Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Még mindig nincs SupNat Helyette most az 1lső évadát, a HIMYM-t és a FireFly-t nézem Viszont Január 11-én lesz az új House, hogy konkurencia legyen a Chuck-nak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Viszont Január 11-én lesz az új House, hogy konkurencia legyen a Chuck-nak Chuck 3. évad 4eva!! Rettentő várós! Jó lesz ez a január sori szempontból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Jack Bauer vs Télapó!Kis angol tudás kell, de nagyon üt! Jó videó, bár nem is olyan kicsi angol tudás kell hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Édes jó Apukám is a Dex végére ért, és most nézte meg az évadzárót. Néztem vele az utolsó 15 percet, és egész más értelmet nyer amikor Spoiler: az asztalon beszélget Artúrral. Érdemes mindenkinek újra megnézni mert egész durva rezzenések vannak benne. Amikor Dex a családjáról beszél, Artúr hogy reagál, meg mikor A mondja hogy már amúgy is vége...szal érdemes újranézni. Nagyon kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. (szerkesztve) Kudar, köszi, azt hiszem, egyik nap megnézem még egyszer 24 Spoiler: Húgom kezd nagy David Palmer-rajongó lenni (mondta is, hogy milyen jó lenne, ha ilyen típusú pasit csíphetne meg magának ) Hiába no, az én húgom Nem árultam el neki, hogy mi fog vele történni később Szerkesztve: 2009. December 18. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Karrde 24 Spoiler: Az az egyik legdurvább dolog az összes évad közül, amikor őt kinyírjá, ha jól emlékszem az 5. évad első részében. Azon azt hiszem leestem a székről, hogy ilyet meg mernek tenni. És igen... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Kudar, 24 Spoiler: Jól emlékszel, az 5. évad kezdődik ezzel. És vele párhuzamosan megölik Michelle-t is, vagyis ő is meghal. Elég durva volt, hogy ezt így megjátszották, marhára sajnáltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Legsokkolóbb rész volt Karrde. Legalábbis nekem biztosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Nekem is. És nem egy évad végén volt, ez volt a kezdet Mondjuk a vége se volt kutya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Mit gondolsz Karrde:24 Spoiler: Meg mernék tenni, hogyha ez az utolsó évad, hogy a végén Jacket is megölik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Kudar, 24 Spoiler: Szerintem simán befejeznék ezzel. Azok után, amiket megéltünk, ezen nem csodálkoznék egy percig sem. És valószínűleg ezért hagynák ki ezt a véget, hogy meglepjenek minket És boldogan élt, míg meg nem halt Egyébként volt már olyan sorozatunk, ahol a végén meghalt a szimpi főszereplő Ezért sem lenne új dolog, és pont ezért kéne kirukkolniuk valami egyedibbel. Szerkesztve: 2009. December 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Karrde: Spoiler: Hát igen ebben van valami. A szökésnek a vége is nagyon idegesített, és mivel a 24et sokkal jobban szeretem, ezért itt nem kéne meghalnia, főleg mivel a 7 évad alatt 2x már igazából is meghalt. Nem sok főszereplőről lehet ezt elmondani. De az is fura lenne ha letelepedne és boldog nagypapaként élne. Bár abban még benne lenne a folytatás lehetősége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kudar: A 24-ből a 8.évad lesz az utolsó?Sajnálnám ha vége lenne, évekig tudnám nézni. Spoiler: Ha az utolsó évad, akkor tutti, hogy kinyírják Jack-et.Valami hősies dolgot fog véghezvinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kudar: A 24-ből a 8.évad lesz az utolsó?Sajnálnám ha vége lenne, évekig tudnám nézni. Hát igen én is. De már Kiefer is azt nyilatkozta, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó... Csak hát tényleg elég sok mindent ellőttek már ebben a témában, és gondolom nem akarják már magukat ismételni. Bár szerintem megoldanák. Spoiler: Amúgy én is valami ilyesmire tippelek, de Jack megérdemelné az szép nyugodt öregkort. Meg milyen lenne, 24. rész, utolsó 5 perc, és Jack a golyó elé ugrik hogy megmentse pl az elnököt ...aztán 57...58...59...és kész. megőrülnénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. 24 Spoiler: Ne is írjatok ilyet, jobban szeretném, ha öreg nagyapóként végelgyendülésben halna meg Sajnánálnám, ha nem lenne több évad, nagyon szeretem ezt a sorozatot. A nyilatkozatok meg nem mindig fedik végül a valóságot. Vagyis remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Karrde, frenkie: Persze én is, meg nyílván lehet, (remélem,) hogy csak beetetés, hátha olyan lesz a vége mint a 7. évadnak, és akkor jobban ütnek majd az események. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Én is remélem, hogy csak szórakoznak velünk, mint általában, hogy csinálják a filmnek a reklámot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Most nézem csak mik is lesznek jövőre a TV-ben új sorozatok Dollhouse-t ismertem már hallásból, V-t is. A Mercy is nézős lesz Michelle miatt. Plusz a Castle is egész jó lehet, már amit meg lehet ebből a képből állapítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. A Dollhouse első évadja nagyon jó, érdemes nézni. A másodikról nem tudok nyilatkozni, még nem láttam de csökkent a nézettsége és kaszát is kapott sajna, de az első szuper ettől függetlenül. A Castle pedig egy kis nyugis sorozat. Aki szereti Fillion-t, annak mindenképpen ajánlom, ő viszi a sorozatot, amúgy elég langyi lenne nélküle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hmm... ez a Castle nekem pont emiatt lenne jó Majd meggondolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Sarah Connor krónikái, holnaptól, este féltizenegytől a Cool tv-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Elkezdtem a Firefly-t, tényleg jó már 6 részt megnéztem.Nagyon szimpi a kapitány és még Jayne egyfajta tuskó viselkedése is bejön(a parancsnoki lánc elmagyarázása marha nagy volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Elkezdtem a Firefly-t, tényleg jó már 6 részt megnéztem.Nagyon szimpi a kapitány és még Jayne egyfajta tuskó viselkedése is bejön(a parancsnoki lánc elmagyarázása marha nagy volt).Na látod :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Na de a filmet azért nem menti meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Na de a filmet azért nem menti meg. A sori után nézd meg mégegyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Jobb is a sorozat után nézni, az legalább jobbá teszi az amúgy nem nagy szám filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Január 8-tól visszatér a Retek-re a SupNat az első évaddal http://port.hu/odaat_supernatural/pls/fi/f...mp;i_where_tv=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Végre felkerült a Jeff Dunham hatodik részéhez is a felirat. Az arcomat megint szétröhögtem Achmed pl beállt amerikai tengerészgyalogosnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Január 8-tól visszatér a Retek-re a SupNat az első évaddal http://port.hu/odaat_supernatural/pls/fi/f...mp;i_where_tv=1 Most karácsony alatt végignéztük nagynbátyámmal a 2.évadot. Még nem tudja mi vár rá a folytatásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.