Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Oldié. Hogyan szeret Vuk sziklán közlekedni? Fenékkel..lefele, mert nehéz a feje Elírtam :) :oops: Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Tenel Ka
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Ugye, ugye. Milyen is az ha valaki nyolc évesen ilyen előnnyel bír?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Na most a farral fölfelét fogadjam el, vagy azt amelyikben indoklás is van? Egészítsd ki! ?A ....., az az élelem. Az élelem, az meg ......?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Na most a farral fölfelét fogadjam el, vagy azt amelyikben indoklás is van? Egészítsd ki! ?A ....., az az élelem. Az élelem, az meg ......? csend...élet
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Igaz. Plusz, mint látom, azóta javítás is volt.... Nem számoltam még össze, de 20-25 körül+ a végén még a ráadás. ?Öt! A szag az ötödik.? Mi az első négy? (összesen négy pontot osztok szét)
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Igaz. Plusz, mint látom, azóta javítás is volt....Nem számoltam még össze, de 20-25 körül+ a végén még a ráadás. ?Öt! A szag az ötödik.? Mi az első négy? (összesen négy pontot osztok szét) Igen, elírtam fejet far helyett Nézek, de nem rémlik.
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Nehogy már, hogy egy négypontos kérdést kihagytok.... Eredetileg írtad, hogy fejjel lefelé, aztán átírtad fenékkel lefelének. Mondjuk tökmindegy, mert Oldi már előtte beírta hogy farral föl, ami azt is jelenti, hogy fejjel le.... Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve nappal aludni, tűrni az éhséget, sötétség a barátjuk, csendben maradjanak
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Nehogy már, hogy egy négypontos kérdést kihagytok.... Eredetileg írtad, hogy fejjel lefelé, aztán átírtad fenékkel lefelének. Mondjuk tökmindegy, mert Oldi már előtte beírta hogy farral föl, ami azt is jelenti, hogy fejjel le.... Így pontos:)
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve *sóhaj* Nappal aludni az első. A másik hármat hadd ne én mondjam Na közben Oldi learatta a négy pontot. Helyes! Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve nappal aludni, tűrni az éhséget, sötétség a barátjuk, csendben maradjanak
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Harmadik fejezet ?Mit találtál?? ?Hát vacsorát!? Ki lett volna ez a vacsora?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Harmadik fejezet?Mit találtál?? ?Hát vacsorát!? Ki lett volna ez a vacsora? Húú, a kakas rémlik
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Mi bajod van velem? épp az előbb kaptál négy pontot. És egy újabb jó és pontos válasz.... A sün után milyen állattal találkoznak még a vadászat során? (összesen öt pont, a helyes sorrend plusz egy pont)
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Mi bajod van velem? épp az előbb kaptál négy pontot. És egy újabb jó és pontos válasz.... A sün után milyen állattal találkoznak még a vadászat során? (összesen öt pont, a helyes sorrend plusz egy pont) Nyaú, a macska
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.