Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Dzséjt, nem vagyunk egy hullámhosszon se a filmmel, se az egymás véleményének megértésével. Többet én nem nagyon akarok foglalkozni a sorozattal, még Ody véleményére kíváncsi leszek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Dzséjt, nem vagyunk egy hullámhosszon se a filmmel, se az egymás véleményének megértésével. Legalább ebben egyet érthetünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ne mond má'. Pedig mondom. Erről a sorozatról tőled hallok először. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Legalább ebben egyet érthetünk Gyere haladjunk lépésről lépésre végig az egészen, hátha csak egy lépést hagytam ki valahol a sztoriban. Van dobókockád? http://m.blog.hu/co/comment/image/03/bsgtimeline.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Oldie ezzel a képpel gyorsan csinálj valamit mert nagyon nagy és amíg betöltődik szétcseszi a fórumot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Van dobókockád? Van, gyere Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nagyon bejött a BSG zárása! Sok minden értelmet nyert az elmúlt részekből, így már nem vagyok olyan szőrös szívű az utolsó évaddal. Mondhatnám így lett zseniális az egész sorozat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. D'eanna, bakker, tényleg... kösz Karrde. Szívesen Szívem, tényleg ízlés kérdése, hogy tetszett-e vagy nem Neked így nem jött be, másnak igen, szóval érdemben innentől már nem sokat tudunk a filmről beszélni. Hehe, most látom, hogy Odynak meg azért bejött a vége Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szívesen Szívem, tényleg ízlés kérdése, hogy tetszett-e vagy nem Neked így nem jött be, másnak igen, szóval érdemben innentől már nem sokat tudunk a filmről beszélni. Hehe, most látom, hogy Odynak meg azért bejött a vége Szívem, ha nem vetted volna észre én már lezártam a dolgot. Eszem ágában sincs erről a sorozatról beszélni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hehe, most látom, hogy Odynak meg azért bejött a vége BSG Spoiler: Az én ősöm Leeeeeee Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No majd én is választok valakit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No majd én is választok valakit Rendben. Spoiler: Oldie őse biztos valamelyik kommandós volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Spoiler: Oldie őse törzsgyökeres Viper pilóta volt, aztán most azért ilyen morci, mert az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-(a sokadikon)-napapa Viperét bevágták a Napba, és nem örökölhette meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Elmentek ti a .....! Nekem volt egy Woodvert nevű karakterem aki tényleg Viper pilóta volt a szerepjátékban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nekem volt egy Woodvert nevű karakterem aki tényleg Viper pilóta volt a szerepjátékban. Én meg építettem legoból Vipert, na erre varrjá gombot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én meg építettem legoból Vipert, na erre varrjá gombot Aztaaaaa. És mond csak Tamáska, jót játszottál vele? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Aztaaaaa. És mond csak Tamáska, jót játszottál vele? Nem, mer' nem tudtam mellé Ridereket építeni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nem, mer' nem tudtam mellé Ridereket építeni Pff, hát hol marad a gyermeki lelemény? Kenyérpirító Tamáska, kenyérpirító. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Pff, hát hol marad a gyermeki lelemény? Kenyérpirító Tamáska, kenyérpirító. :P Nem jó, mielőtt kitiltottak a konyhából, leégettem... De most, hogy így mondod, a húgom hajsütőjével talán lehet valamit kezdeni OFF END Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. BSG Spoiler: Bármikor feltűnhetnek a Cylonok az egünkön. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Egye fene, jöjjenek TSCC Spoiler: Jó rész volt, JC egyre t*kösebb legény lesz. Az az érdekes, hogy a Mexikóis résznél nekem is feltűnt, hogy a csajszi nem reagált semmi érdemlegeset a Connor névre, csak aztán elsiklottam felette. Most már tudom, hogy volt értelme. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én azért nem invitálnám meg a bádogosokat. Sixet, Sharont és D'eanna tényleg jöhetnek A TSCC-ből is le v'ok maradva, lassan be kéne pótolnom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én azért nem invitálnám meg a bádogosokat. Sixet, Sharont és D'eanna tényleg jöhetnek Na-na! Vigyázz, mert lehet, hogy abból a családból származol. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Na-na! Vigyázz, mert lehet, hogy abból a családból származol. Hm... lehet akkor ezért világít a gerincoszlopom? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Tegnap behoztam a BSG-t, ma behoztam a TSCC-t, bár ebből még lesz vissza három rész (öszenye-visznya, vagy csak a 2. évadból, az még kérdéses). Egész tetszetőssé alakult végül ez a kis középszerű popcorn-series (ezt levédetem ). Vajon milyen lett volna az első évad, ha az írósztrájk miatt nem kellett volna elkaszálni? Mindegy, ez a második évad második fél hatványozottan jobb, mint eddig bármelyik rész, különösen az utolsó kettős. Spoiler: Szegény Riley, kedveltem, bár tudtam, hogy meg fog halni. Ennek így kellett történnie, ha az írók kezdeni is akartak vele valamit. Szépen vezették a karakterét, és szomorú véget ért, de legalább rájött, hogy az a hülye liba mit tervezett. És annak a tyúknak még volt pofája a folytogatása közben a paradicsomról szajkózni. Apropó, hülye liba, mekkora tetüség a készítőktől, hogy nem mutatták a halálát, és még Derek sem tudott egyenes választ adni. Így ha folytatódik a sorozat, a 3. évadban még előhozható, de ha nem, akkor elvették tőlem azt az elégtételt, hogy lássam a gekkóképűt kinyúvadni. Pedig már úgy örültem, mikor Derek benyögi: "Én nem vagyok John Conno.", és már rántotta elő is a 9 mm-est. A csaj meg fut, na mondom, megkapja a megérdemelt hátba lövést. Erre nem Mellesleg, ritka ostoba volt ez a tik. Hibáztatott mindenkit, a 888 kapitányt, Connort, Cameront, de az eszébe sem jutott volna, ha az az idióta legénység nem feszíti fel a frigyládikát, ahogy a határozott és egyértelmű parancs szólt, akkor nem lett volna semmi baj, sőt, már lenne egy T-1000-sük (aki még jó, hogy nem csatlakozik olyanokhoz, akik a kihalás küszöbén is egymást öldösik). Ebből a szempontból a gépek sokkal jobbak voltak, elégedett voltam, mikor a tökfilkó feje szétment a tartógerendán, és sajnáltam a kapitányt. Áááá... és nem láttam, ahogy agyonlövik... ha ezután nem lesz harmadik évad, amiben láthatom felfordulni, nagyon csalódott leszek.Viszont, egy okból gáz, hogy ennyi időt kihagytam: én már tök elfelejtettem, mi történt Mexikóban. De tetszett, hogy hangsúlyt fektettek ilyen kis apróságokra. Viszont - bár lehet, viszsanézve erre is van utalás - Riley követése John részéről, vagy legalábbis a megvilágosulása valamilyen formában megmutatkozhatott volna, na persze nem direkt módon. Amire meg igazán kíváncsi vagyok, hogy John Hanrey vajon megvédi-e végül Mr. Ellisont a Mrs. Weavertől. Érdekes fordulat lenne mindenki számára (Ellisonnak, hogy sikerült a tanítás, és Weaver egy terminator; John Hanry-nek, hogy újat tapasztalhat, a T-1001-esnek meg azért, mert nem éppen ezt akarná elérni). Várom az utolsó három részt, remélem, sikerül tartani (vagy felülmúlni) a szintet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. (szerkesztve) TSCC Spoiler: Én is marhára sajnálom, hogy nem láttuk, mi lett Jesse-vel Már nagyon agyoncsaptam volna azt a nőt. Dzséjt, a mexikói részt mi is kb. ugyanolyan régen láttuk Hajlok arra, hogy John Henry végül segíteni fog Mr. Ellisonon. Mondjuk a nő eléggé pipa lehet attól, hogy Ellison elég jól végzi/végezte a dolgát. Remélem, így lesz, végül is ennek az egész történetnek igen fontos momentuma, hogy egy gép képes felfogni az élet értelmét, stb. Ha nem így történne, az kissé ellentétes lenne a T2-vel. Szerintem ütős lesz az utolsó pár rész. Remélem, annyira, hogy mégsem kap cancelt. Lehetett egy petíciót aláírni, hogy folytassák a 3. évaddal, én feliratkoztam rá, legalább ennyit meg tudtam tenni. Ami még esetleg a sorozat folytatása mellett szólhat, hogy jön a mozifilm, és fellángol a Terminátor-mánia Szerkesztve: 2009. Március 27. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerintem ütős lesz az utolsó pár rész. Remélem, annyira, hogy mégsem kap cancelt. Lehetett egy petíciót aláírni, hogy folytassák a 3. évaddal, én feliratkoztam rá, legalább ennyit meg tudtam tenni. Ami még esetleg a sorozat folytatása mellett szólhat, hogy jön a mozifilm, és fellángol a Terminátor-mánia Igen, ha másért nem, a T4 mozifilm körüli hercehurca miatt érdemes lenne még egy 3. évadra beruházni, és kihasználni a film nyújtotta reklámot. De mivel már most a pénteki halálzónában adja a fox, így nem hiszem, hogy lesz új évad. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ezek után remélem, hogy valami befejezésfélét azért kitaláltak előre az írók, és nem járunk úgy, mint az első évaddal Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hááát... múltkor azt olvastam, hogy akár lesz 3. évad, akár nem, ők cliffhanger véget csinálnak. Vagyis, ha nem lesz új évad, akkor befejezetlen sorozatunk lesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ettől féltem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.