Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. 57 perccel korábban, Ody Mandrell írta: neked megvan a gyári kiadású TCW? De szép is lenne. Sajnos nincs. Ezt a képet twitteren találtam. Én igazából TCW téren a mozifilm verziójával - búcsúban lett véve azévben, kamerás változat - és a magyar nyelvű 2. évad utolsó fejezetével vagyok megtelve. Más egyelőre még nincs, de ami késik, nem múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. Érdemes beszerezni őket, főleg az első két évad szenzációs a digibook-kal. Nem tudom árulnak-e még valahol belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 17. Mindenképpen tervezem a jövőben beszerezni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.