Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: Február 27. Itt is elkészült a teljes guide! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 7. Hozzászólás ideje: Március 7. (szerkesztve) Megnéztem a második évad weylandos epizódjait, és igazából ezek alapján elég jól le lehet szűkíteni, mikor bombázták szét a bázist és gyilkolták le a gyerekeket. Ugye az 1x14 War-Mantle című epizódban szállítják el az ifjú klónokat, míg Hemlock a 2x11 Metamorphosis-ban érkezik meg a Tantiss Létesítménybe és veszi át a kutatás vezetését. Tehát valószínűleg a Metamorphosis idején (valamivel előtte, eme események alatt vagy közvetlen utána) pusztították el a setroni bázist. Még az is esélyes, hogy a ziro bestia is itt lett megalkotva és próbálták meg átszállítani a Tantiss Létesítménybe, mielőtt elszabadult. Ez utóbbi egybe is vág több dologgal, például azzal, hogy Hemlock eredetileg köztársasági tudós volt, illetve Palpatine még kancellárként rendelte el a zillo klónozási kutatását, a setroni labor pedig szintén titkos létesítmény volt. Szerkesztve: Március 7. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: Március 7. *Zillo. Amúgy logikus. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 7. Hozzászólás ideje: Március 7. Éreztem én, hogy valami nem kerek azzal a szóval. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.