Ugrás a kommentre

3x02 - Paths Unknown


Ajánlott hozzászólás

2. rész - Paths Unknown / Ismeretlen utakon

 

epguidebb302.jpg

 

Írta:  Matt Michnovetz

Rendezte: Nate Villanueva 

 

Helyszín:  Setron, Devaron

 

Szereplők:

Hunter - Dee Bradley Baker

Wrecker - Dee Bradley Baker

Deke - Julian Dennison

Mox - Daniel Logan

Stak - Julian Dennison

Isa Durand - Anjelica Huston

Roland Durand - Tom Taylorson

Gonky

 

Történet

Hunter és Wrecker minden korábbi kapcsolatát felhasználja, hogy megtalálják Omegát. A nyomok egy dzsungellel borított világra vezetnek.

 

Érdekességek

- Az epizód a Devaronon indít, amely a devaroni faj otthona, akiket először a Star Wars: Egy új reményben, a Mos Eisley-i kantinában láthattunk.
- Isa Durand bűnözővezér ebben az epizódban tűnik fel először a képernyőn. Elsőként az 1. évad "Kártevők" c. részében említette őt meg a fia.
- A világ, ahová Hunter és Wrecker elutaznak, a Setron, amely egy erre az epizódra készített új helyszín.
- Stak talál egy DC-17-est, amikor felderíti a Maraudert. A DC-17-esek Hunter, Echo, valamint számos más klónkatona és klónkommandós által használt sugárvetők.
- Mox klónkadét hangját Daniel Logan adja, aki az ifjú Boba Fettet játszotta a Star Wars: A klónok támadásában. A másik két kadétot, Deke-et és Staket a szintén új-zélandi Julian Dennison játssza, akit leginkább Taika Waititi a Vademberek hajszája főszereplőjeként és a Deadpool 2 Rusty-jaként ismerhet a közönség.
- "Ennek a helynek jotaz hullaszaga van." A jotaz egy durva ragadozó, amivel először a Zeffo bolygón találkozhattak a játékosok, a Star Wars Jedi: Fallen Orderben.
- A hangkeverés során, a csapat hozzáadott egy visító, üvöltésszerű hangot, hogy a veszélyes indák még érzőbbnek és szörnyűbbnek tűnjenek.

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 

2. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

3. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

4. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A második részben Bejött a sci-fi horror vonal is! 

 

Wrecker és Hunter természetesen továbbra is Omegát keresik, ennek egy epizódját látjuk. Nem gondoltam volna, hogy még valaha viszontlátjuk Roland Durantot, de ez a pillanat is eljött. :D Jó volt látni végre a devaroniak világát, asszem ez volt az első eset, hogy megmutatták. 

Hemlock régi laborja eszméletlen hangulatos volt. Ijesztő látni milyen az, amikor félrecsúszik egy birodalmi biológiai kísérlet. Egy egész bolygó gallyra mehet egy tévedés miatt. Az elszabadult lények okán bejátszott egy kis Alien életérzés (már ki tudja hányadszorra), de masszívan eszünkbe juthattak a High Republic korából ismerős Drengirek. Valami hasonlóan brutális jószágok lehettek, mint ezek az elszabadult fák.

A fiatal klónok szimpatikusak voltak, a Pabun jó helyük lesz. Segítségükkel pedig megvan az infó a szektorról, ahol a Tantis van. Biztos nem lesz sétagalopp odajutni, ezért is jó lesz figyelemmel követni az odavezető utat. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem ami kifejezetten tetszett ebben az epizódban az leginkább ez a békaperspektíva volt, amin keresztül rátekinthettünk a klónok helyzetére. Az első és a harmadik rész is a nagyobb léptékű oldalát mutatja meg annak ami a klónozásban rejlik, hogy milyen nagyratörő tervek szövődnek a háttérben, itt meg leginkább a velejáróját láthatjuk, hogy ezek a nagyszabású tervek milyen áldozatokat követelnek. Nem is emlékszem amúgy, hogy nagyon láttunk volna ilyen korú klónokat korábban, akik azért idősebbek azoknál a gyerek kadétoknál akiket akár a TCW-ben, akár a TBB-ben láthattunk, de még nem felnőttek. Valahogy egyszerre tűntek gyereknek, de közben felnőttnek is, ami részben fakadt a helyzetükből is persze, hiszen gyorsan önállóvá kellett válniuk, mégis mikor megjelentek náluk Wreckerék, akkor valahogy olyan elveszettnek tűntek, akiknek szüksége van az útmutatásra. Amúgy az egész setting nagyon bejött ez a titokzatos, sötét csapdákkal teli dzsungelkörnyezet a romokkal mind nagyon hangulatos alapot adott az epizódnak.

