Ugrás a kommentre

2x17 - Rebuilding The Resistance


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

17. rész - Rebuilding The Resistance

 

epguidere217.jpg

 

Írta: 

Rendezte: 

 

Helyszín: 

 

Szereplők:

 

Történet

 

 

Érdekességek

 

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Eljött a pillanat amikor a Colossus is csatlakozott az Ellenálláshoz. Igaz ez még csak amolyan szóbeli ígéret de Doza belátta, hogy örökké nem menekülhetnek valami elől amit meg se próbálnak megállítani. Így akkor már maguk szállnak szembe a fenyegetéssel. Dantooine feltűnése kellemes nosztalgia volt, ahonnan az Ellenállás újonnan verbuvált tagjait menekítették ki. Ezáltal képet kaptunk milyen módon gyűjti az embereket a szervezet a Craiti vereség után. Hiányoltam, hogy nem említették Leiát, megérdemelte volna, illetve több szó is eshetett volna az Ellenállásról. Az űrcsata klassz volt, és tetszett, hogy ezúttal voltak áldozatok. 

 

Nagyon érdekes hova fog kifutni Rucklin és Tamara története. Ha most tippelnem kellene szerintem Tam le fogja szedni egy csatában a srácot és meglép Yeagerékkel a TIE-al. Tierny is fura, mert vagy csapdát állított Tamnak azzal, hogy előtte rakta be a fiókba a kommunikátort, vagy nem is annyira nagy ész mint aminek tűnik. Csak a vak nem látja mennyire vívódik már a lány, erre kinevezi parancsnoknak. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Érződik, hogy már a finálé felé tartunk, mert ebben a részben is közelebb kerültünk a háttérben zajló Első Rend vs. Ellenállás konfliktushoz. Azáltal, hogy újoncokat kellett szerezni az Ellenállásnak ügyesen beleszőtték azt a szálat a történetbe, ami már az Episode VII idején is felmerül és aztán az Ep. IX-ben sem oldódik meg a film elejére, hogy kellenek még rengetegen az Ellenállásba. Most így ráadásul visszatérhetett Venisa Doza is, aki a jók oldalán talán a leginkább erős női karaktere volt a sorozatnak. Tetszett ahogy felvezették a harcot, a megfogyatkozott Jade squadról is lerí, hogy az Ellenállás bizony még nem heverte ki a korábbi megpróbáltatásokat, jó volt a Doza család újra egyesülését is látni és az is most esett le, hogy Kaz és Venisa még csak most találkozott először egymással. Amikor Tamről beszélt a nő Yeagernek, ott már sejteni lehetett, hogy az előző rész végén látható jelenet azért veszített az éléből, Tam számára talán mégis van visszaút. Maga a csata is élvezetes volt, az mindenképpen dicséretes, hogy úgy oldották meg, hogy volt áldozat a jók részéről is, ezáltal a háborúnak kicsit ezt a realisztikus oldalát mutatták meg, hogy a hősök sem tudnak mindig mindenkit megmenteni. Ugyanakkor az Első Rend oldalán is volt egy, ha nem is vezéráldozat, de egy fontosabb szereplő, akit kiírtak a sorozatból. Ezzel együtt ők sem tudják teljes sikerként elkönyvelni ezt az akciót. Ez a megoldás mindenképpen tetszett az egészben, illetve a látványvilágra sem lehet panasz, nagyon jól nézett ki az epizód. Tam előléptetése úgy érzem szükséges volt, így az utolsó felvonásra kiéleztek egy érdekes konfliktust a (jogosan) egyre elégedetlenebb Rucklin és közte között, valamint azáltal, hogy bemutatták azt, hogy Tam a jutalmazás ellenére sem tud szemet hunyni afelett, hogy ártatlanokat mészároltak le, megmutatta, hogy bőven van még benne jóság. Érdekes lesz innen a finálé…

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.