Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Az senkinek nem jut eszébe, hogy egy picit általánosabbat mondjon?....
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Az senkinek nem jut eszébe, hogy egy picit általánosabbat mondjon?.... madárcsivitelés
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve No ugye "Ludat vagy kacsát?" A teljes választ kérem! Ludat meg kacsát...És kakast is!
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Bravó! ?Hát most rókabéka, vagy békaróka?? Ennél a ?dialógusnál? mi választja el egymástól a rókát meg a békát?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Bravó! ?Hát most rókabéka, vagy békaróka?? Ennél a ?dialógusnál? mi választja el egymástól a rókát meg a békát? Kövek, és nád
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Kövek bizony. Milyen színű Vahur nyakörve? Piros, ha jól rémlik
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve A gyorsnak. A nyakörvvel még nem stimmel valami. Valami szegecsek vannak tán rajta
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve A kékre vártam Második fejezet Mit mond Karak, ki küldte őt?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve A kékre vártam Második fejezet Mit mond Karak, ki küldte őt? anyád és apád küldött Én meg el. Sanyit. Mert az apár ő mondta...Grrr Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Tenel Ka
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.