Hozzászólás ideje: 2007. Május 28.18 éve Most vettem észre, hogy ennek a filmnek még nem volt topikja. C4-en levetítették a nyers változatát. Nagyon érdekes lehetett egy félkész filmet nézni. Ahogy az is baromi érdekes, hogy a rendező is így látta az sw-t rgy próbavetítésen. De megnézném úgy. Mindenesetre ez a film is nagyon különleges lesz a számunkra, mint a Fanboys.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 28.18 éve Nem a fanboys-ból vetítettek le részletet? Mindazonáltal én is nagyon kíváncsi lennék már erre a filmre. Elég régóta készül...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 28.18 éve Szerző Nem, a Fanboys-ból csak trailer ment le. Ebből a filmből viszont 40 perc. Plok írta is a hírekbe.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 15.15 éve Ez a film már sosem készül el? Pedig érdekesebbnek ígérkezett mint a Fanboys. Szerkesztve: 2010. Február 15.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Február 15.15 éve én már teljesen el is felejtkeztem róla. Nincs valami hír felőle?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 15.15 éve én már teljesen el is felejtkeztem róla.Nincs valami hír felőle? LOL! 2007 -ben bemutatták. Nem volt nagy hírverése... Itt az adatlapja
Hozzászólás ideje: 2010. Február 15.15 éve LOL! 2007 -ben bemutatták. Nem volt nagy hírverése... hát nem igazán
Hozzászólás ideje: 2010. Február 15.15 éve Pedig ennek Gary Kurtz volt a producere. Én se értem a dolgot.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.