Hozzászólás ideje: Október 10.Okt. 10. Szerző Na mostmár én is utolértem magam, a márciusi füzet óta jegeltem minden SW képregényt (HR-en kívül).Eddig tök jó a sztori, bár a 2-4. füzetek nem voltak annyira acélosak, de az 5. füzettől újra magára talált nálam a sorozat. Eddig a 7. füzet a kedvenc, a 66-os túlélővel, ami szerintem nagyon egyedien lett elmesélve. A legutóbbi füzet is tisztázott pár dolgot, például azt, hogy miért nem tűntek fel a Ren lovagok a folytatástrilógia első két részében. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig volt Kylo a Renek vezetője, mielőtt végleg Snoke mellé állt. Teva egy érdekes karakter, meglátjuk, hogy merre viszi a karaktert Soule a következő füzetben.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:441 napja Szerző Megvolt a 9. füzet is. Ezután úgy tűnik megyünk vissza Mustafarra (és gondolom ezzel együtt a végső teszt is elkezdődik majd, mint ahogy a 11. füzet szinopszisa írja).Nagyon... érdekesen alakult a Ren lovagok további kalandja Tava Rennel. Megtudtuk, hogy a csaj hogyan lett a vezetőjük és hogy mit is tettek míg új vezetőjük lett. És hogy hogyan tovább? Most érzem igazán, hogy Soule mindenbe belemegy és csupán ún. shortot kapunk, pedig ezekbe a történetekbe lehetne több is.Picikét emlékeztetett Kylo és Teva beszélgetése Marchion és Ghirra kettősére, azon jót mulattam, ahogy Kylo rögtön reagált Teva tettére és kiakarta nyírni. Szerkesztve: Csütörtök 18:101 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:341 napja Tava majdnem lesmárta Kylo-t, mire az ráküldte a Finalizer biztonsági csapatát. Amúgy érdekes volt, kíváncsi leszek ezek után hogy kötnek ki újra a Ren lovagok Kylo mellett.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:401 napja Szerző Arra én is. Meg arra is, hogy mi is lesz Tavával? Hogyan kerül majd ki a képből?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.