Bomarr Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Heart of an Empire Bizonyára sokaknak ismerősen cseng az '501-es légió' neve. 1997-ben Albin Johnson egy egyszerű kis rajongói tömörülésnek szánta, melynek a tagjai a Birodalom impozáns uniformisait öltötték magukra. Az évek során azonban világméretű szervezetté nőtték ki magukat, s ez évben dokumentumfilm is készült róluk, melyet május 12-től 'Heart of an Empire' cimmel mutatnak be az amerikai mozik. Az elözetes már kint is van (ITT látható), s már az első kritika is megérkezett. A reel.com recenzora összefoglalva "egy kellemes dokumentumfilmnek tartja". Akik többre is kiváncsiak azok ERRE olvasgathatnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Tényleg jónak tűnik, de szívesebben megnéznék a teljes rajongótáborról egy dokumentumfilmet, nem kizárólag csak az 501-esekről. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Igaz. Nálunk biztos nem lesz a moziban. Egyébként pedig én jobban kíváncsi lennék a két játékfilmre, ami még mindig készül... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 (edited ) Igaz. Nálunk biztos nem lesz a moziban. Egyébként pedig én jobban kíváncsi lennék a két játékfilmre, ami még mindig készül... Lehet, hogy nálunk nem lesz moziban, de torrentről majd lelehet tölteni és akit érdekel megtudja majd nézni A két mozi-filmből az egyik (5-25-77) szinte teljesen leállt egyébként. A Fanboys elözetese viszont már itt a fórumon is kivolt lineklve. Augusztus 17-én bemutató. Edited March 27, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Augusztus 17-én bemutató. Ezt a filmet mindenféleképp megszerzem majd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts