Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. A Jedik gyermekei és az Alkonybolygó borzalmasak. De Revan, szerintem az előzménytrilógia előtt íródott a J. Gy. így nyilván nem az ő hibája, ha ellentmond az előzménytrilógiának (hisz akkor még nem volt EpI-II-III). Igen, tudom. A könyv Amerikában 1995-ben jelent meg. Mindenesetre Hamblynak nem kellett volna annyi mindent az ő elképzelései alapján leírni a régi Jedi Rendről. Zahn és Anderson pl. nem nagyon bonyolódtak bele. (Persze azért az ő kronológiájukat is módosítani kell.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HiPPoNaX Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Anderson bejött nekem. De tőle csak a Jedi Akadémia trilógiát olvastam. Azokból a Sötét Oldal volt a legjobb szerintem. A Jedi Akadémia trilógia valóban elég jó, bár azért ott is előjöttek számomra valahogy túl elrugaszkodott dolgok, viszont a Sötétkard aztán átlépett minden ilyen határt a szememben Élvezhető alaptörténet, amit egy rakás kis apróság elront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. A Jedi Akadémia trilógia valóban elég jó, bár azért ott is előjöttek számomra valahogy túl elrugaszkodott dolgok, viszont a Sötétkard aztán átlépett minden ilyen határt a szememben Élvezhető alaptörténet, amit egy rakás kis apróság elront. Sötétkard... Abban halt meg Crix Madine, jól tudom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Sötétkard... Abban halt meg Crix Madine, jól tudom? Úgy tudom a Fekete Flotta fenygetésében történt. Bár lehet, hogy rosszul tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. A Jedi Akadémia trilógia valóban elég jó, bár azért ott is előjöttek számomra valahogy túl elrugaszkodott dolgok, viszont a Sötétkard aztán átlépett minden ilyen határt a szememben Élvezhető alaptörténet, amit egy rakás kis apróság elront. Hát igen a Jedi Akadémia trilógiában ott volt a Protohalálcsillag és a Napzúzó. Kicsit erőltetett húzásnak éreztem ezeket. Az Exar Kun szál meg túl hamar elrendeződött. Érdekesebb lett volna arra rámenni. Lett volna pár ötletem rá. Pl: Kun szelleme megszálhatta volna Luke testét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HiPPoNaX Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Sötétkard... Abban halt meg Crix Madine, jól tudom? Igen, jól emlékszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Úgy tudom a Fekete Flotta fenygetésében történt. Bár lehet, hogy rosszul tudom. Úgy rémlik, hogy ez a sorozatcím volt, és azon belül a Sötét kard Az Exar Kun szál meg túl hamar elrendeződött. Érdekesebb lett volna arra rámenni. Lett volna pár ötletem rá. Pl: Kun szelleme megszálhatta volna Luke testét... Ízlés kérdése, nekem az is elég volt, amit beleírtak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HiPPoNaX Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Úgy rémlik, hogy ez a sorozatcím volt, és azon belül a Sötét kard Ez tévedés, a Fekete flotta trilógiát Michael P. Kube-McDowell írta és a három regény, ami bele tartozik: Fekete kard, Hazugságok pajzsa és A zsarnok erőpróbája. Madine viszont a Fekete kardhoz nagyon hasonló című, Kevin J. Anderson által írt Sötétkardban veszti életét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HiPPoNaX Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hát igen a Jedi Akadémia trilógiában ott volt a Protohalálcsillag és a Napzúzó. Kicsit erőltetett húzásnak éreztem ezeket. Anderson amúgy valami perverz vonzalmat érezhet a szuperfegyverek iránt Spoiler: Ugyanis a Sötétkard sztorija is egy új szuperfegyver körül forog, amit Bevel Lemelisk, a Halálcsillag tervezője épít a Halálcsillag lézerének felhasználásával Durga megrendelése alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Itt vannak a polcomon ezek a könyvek, szóval már meg tudom nézni őket a saját szememmel, mivel itthon vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Anderson amúgy valami perverz vonzalmat érezhet a szuperfegyverek iránt Spoiler: Ugyanis a Sötétkard sztorija is egy új szuperfegyver körül forog, amit Bevel Lemelisk, a Halálcsillag tervezője épít a Halálcsillag lézerének felhasználásával Durga megrendelése alapján. Hajaj. Akkor vajon az Ifjú Jedi-lovagok sorozatban is van ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. (szerkesztve) Az Ifjú Jedi Lovagokban minden őrültség is van (nem éppen Anderson élete műve, sőt nekem kifejezetten nem jött be ellentéttel a többi sztorijával), de szuperfegyver most éppen nem rémlik Kár, hogy már vagy 10-11 éve olvastam Ez a pár könyv sokkal inkább a Jedik sztorija, a többiek háttérben vannak. Szerkesztve: 2009. Június 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Az Ifjú Jedi Lovagokban semmilyen szuperfegyver nem szerepel. Legalábbis azokban nem, amiket olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Kár, hogy azt sem fejezték be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. (szerkesztve) Már régebben írtam a legújabb képes enciklopédiáról. Most kiderült, hogy október 10-én jelenik meg külföldön és nyilvánosságra hoztak belőle egy oldalpárt Természetesen Dzséjtnek kötelező lesz a megvásárlása vagy tisztelet példányt kap? Szerkesztve: 2009. Július 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Impozáns legos könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megvettem a TCW mozifilm regényváltozatát... Csipisz? Ndorító Feereg? WTF?!? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megvettem a TCW mozifilm regényváltozatát... Csipisz? Ndorító Feereg? WTF?!? Tudom, én is jókat nevettem rajta. Ha valaki nem olvasta volna: Csipisz=Ragacs=Szájas=Ahsoka Feereg=Loathsom tábornok Amúgy ezek a nevek ne vegyék el a kedvedet a könyvtől, egész jóra sikerült. A könyv után más szemmel nézed majd a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Tudom, én is jókat nevettem rajta. Ha valaki nem olvasta volna: Csipisz=Ragacs=Szájas=Ahsoka Feereg=Loathsom tábornok Amúgy ezek a nevek ne vegyék el a kedvedet a könyvtől, egész jóra sikerült. A könyv után más szemmel nézed majd a filmet. Tudom kikről van szó, nem az a problémám vele... Csak azért nem vártam el, hogy lefordítsák Loathsom tábornok nevét. Bár Kevin J. Anderson "Dark Apprentice" című könyvében is lefordították Nomi Sunridert "Napjáró Nomira". Eddig csak az elejébe olvastam bele, és eddig nem látom bizonyítékát Traviss hihetetlen író képességének. De majd a könyvben előrehaladva nyilván fény derül rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Traviss nagyon jól leírta Anakin kapcsolatát Rex-szel és a többi klónnal kapcsolatban, nekem ez tetszett benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Traviss nagyon jól leírta Anakin kapcsolatát Rex-szel és a többi klónnal kapcsolatban, nekem ez tetszett benne. Jah, beleolvastam egy részbe, amikor Ahsoka kérkedik azzal, hogy ő már 14 éves, erre a Rex beszól, hogy ő már 10, csak a korához képest nagyra nőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megvettem a TCW mozifilm regényváltozatát... Csipisz? Ndorító Feereg? WTF?!? A csipisz szerintem jobb, mint a szájas. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Traviss nagyon jól leírta Anakin kapcsolatát Rex-szel és a többi klónnal kapcsolatban, nekem ez tetszett benne. Igen egyetértek. Travisstől jó lenne még a Republic Commando sorozatot is olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. A csipisz szerintem jobb, mint a szájas. Lehet, csak szoktalan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Lehet, csak szoktalan... Mostmár igen. Én akkor olvastam amikor még nem is láttam a filmet moziban, de kolmilan már elkészítette a feliratot hozzá. Emlékszem, akkor még át is írtam a Ragacsot Csipiszre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Igen impozánsnak tűnik ez a legos könyv Ahsokának jó pár neve van így, nekem pont a Szájas tetszik a legkevésbé, bár találó rá. A Csipisz vagy Ragacs inkább megfelel egy kölyöknek becenévnek, a Szájas negatív hangulatú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Nah, haladtam előre a könyvben. Igazatok volt Traviss-al kapcsolatban. Tényleg zseniális írónő. Nagyon érdekes, ahogyan bemutatja a Huttokat, gondolkodásmódjukat, lelki világukat. Hogy mi a véleményük a "kétlábúakról". Rex százados sosem tartozott a kedvenceim közé. Jellegtelen figurának találtam. A mozifilmben még tetszetős volt a karaktere, a sorozatban már nem annyira. De ez a regény óriásit dob a karakterén! Rex sokkal szerethetőbbé válik, mint amilyen alapból. Meglepetésként ért, hogy Palpatine beszéli a Hutt nyelvet. Az viszont nem tetszett, hogy az írónő a Teth bolygó növényzetét "smaragdzöldnek" állítja be. Holott a mozifilmben pont a rivális magyar futballcsapat színeiben pompázott. Ennek talán az lehetett az oka, hogy amikor leadták neki a történetet, ami alapján dolgoznia kell, nem volt arról szó, hogy milyen színű az erdő, vagy utólag módosították lilára, úgyhogy szerintem ez nem Traviss hibája. Jó könyv! Eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Hehe, nekem fel sem tűnt, hogy más a színe az erdőnek Micsoda részleteket észrevesztek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Úgy emlékszem a Klónok Támadásában is le volt írva, hogy az asszisztense hutt nyelven szólt be neki, hogy megjött Padmé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Úgy emlékszem a Klónok Támadásában is le volt írva, hogy az asszisztense hutt nyelven szólt be neki, hogy megjött Padmé. Jah, tényleg... A filmben is benne van. Nagyon rég láttam már az EPII.-őt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.