Ody Mandrell Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Remélem nálunk is megjelenik a DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Remélem nálunk is megjelenik a DVD. Ebben én is biztos vagyok, és meglehet, hogy majd a tv-ben leadott sorozat is, már ha itthon is leadják. :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ahogy a CW? Persze mérget nem vennék rá, de azért bennem ott a félsz, hogy nem jelenik meg. Sajnos a magyar kiadók nem a kiszámíthatóságukról (vagy az ésszerűségükről) híresek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Inkább kiadják, mint nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Szerintem ha már moziban lement számíthatunk DVD-re is. Remélem Dzséjt utolsó mondata nem fog ismét realizálódni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Hú, de brutális. Az száz, hogy fémdobozosban biztos megszerzem. Ha kiadják magyarul jobban örülök, ha nem, akkor a külföldit megrendelem (Sin City is így van meg és nagyon jó - én a DVD-ket nemcsak a film miatt, hanem a külső miatt (is) veszem, szeretem az igényes kiadásokat.) Hát remélhetőleg megjelennek magyarul is, bár ha a CW nem jelent meg, akkor ez sem. (Amúgy CN-es mese DVD-k nem jelennek meg itthon, de külföldön igen.) Remélhetőleg az FHE vagy az Intercom (tényleg ki a forgalmazója? Merthogy az FHE az Warneré, de az Intercom jelentette meg eddig a Star Wars filmeket itthon) behozza valamelyik sima megjelenést. És az Xpress-et is kéne nyüstölni, hogy az exklúzív terméket, meg ő hozza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Meg fog jelenni mindenképp itthon is.Ha moziban volt akkor dvd-n is lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Meg fog jelenni mindenképp itthon is.Ha moziban volt akkor dvd-n is lesz. Szerintem is megjelenik majd. A szinkron amúgy is megvan hozzá, már arra sem kell költeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Szerintem is megjelenik majd. A szinkron amúgy is megvan hozzá, már arra sem kell költeni. Az előző CW-nek is megvolt a szinkronja, mégsem adták ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Pont a névnapom után! EZAZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ez mi lehet? "A digital copy of the movie to watch on the go" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 Állítólag az idén már nem jelenik meg nálunk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen. 1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 (edited ) Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Az a helyzet, hogy nem én rendeltem hanem pildi! Légyszíves őt kérdezd erről. Egyébként ez a fémdobozos CW engem is érdekelne. Vajon mennyibe kerül majd? Edited September 29, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Az előző CW-nek is megvolt a szinkronja, mégsem adták ki Ez azért nem ugyanaz a dolog, mivel az TV-sorozat volt, ez pedig mégiscsak egy mozifilm. Én reménykedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le. Elvileg lehet Németországból is rendelni, de azt még nem próbáltam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le. Ha régiófüggetlenítve van, akkor igen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Vagy akár egy számítógépben lévő dvd-rom is lejátsza.De megkérdezem a húgomékat, ők vettek rengeteg dvd-t az UsA-ban, de most már itthon vannak és biztos nézik őket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Amazonról már meg lehet rendelni az 1 DVD-s, a szélesvásznú, a a sima 2 DVD-s és a Blue-Ray kiadást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 (edited ) Csak az a baj, hogy ezek NTSC kódolásúak. Egyébként a widescreen edition előtt értelmetlenül állok, hiszen az összes korongon szélesvásznú lesz a film vagy nem? Edited October 2, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Dehogy, lesz megint 4:3-as is, mint a klasszikusoknál volt (arany díszdoboz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 No, majd megnézem a német amazon.de-n, ott mi a helyzet. Szerintem angol nyelv és angol felirat a német kiadáson is biztosan lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 No, majd megnézem a német amazon.de-n, ott mi a helyzet. Szerintem angol nyelv és angol felirat a német kiadáson is biztosan lesz. Én már néztem, de egyelőre csak a Blu-Ray változatot találtam meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 És az árát is nézted? Szállítással együtt 42,5 EUR, ami kicsit több, mint 10 eFt... Én nem néztem nagyon eddig, nálunk mennyibe kerül egy Blu-Ray Disk, de mintha ennél jóval olcsóbb volna. A DVD változat ára is húzós lesz, az biztos. Ott még kapható az Ep2 DVD-n, az is 19 EUR + 7 EUR szállítási költség, ami összesen kb. 6400 Ft. Nem hiszem, hogy ennél sokkal olcsóbb lenne a TCW. És se magyar hang, se magyar felirat... Szóval reménykedjünk, hogy megjelenik nálunk is, előbb vagy utóbb ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Lehet előrendelni http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...230496098349147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 (edited ) Lehet előrendelni Megtettem. Bemásolom az extrákat: * Kisfilm - A Klónok háborúja - Az el nem mondott történetek - A Cartoon Network új animációs sorozatáról (kb. 30 p.) * Kisfilm - A Klónok háborúja hangjai - A párbeszédek felvétele a stúdióban (kb. 10 p.) * Kisfilm - Egy új zene - Így készült a film zenéje egy 90 tagú prágai zenekar közreműködésével (kb. 11 p.) * Képgaléria - 43 kép * Kisfilm - Webizód: A Klónok háborúja - bevezetés (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Eposzi csaták (kb. 3 p.) * Kisfilm - Webizód: Jönnek a klónok (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Hősök (kb. 3 p.) * Kisfilm - Webizód: Gonoszok (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Anakin tanítványa (kb. 4 p.) * Kimaradt jelenetek - 4 kimaradt jelenet (kb. 4 p.) * Előzetes - 3 előzetes (kb. 5 p.) Edited October 3, 2008 by kolmilan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 2 DVD-s lesz, nagyon helyesen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Mindenki azonnal rendelje elő! Ez parancs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Remélem az extrák kapnak magyar feliratot, mert anélkül kutyafülét se ér "megint" így a dupla lemezes kiadás. Erre már átállhatnának. :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts