Jump to content

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ody Mandrell

Recommended Posts

Hú, de brutális. Az száz, hogy fémdobozosban biztos megszerzem. Ha kiadják magyarul jobban örülök, ha nem, akkor a külföldit megrendelem (Sin City is így van meg és nagyon jó - én a DVD-ket nemcsak a film miatt, hanem a külső miatt (is) veszem, szeretem az igényes kiadásokat.)

Hát remélhetőleg megjelennek magyarul is, bár ha a CW nem jelent meg, akkor ez sem. (Amúgy CN-es mese DVD-k nem jelennek meg itthon, de külföldön igen.) Remélhetőleg az FHE vagy az Intercom (tényleg ki a forgalmazója? Merthogy az FHE az Warneré, de az Intercom jelentette meg eddig a Star Wars filmeket itthon) behozza valamelyik sima megjelenést. És az Xpress-et is kéne nyüstölni, hogy az exklúzív terméket, meg ő hozza :D

Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.

1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom?

Az a helyzet, hogy nem én rendeltem hanem pildi! Légyszíves őt kérdezd erről. Egyébként ez a fémdobozos CW engem is érdekelne. Vajon mennyibe kerül majd? :D Edited by Ody Mandrell

Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.

1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom?

Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le. Elvileg lehet Németországból is rendelni, de azt még nem próbáltam.

Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le.

Ha régiófüggetlenítve van, akkor igen.

És az árát is nézted? Szállítással együtt 42,5 EUR, ami kicsit több, mint 10 eFt... Én nem néztem nagyon eddig, nálunk mennyibe kerül egy Blu-Ray Disk, de mintha ennél jóval olcsóbb volna.

A DVD változat ára is húzós lesz, az biztos. Ott még kapható az Ep2 DVD-n, az is 19 EUR + 7 EUR szállítási költség, ami összesen kb. 6400 Ft. :) Nem hiszem, hogy ennél sokkal olcsóbb lenne a TCW. És se magyar hang, se magyar felirat...

Szóval reménykedjünk, hogy megjelenik nálunk is, előbb vagy utóbb ... :D

Lehet előrendelni :P

Megtettem. :D:):D

Bemásolom az extrákat:

* Kisfilm - A Klónok háborúja - Az el nem mondott történetek - A Cartoon Network új animációs sorozatáról (kb. 30 p.)

* Kisfilm - A Klónok háborúja hangjai - A párbeszédek felvétele a stúdióban (kb. 10 p.)

* Kisfilm - Egy új zene - Így készült a film zenéje egy 90 tagú prágai zenekar közreműködésével (kb. 11 p.)

* Képgaléria - 43 kép

* Kisfilm - Webizód: A Klónok háborúja - bevezetés (kb. 4 p.)

* Kisfilm - Webizód: Eposzi csaták (kb. 3 p.)

* Kisfilm - Webizód: Jönnek a klónok (kb. 4 p.)

* Kisfilm - Webizód: Hősök (kb. 3 p.)

* Kisfilm - Webizód: Gonoszok (kb. 4 p.)

* Kisfilm - Webizód: Anakin tanítványa (kb. 4 p.)

* Kimaradt jelenetek - 4 kimaradt jelenet (kb. 4 p.)

* Előzetes - 3 előzetes (kb. 5 p.)

Edited by kolmilan