 

Azt is jó volt látni, hogy visszautaltak a Roland Durandos szálra, így azok a filler epizódok is egy visszacsatolást kaptak, amelyek önmagukban olyan nagyon sok vizet nem zavartak korábban. Arra egyébként valahogy számítottam, hogy a kapott információval nem fognak egyből eljutni a Tantissra, de ez a szupernövény valami olyasmi volt, amit nem láttam jönni. Ettől még nagyon jó kis fenyegetés volt, nem a birodalmiakkal kellett harcolni közvetlenül, de valahogy közvetett módon ezt is vissza lehet vezetni a Birodalomhoz. Nem csak az a pusztítás brutális, amit itt végeztek, vagy az a helyzet, amiben itthagyták ezeket a fiatal klónokat, hanem ezek a kísérletek is. Valahogy ezekről nekem a legendás náci kísélretek jutottak eszembe, akinek állítólag mindenféle titkos programjuk volt, aminek a jórésze legenda, de itt a Birodalom is megtestesíti ezt a sötét gonosz erőt, aminek semmi sem szent és olyan dolgokat akar létrehozni, ami jobb lenne, ha nem létezne. Azoknak a klónoknak a helyzete, akiknek pedig részt kellett vennie ezekben a kísérletekben pedig még a társaiknál is elkeserítőbb. Pedig már önmagában a klónoknak az egész létezése is egy olyan ellentmondás, hogy kifejezetten azért lettek létrehozva, hogy egy háborúban feláldozhatóak legyenek, a saját bajtársaikat, a jediket is elárulják, majd közben még élő kísérleti alanynak is felhasználták őket. Kezdek afelé hajlani, hogy kevés tragikusabb sorsú teremtmény van a köztársasági/birodalmi klónoknál.

 

Ezeknek a klónoknak a sztorijába még az is benne volt, hogy mennyire hátrahagyottnak érezték magukat. Az előző részben láthattuk Omegát úgymond "az ellenség szívében", mégis azt éreztem rajta, hogy neki van miért küzdenie. Ezek a klónok pusztán a túlélésért hajtottak, de úgy érezték, hogy a saját társaik is elárulták őket, ezután volt éles a kontraszt Hunterékkel, hogy ők milyen kitartóan keresik az egyik társukat még úgy is, hogy elég kevés remény mutatkozik arra, hogy ennyi idő után megtalálják. Úgy érzem ez lehetett a fordulópont akkor, amikor el akarták vinni a hajót, hogy ketten megszökjenek, mert a valakihez való tartozás érzése - főleg egy olyan közegből jőve, ahol mindannyian "testvérek" voltak a többi klónnal - erősebb annál, mint hogy a pusztítás óta egyedül kellett túlélniük és csak magukra számíthattak. Az ilyen nem túl nagy léptékű tettekkel, mint hogy ezeket a fiatal klónokat is megmentették Hunterék, az ilyenekkel tudják egy kicsit jobb hellyé tenni a galaxist. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, Wilde írta:

Ezek a klónok pusztán a túlélésért hajtottak,

Itt-ott nekem az a TCW-s történet szál ugrott be róluk, amikor Ahsokára meg a többi padawanra a trandoshanok vadásztak a dzsungelben. Ott voltak ennyire elveszettek a fiatalok. 

 

Amúgy nagyon fura volt látni Wreckert és Huntert, azok után, hogy hány tagja volt a Batch-nek már csak ketten maradtak. :( 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Itt-ott nekem az a TCW-s történet szál ugrott be róluk, amikor Ahsokára meg a többi padawanra a trandoshanok vadásztak a dzsungelben. Ott voltak ennyire elveszettek a fiatalok. 

