Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. (szerkesztve) 75 éves a Maestro! Nekünk is illik megemlékezni a valaha élt egyik legnagyobb filmezeneszerzőről, John Williamsről! Bár a gazdag életműből számunkra a Star Wars felejthetetlen témái a legkedvesebbek, ezen kívűl sok más remek kompozícióval is gazdagította a film és a zenetörténet. Éljen sokáig! Szerkesztve: 2007. Február 18. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Isten éltesse a Maestrot Be is teszem valamelyik zenéjét
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Nekünk is illik megemlékezni a valaha élt egyik legnagyobb filmezeneszerzőről, John Williamsről! Lokatellivel rendesen megemlékeztünk róla.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Ez a "valaha élt" kifejezés úgy hangzik mintha már el lenne temetve :S
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Lokatellivel rendesen megemlékeztünk róla. És?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Ez a "valaha élt" kifejezés úgy hangzik mintha már el lenne temetve :S Értsd jól, ne bugyután.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Értsd jól, ne bugyután. Értettem.
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. Hozzászólás ideje: 2007. Február 9. (szerkesztve) És? Mit és? Már hozzáfűznivalót se lehet írni semmihez? Ha ezt tudom egy árva szót se írok ide. Inkább örülné' neki vagy mittomén. Te írtad hogy emlékezzünk meg hát megemlékeztünk. Vagy hencegésnek hangzott vagy mi? Ha zavar hogy beírtam akkor töröld ki, le van tojva az egész. Rohadt volna szét a fejem amikor foglalkoztam az egésszel. Nem vártam én a kommentemre semmi kommentárt ilyet meg pláne nem. Neked hogy esne az hogyha valaki azt írta volna erre a hírre hogy "És?"? Beírsz valamit és lefikázzák. Hát biztos nem esne jól az tuti. Valami hasznosat akar az ember csinálni és aztán meg is lehet bánni az egészet. És ne irkálja nekem senki se hogy szálljak le a plafonról mert szerintem ezen az "és" dolgon nincs mit félreérteni. Szerkesztve: 2007. Február 9. - Rog Ertay
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Értettem. Zsír!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Nyugi Rog. Ne kapd fel a vizet azonnal, és tudod mit mond az Anti bácsi: "nyugalom a hosszú élet ritka"
Ajánlott hozzászólás