Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nekem help nélkül biztos nem fog menni... Nekem sem.Nem vagyok otthon a sci-fi filmekben.Majd talán Dzséjt tudja.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve The Royal Tenenbaums?Akkor jóra gondoltam, Bill Murray-t felismertem a képről. Ilyenkor akkor írd be a tippedet.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Négy kő + 1 valami a lényege. Bocs, de nem értem... The Royal Tenenbaums?Akkor jóra gondoltam, Bill Murray-t felismertem a képről. icon1.gif Volt egy másik tippem is (szintém Bill-es film), azért nem írtam be.Egyébként eléggé fura egy film, főleg Stiller a gyerekeivel.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Akkor engem eléggé félrevezetett az "extrém" jelző Miért, nem olyan film? Vagy hogy vezetett félre?
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Ihh, eszembe se jutott volna..Nem is tudtam hogy az 5. elem francia film. Egyébként az én filmem is francia. Szerkesztve: 2006. December 2.18 éve - Obi1
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Miért, nem olyan film? Vagy hogy vezetett félre? Persze ez relatív, csak nekem az 5. elem nem extrém...
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Ihh, eszembe se jutott volna..Nem is tudtam hogy az 5. elem francia film. Angol nyelvű, de Luc Besson rendezte. Ő pedig francia. Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Angol nyelvű, de Luc Besson rendezte. Igen, azt tudom. Ez a lampshot-os filmből van(lásd előző oldal):
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nekem nem ismerős Obi... Valami támpont? Klasszikusnak mondható francia vígjáték.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Megint elhúzott. Leshetjük a helpet. Nem értem mit kell rinyálni ha valaki elmegy 5 percre.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Jean Reno szerepel benne? Mondjuk nem hiszem, hogy ezzel a támpponttal túlságosan leszűkíteném a kört. De egy próbát megér: Pofa be?
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Jean Reno szerepel benne? Mondjuk nem hiszem, hogy ezzel a támpponttal túlságosan leszűkíteném a kört. De egy próbát megér: Pofa be? Nem a pofa be.Egyébként játszik benne.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1 Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2 Wasabi Most így ennyi, amiket nem akarok külön postban felsorolni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nem kéne kikötni hogy egy post-ban egyszerre hány megfejtés lehet maximum?Egyébként Coce kitaláltad.Jöttünk láttunk visszamennénk 1 a megoldás.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2 Wasabi Most így ennyi, amiket nem akarok külön postban felsorolni. A legjobb copy-pastelni imdb-ről az egész Reno filmográfiát
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve De a Jean Reno-ra is rá kellett jönni... Akkor előbb célszerűbb lett volna a francia színészek nevét becopyzni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.