 

Amúgy nagyon fura volt látni Wreckert és Huntert, azok után, hogy hány tagja volt a Batch-nek már csak ketten maradtak. :( 

 

Az is egy jó párhuzam igen. Én amúgy Echót hiányoltam, mert azért még ő is tagja volt a csapatnak és persze megemlítették, de őt még nem láttuk. Tényleg fura volt így látni Hunteréket és érződik a többiek hiánya... Tech okoskodása, Omega lelkesedése nagyon látványosan hatással van a többiekre is, hogy úgy nem tűnik egésznek ez a csapat most, ami érthető is hiszen ezért vannak most ilyen helyzetben.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az szerintem egy rossz írói döntés volt, hogy abba az irányba vitték el a történetet, hogy Echo elhagyta a csapatot a második évadban. Simán meg lehetett volna úgy írni a történetet, hogy az egész Batch beáll Rexék mellé, hogy a klónokért harcoljanak. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

29 perccel korábban, Iqvi írta:

Az szerintem egy rossz írói döntés volt, hogy abba az irányba vitték el a történetet, hogy Echo elhagyta a csapatot a második évadban. Simán meg lehetett volna úgy írni a történetet, hogy az egész Batch beáll Rexék mellé, hogy a klónokért harcoljanak. 

 

Úgy érzem utólag, hogy a második évad végig a csapat széteséséről szólt. Úgy is tekinthetjük, hogy ott már megalapozták ezt az esetleges későbbi történetszálat. Itt ezek a fiatal klónok, akiket összeszedtek is simán beleszövődhetnek ebbe és szerepük lehet majd a végső harcban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Érdekes rész volt, mindhárom rész kétségkívül elkülönül egymástól, bár az első és a harmadik epizód egy történetet követ nyomon, itt viszont a Batch tagjaira fókuszál a történet - jobban mondva a csapat megmaradt tagjaira, Hunterre és Wreckerre. Látványosan kevesen maradtak, amit ez az epizód méginkább kihangsúlyozott, amikor Hunter Omega helyére nézett, közben látjuk Tech szemüvegét is. Arra kíváncsi vagyok, hogy vajon mit is csinálhatnak most Rexék, gondolom ők is kereshetik a lányt, még ha nem is ő lehet a klónhálózat elsődleges célpontja.

 

Roland Durant megjelenése meglepett, nem számítottam rá, hogy az első évad után még viszontlátjuk, bár így utólag végiggondolva számíthattam volna rá. És az a pyke is megjelent, aki lenyisszantotta a fickó szarvát. Hát, nem lett jó sorsa. :D

 

A klónkadétok egy izgalmas történetet hoztak, pláne úgy, hogy a rész végén sikerült kimenekíteni őket erről a bolygóról és a Pabu nyugodt szigetén lehetnek többek, mint katonák. Daniel Logan szinkronizálta az egyik kölköt, ha már betoppant a Lucasfilmhez, remélem ez azt is jelentheti, hogy az évad későbbi szakaszában Alfa és Omega végre találkozik. :)

 

Hemlock laboratóriuma horrorisztikusan nézett ki, pláne azokkal a szörnyekkel. Nekem is egy pillanatra beugrott a drengir, már egy idő után azt vártam, vajon mikor kezdenek el beszélni és húst követelni (:lol:), valamint itt megint csak megmutatkozott, hogy a Birodalom mennyire sötét ügyleteket is intéz az ilyen laboratóriumokban. Szó szerint szörnyetegeket készítenek, amiket megpróbálnak irányítás alatt tartani, egyelőre kevés sikerrel. Ez volt az előző évadban a Zillo, itt pedig ez a liános szörnyecske. Na meg a végén az a nagydarab víziszörny, nekem ott a Sarlacc és a Karib-tengerből a Kraken jutott eszembe, legalábbis ami a fogazatát illeti, bár itt most inkább szétbombázták a szörnyeteg belsejét.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Arra kíváncsi vagyok, hogy vajon mit is csinálhatnak most Rexék, gondolom ők is kereshetik a lányt, még ha nem is ő lehet a klónhálózat elsődleges célpontja.

