Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. (szerkesztve) Na nee.Ez DiCaprio.Nem érdekel mit írnak. Akkor Leo felett hamar eljárt az idő hogy 6 évesen már 29 évesnek nézett ki. a többi lázadószínész ismeretlen hozzá képest Én is ebből indultam ki. Az ő figurájának a képére kerestem rá legelőször és bejött. Itt már egyértelműen felismerhető valóban. Indeed. Szerkesztve: 2007. Június 29. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Ezt a képet nem kerestem, de találtam... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Nem tom enyire emlékesztek rá. De anyira Ari. Nagyo n szertem. :)Nagy gomb szemek. A karakter neve az kellene.Úgy csak nem nevezhetem hgy Ewok bébi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Moncsicsi. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Moncsicsi. Kössz. De ezt biztos nem ládtátok még. Gyógyítsunk Taun Taunt. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Jó kis háttér kép. és a másik. Nekem nagyon tedszik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.