Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Harry Potter

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tetszik ez a cipzáras dolmány, már csak a Lacoste logó hiányzik róla.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Sokkal inkább azzal, amikor egy meghatározott megjelenéssel bíró figurát alakítanak át a kényszeres PC miatt...

Szerintem mióta Trump lett az elnök ezek a kényszeres PC megoldások csökkentek. A nagy cégek sem állnak már be annyira az LMBTQ mögé, a Trump-kormányzat eléggé ellenzi a woke-ot és tesz is a tiltásért. Mondjuk ezzel sem nagyon értek egyet.

5 órával ezelőtt, Sinistra írta:

Megérteni persze megértem én is, nekem se tetszik, de azért kitalált történeteken ennyire felháborodni nem normális. Nem, ha jogos, akkor sem.

2025. 04. 15. - 16:46, RacerX írta:

Remélem azért ez a Paapa Essideu felkészült a szokásos gyűlöletcunamira, amit majd kapni fog. 

2025. 04. 16. - 0:32, Dzséjt írta:

Ráadásul ezzel szegény színészt és az alkotókat belekényszerítik egy elkerülhetetlen gyűlölet cunamiba.

Sajnos ez annyira így van hogy a fekete színészt többen életveszélyesen megfenyegették a szerep miatt. Szerény véleményem szerint ez már olyan betegség(amit Marion Cobretti tudna kezelni, hisz őmaga a gyógyszer) amit kezelni kéne. Vagy olyan szinten büntetni hogy ne nagyon jusson eszébe senkinek. Mondjuk egy 5 év börtönnel. Mert miről is van szó? Egy színész elvállal egy olyan szerepet ahol a karakter nem úgy néz ki mint ő és nagyon népszerü. Ez egy munka kap érte pénzt, ki az aki nem vállalná el? Erre az adott karakter rajongótáborának az egysejtü amöba szintjén létező egyedei elvennék az életét, mert egy producer, rendező akárki ezt a színészt választotta a szerepre. Ismétlem a színésznek ez egy munka. Az teljesen rendben van hogy felháborodás van. Én is fel szoktam. Itt is sokan. Baromira nem örülnék ha mondjuk egy EP1 előzmény filmben mondjuk Qui-Gon-t fekete színész játszaná. De az hogy meg akarnám őlni az adott színészt az annyira abszurd és szélsőséges hogy ép ésszel fel sem tudom fogni hogy valaki ezt akarná. Pedig roppant egyszerü mit lehet tenni fene nagy felháborodásában. Nem kell megnézni. Ilyen egyszerü. Ha nagyon sokan nem nézik meg akkor át fogják gondolni a sorozatkészítők hogy lehet fehér színész kellene oda.

A Kenobi-sorozat idején is volt ilyen, amikor Moses Ingram-et(Ő játszotta Revát) fenyegették ugyanígy és maga McGregor is megszólalt az ügyben hogy ez így nagyon nem ok.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.