Szerintem ők járják a maguk útját és ha esetleg Hunteréknak szükségük van rájuk, besegítenek. Volt utalás arra, hogy már több bázist megtámadtak és sokan odavesztek. Azok mind klónok lehettek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hú de jó kis horrorshow volt ez. Pláne, hogy még azt a dörömbölő hangot is felhasználták, ami annyiszor hallható volt az Alien-filmekben is. A csápok, a The Thing-ből szalajsztott "rákok" és a szteroidozott sarlacc nagyon durva szörnyfelhozatal volt. Közben olyan apróságok is kiderültek, minthogy hová vitték az első évad végén összeterelt és Kaminóról (Kaminóra, ahogy a felirat írta, innen is gratula az újabb hiba nélküli, pontos fordításért :facepalm: ) elhozott, még gyerek klónokkal. És ez az egészben a leghátborzongatóbb, nem az emberevő szörnyek. A rész alapján - és mert később sem láttunk már fiatal klón katonákat - azt hiszem, joggal feltételezhetjük, hogy a Birodalom, amint nem látta már hasznukat, kiirtotta a még nem felnőtt klón állományt. :( Nyilván nem akartak még éveket vesződni és kreditmilliókat rájuk költeni, hogy felneveljék őket, szóval:

ypxEbNF.png

 

A szomorú igazsággal szembesülés mellett kellemes meglepetés volt, hogy ezúttal Wrecker volt a józanság hangja. Végre, a fejlődés egy jele. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt
  • Nagyon tetszik 1
  • Szomorú 2
  • Tetszik 2
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyot néztem ennél a résznél. Hunter-t teljesen megtörve, szinte ész nélkül rohanna a vesztébe, ha nem lenne mellette Wrecker.....

Pont az a Wrecker aki eddig a humor bonbon-t képviselte nagyrészt, most meg teljesen megfontoltam, logikusan gondolkodott, Hunter helyett is.... 

 

Szomorú volt látni, hogy fiatal klón kadétokat mennyire magukra hagyták a felnőtt testvéreik is, a bázis kiüritése végén.... Gondolom a chip hatása alatt is állhattak a reg-ek, és a parancsot követni kell, mindenekfelett...

 

Az viszont kicsit vicces, hogy Hemlock kisérlete ennyire pocsékul végződött, hogy egy egész kutató bázist kellett lebombázni, aminek kb. semmi értelme nem volt, mert az inda ezt is túlélte.... xD  Ez a Hemlock egy kontárnak tűnik nekem. 

 

Összességében jó kis rész volt ez! :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem volt rossz rész, de az első persze jobban bejött. Mindenesetre, kellett egy ilyen nyomravezetős sztori is, hogy ne a semmiből találják meg Hunterék a bázist. Ja és ami ugyanilyen fontos, az az, hogy lássuk: Hemlock nyomában csak halál és pusztulás marad. Nem semmi, hogy létrehozott egy ilyen... hm... inda-sarlakkot. :D Tetszettek a klón kadétok is, akiknek most már a saját útjukat kell járniuk, mert a Birodalom ki akarta őket írtani. Sajnos az összes klónra ez a sors vár... idővel... addig is, aszisztálnak a sajátjaik leöléséhez. :facepalm:

 

Ja és az elején először azt hittem, hogy valahogy az Atyához és a Fiúhoz fog kapcsolódni a szál, de aztán persze leesett, hogy Rolandról van szó. :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igencsak kifejező címet kapott ez az epizód. Jó katonák módjára Hunter és Wrecker eltökélt, nem estek apátiába, szisztematikusan próbálják meg felderíteni Omega hollétét. A kevéske kiépített kapcsolataikat igyekeznek igénybe venni, így kerül képbe hosszú idő után a Durand-szindikátus. A rész elején nagyon tetszett a kissé Dűnére hajazó stílus, pl. a rosszul taktikázó devaroni kapitány páncélzata. 

