Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Még mindig nincs SupNat :lol:

Helyette most az 1lső évadát, a HIMYM-t és a FireFly-t nézem :(

Viszont Január 11-én lesz az új House, hogy konkurencia legyen a Chuck-nak :)

Hozzászólás ideje:
Viszont Január 11-én lesz az új House, hogy konkurencia legyen a Chuck-nak :lol:

Chuck 3. évad 4eva!! Rettentő várós! :( Jó lesz ez a január sori szempontból!

Hozzászólás ideje:

Édes jó Apukám is a Dex végére ért, és most nézte meg az évadzárót. Néztem vele az utolsó 15 percet, és egész más értelmet nyer amikor

Spoiler:

az asztalon beszélget Artúrral. Érdemes mindenkinek újra megnézni mert egész durva rezzenések vannak benne. Amikor Dex a családjáról beszél, Artúr hogy reagál, meg mikor A mondja hogy már amúgy is vége...szal érdemes újranézni. Nagyon kemény.

Hozzászólás ideje:

Kudar, köszi, azt hiszem, egyik nap megnézem még egyszer :)

24

Spoiler:

Húgom kezd nagy David Palmer-rajongó lenni (mondta is, hogy milyen jó lenne, ha ilyen típusú pasit csíphetne meg magának :( ) :D Hiába no, az én húgom :lol: Nem árultam el neki, hogy mi fog vele történni később :P

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Karrde 24

Spoiler:

Az az egyik legdurvább dolog az összes évad közül, amikor őt kinyírjá, ha jól emlékszem az 5. évad első részében. Azon azt hiszem leestem a székről, hogy ilyet meg mernek tenni. És igen... :S

Hozzászólás ideje:

Kudar, 24

Spoiler:

Jól emlékszel, az 5. évad kezdődik ezzel. És vele párhuzamosan megölik Michelle-t is, vagyis ő is meghal. Elég durva volt, hogy ezt így megjátszották, marhára sajnáltam :lol:

Hozzászólás ideje:

Mit gondolsz Karrde:24

Spoiler:

Meg mernék tenni, hogyha ez az utolsó évad, hogy a végén Jacket is megölik?

Hozzászólás ideje:

Kudar, 24

Spoiler:

Szerintem simán befejeznék ezzel. Azok után, amiket megéltünk, ezen nem csodálkoznék egy percig sem. És valószínűleg ezért hagynák ki ezt a véget, hogy meglepjenek minket :clap2: És boldogan élt, míg meg nem halt :lol: Egyébként volt már olyan sorozatunk, ahol a végén meghalt a szimpi főszereplő :) Ezért sem lenne új dolog, és pont ezért kéne kirukkolniuk valami egyedibbel.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Karrde:

Spoiler:

Hát igen ebben van valami. A szökésnek a vége is nagyon idegesített, és mivel a 24et sokkal jobban szeretem, ezért itt nem kéne meghalnia, főleg mivel a 7 évad alatt 2x már igazából is meghalt. :) Nem sok főszereplőről lehet ezt elmondani. :clap2: De az is fura lenne ha letelepedne és boldog nagypapaként élne. Bár abban még benne lenne a folytatás lehetősége. :lol:

Hozzászólás ideje:

Kudar: A 24-ből a 8.évad lesz az utolsó?Sajnálnám ha vége lenne, évekig tudnám nézni.

Spoiler:

Ha az utolsó évad, akkor tutti, hogy kinyírják Jack-et.Valami hősies dolgot fog véghezvinni.

Hozzászólás ideje:
Kudar: A 24-ből a 8.évad lesz az utolsó?Sajnálnám ha vége lenne, évekig tudnám nézni.

Hát igen én is. De már Kiefer is azt nyilatkozta, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó... :peace:

Csak hát tényleg elég sok mindent ellőttek már ebben a témában, és gondolom nem akarják már magukat ismételni.

Bár szerintem megoldanák.

Spoiler:

Amúgy én is valami ilyesmire tippelek, de Jack megérdemelné az szép nyugodt öregkort.

Meg milyen lenne, 24. rész, utolsó 5 perc, és Jack a golyó elé ugrik hogy megmentse pl az elnököt ...aztán 57...58...59...és kész. :hmm: megőrülnénk. :lol:

Hozzászólás ideje:

24

Spoiler:

Ne is írjatok ilyet, jobban szeretném, ha öreg nagyapóként végelgyendülésben halna meg :lol:

Sajnánálnám, ha nem lenne több évad, nagyon szeretem ezt a sorozatot. A nyilatkozatok meg nem mindig fedik végül a valóságot. Vagyis remélem :peace:

Hozzászólás ideje:

Karrde, frenkie: Persze én is, meg nyílván lehet, (remélem,) hogy csak beetetés, hátha olyan lesz a vége mint a 7. évadnak, és akkor jobban ütnek majd az események.

Hozzászólás ideje:

Most nézem csak mik is lesznek jövőre a TV-ben új sorozatok :)

Dollhouse-t ismertem már hallásból, V-t is. A Mercy is nézős lesz Michelle miatt. Plusz a Castle is egész jó lehet, már amit meg lehet ebből a képből állapítani ;)

Hozzászólás ideje:

A Dollhouse első évadja nagyon jó, érdemes nézni. A másodikról nem tudok nyilatkozni, még nem láttam de csökkent a nézettsége és kaszát is kapott sajna, de az első szuper ettől függetlenül.

A Castle pedig egy kis nyugis sorozat. Aki szereti Fillion-t, annak mindenképpen ajánlom, ő viszi a sorozatot, amúgy elég langyi lenne nélküle.

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem a Firefly-t, tényleg jó már 6 részt megnéztem.Nagyon szimpi a kapitány és még Jayne egyfajta tuskó viselkedése is bejön(a parancsnoki lánc elmagyarázása marha nagy volt).

Hozzászólás ideje:
Elkezdtem a Firefly-t, tényleg jó már 6 részt megnéztem.Nagyon szimpi a kapitány és még Jayne egyfajta tuskó viselkedése is bejön(a parancsnoki lánc elmagyarázása marha nagy volt).
Na látod :) :)
Hozzászólás ideje:

Végre felkerült a Jeff Dunham hatodik részéhez is a felirat. Az arcomat megint szétröhögtem ;) Achmed pl beállt amerikai tengerészgyalogosnak :pfff:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.