Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. (szerkesztve) Új Clone Wars előzetes A Comingsoon.net beszámolója szerint, a moziban debütáló animációs film kedvcsinálóját május 9.-én láthatjuk majd a filmszínházakban. A kisfilmet a Wachowski fivérek(?) által jegyzett Speed Racer előtt vetítik majd. Ezzel kapcsolatban egy érdekes hír is szárnyra kapott, mely szerint már a jövő hét végén bemutatásra kerül az előzetes, mégpedig a Spike TV jóvoltából. Az apropót a csatorna által műsorra tűzött SW SAGA szolgáltatja, melyet Április 4. -ei kezdettel vetítenek. A jövőhét végén tehát érdemes lesz figyelni a híreket! Szerkesztve: 2008. Március 31. - Ody Mandrell
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Itthoni idő szerint mikor kell sasolni majd a netet?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Nem tudom. Április 4 8PM. Már csak az időzónát kellene tudni. Szerintem péntekről szombatra virradóra várható.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Na akkor is pont elutazok, és nem látom, csak csúszással... Azért köszönöm az információt!
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Az amik és köztünk kábé 6 óra az időeltolódás.
Ajánlott hozzászólás