 

Kifejezetten üdítő volt látni Wreckert úgymond "értelmes" szerepben, amikor rávilágít, hogy minden lépést meg kell fontolni. Ami nagyon tetszett, hogy nem sima az út Omegához, minden információmorzsáért küzdeni kell. Először "csak" Hemlock Kutató-fejlesztő Osztályának korábbi laboratóriuma van meg, amelyet szisztematikusan lebombáznak, de azért így is sikerül kisajtolni a következő helyszín (most már minden bizonnyal Weyland) szektor-béli hovatartozását. Azért így is indirekt módon hangsúlyozva van, hogy bizony jó hosszú idő, hónapok teltek el Omega elrablása óta.

 

A sorozat már számos aspektusában foglalkozott a klónok helyzetével, sorsával a háború után. Most azt is láthatjuk, hogy a még gyerek klónok miként is élik meg, hogy egyszer csak egész létezésük értelmetlenné válik, kirúgják alóluk az egyetlen mankót, a katonai szolgálat lehetőségét. Mennyi tragikus sors és élet, ebben igazán csak most kezdünk belegondolni. Ez a Birodalom egyik ősbűne, nem is vitás, és ez a kegyetlen jogfosztás úgymond magától értetődően megy végbe szerte a Galaxisban. Pedig itt is láthatjuk: klónok ide vagy oda, ők hárman mégiscsak elsősorban gyerekek. Akik ugyanúgy biztonságra, boldogságra és szeretetre vágynak. A Pabu most ezt megadhatja nekik. És nagyon remélem, hogy ez a paradicsomi bolygó egy érintetlen menedékhely marad mindvégig. Megszakadna a szívem, ha azt is elérné az a Galaxison elburjánzó gyilkos kór, akit Palpatine-nak neveznek. Sajnos, azonban, naiv és idealista sem vagyok.

 

Egyszóval jó rész volt nagyon, az évadnyitót persze nem körözte le, de nagyszerű volt felvenni a fonalat ezen a szálon is. Hunter és Wrecker nagyon hatékony együtt. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Azért így is indirekt módon hangsúlyozva van, hogy bizony jó hosszú idő, hónapok teltek el Omega elrablása óta.

Az első részben a napok száma alapján Omega minimum 5 hónapja van már a Waylandon.

 

9 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Most azt is láthatjuk, hogy a még gyerek klónok miként is élik meg, hogy egyszer csak egész létezésük értelmetlenné válik, kirúgják alóluk az egyetlen mankót, a katonai szolgálat lehetőségét. Mennyi tragikus sors és élet, ebben igazán csak most kezdünk belegondolni.

Ezt a bázist ráadásul a kadétokkal együtt bombázták le. Szerencséje volt a három kölyöknek, hogy ki tudtak menekülni. A Birodalom nem érző lényekként, hanem tárgyakként tekint a klónokra. Abszolút nincsenek emberszámba véve.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jó látni hogy a csapat kutat Omega után és meg kellet csinálni egy munkát egy maffiózónak az információért. A lerombolt labor nekem arra utal hogy már a háború alatt folytak ott kisérletek

és valamikor a 66-os parancs környékén dózerólhatták le. A 3 kölyök meg akkor léphetett le. Mert ugye azt állítják hogy őket katonának kezdték kiképezni aztán elvitték őket Kaminoról a laborba.

A Birodalom megalakulása után(EP3) már nem volt értelme kölyköket katonának képezni hisz vége volt a háborúnak. Ezért gondolom hogy az a labor a háború idején működött.

A növényi szörnyek érdekesek voltak, de beleillneke az sw-szörnyek közé. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Egyébként Hemlock nálam nagyon kitartóan pályázik a "legrohadékabb" birodalmi címre. Nagy a tülekedés, de ő kezd elsőligás játékossá válni e téren.

A kimért modorával elég nehéz őt valóban utálni. Pl. soha nem emeli fel a hangját, de persze ettől még vérgenya a csávó és Frenkie jól írta: az SW Mengeléje.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

20 perccel korábban, Frenkie írta:

A lerombolt labor nekem arra utal hogy már a háború alatt folytak ott kisérletek és valamikor a 66-os parancs környékén dózerólhatták le. A 3 kölyök meg akkor léphetett le. Mert ugye azt állítják hogy őket katonának kezdték kiképezni aztán elvitték őket Kaminoról a laborba.

