Segítség: 1978-as Svéd filmről van szó.
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Az még egy kicsit később lesz. És nem '78-as. Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.