Inkább valamikor a második évad alatt pusztították el ezt a labort. Az 1x14 War-Mantle című epizódban van egy jelenet, amiben Taun We gyerek klónokat kísér.

QwPzITV.png

 

Az itteni klónok meg azt mondják, hogy már a Birodalom vitte el őket. Szóval mindez alapján az első évad végén vitték át az ifjú klónokat a Kaminóról a setroni laborba, aztán valamikor a második évad alatt három kivételével az összes gyereket legyilkolták a bombázás során.

Amúgy magában a setroni laborban folyhattak már a háború során is kísérletezések, még ha nem is feltétlen a klónokkal, hanem biofegyverekkel. Ugye az Andorban Cassian szülővilágára lezuhant egy köztársasági kutatóhajó, amin valamiféle vegyianyag (vegyifegyver?) szabadult el. És az még a klón háborúk előtt volt (ráadásul a legénység egyenruháján a későbbi Konföderáció jelzése volt látható). Könnyen lehet, hogy Palpatine már a háború előtt létrehozott néhány olyan labort, mint a setrosi vagy a weylandi (sőt ugye azt is tudjuk, hogy a Jakkún már épül az obszervatórium, amit a Kivonulás-tervezethez használt).

 

42 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Egyébként Hemlock nálam nagyon kitartóan pályázik a "legrohadékabb" birodalmi címre. Nagy a tülekedés, de ő kezd elsőligás játékossá válni e téren.

Annyira tetszene, ha az ambíciói ellenére végül ugyanúgy bukna el, mint Rampart. Sőt az ő esetében még szebb lenne. Az Uralkodó itt fényezi, aztán mondjuk nem sikerülne neki visszaszerezni Omegát, esetleg a weylandi kutatólabor is nyilvánosságra kerül és/vagy elpusztul, és a brilliáns, a Birodalom számára nélkülözhetetlen elmét Sidious haragjában megsütné Erővillámokkal vagy egy osztagnyi rohamosztagos elkísérni őt is oda, ahol "megkapja, ami jár neki". :evil:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ismeretlen utakon járnak hőseink. Vadász és Zútó kerülnek középpontba. Még az alvilághoz sem restek fordulni, hogy megtudják hol lehet Omega. Doktor Hemlock tehát több helyen is kísérletezett a klónokkal. A klónfiúkért is lehetett aggódni. Jobb rész lett, mint az előző, jobban tetszett.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Monster of week epizód jegyeket mutat, de meg kell említeni, hogy több nála. Mert tovább mélyíti az érzéseinket azzal kapcsolatban, ahogy a klónokra gondolunk. Szerencsétlen lelkek... Hogy milyen sorsokra jutottak, juthattak magukra hagyottan. És látom ezeket a az ifjakat, eszembe jut az ifjú Boba, az ep2 a The clone wars és az, hogy star wars mennyire össze van szőve. Alienes hangulat volt, amúgy még az visszhangos koppanó zenei taktus is megvolt. Aztán a Jotaz-szag pedig Fallen order utalás volt Wreckertől, ami szintén egy csodaszép jószág.. A nagy dög egy nem-homoki-Sarlacc volt, amúgy? 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Donát írta:

Most esett csak le (bár látom ott van a topik nyitó szövegben is) hogy Mox kadét hangját Daniel Logan adta. :love: 

Igen ezért is írtam, hogy az ifjú Boba is beugrott. Megérdemelné a srác, hogy Beskart hordjon majd egyszer, mert elhivatott, mint az "apja", Tem Morrisson. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 perccel korábban, csoli1138 írta:

Igen ezért is írtam, hogy az ifjú Boba is beugrott. Megérdemelné a srác, hogy Beskart hordjon majd egyszer, mert elhivatott, mint az "apja", Tem Morrisson. 

Persze, idővel úgy is úgy fog kinézni mint Morrisson, hiszen a nyers klónja. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Majd a Boba Fett könyve előzménysorozatában lehet főszereplő, a címe az Ifjú Boba fett kisnotesze, az évad főellensége pedig a mostanában folyton emlegetett survivor-Windu, akit végre rendesen dezintegrálhat! Na menjek kreatív konzultánsnak? :)

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.