Hozzászólás ideje: Hétfő 16:293 napja 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Egyébként ki szokta mondani, hogy várjuk meg a filmet és előre nem sírjunk? Én nem sírok, csak csalódott vagyok az új infók hallatán. Nar Shaddaa a kedvenc bolygóm a legendákból, ebben a filmben tökéletes helye lett volna, ezt a ziccert mégis kihagyták, helyette kapunk egy új bolygót, ami simán lehetett volna Nar Shaddaa. Nem örülök. De legalább most már, ha azt hallom, Sákárí, nem csak a legrosszabb Star Trekre kell asszociálnom, remélhetőleg egy jó Star Wars film is eszembe fog jutni ugyanarról a névről. Bár a film minőségétől függetlenül tuti el fogom sütni párszor azt, hogy vajon hol lehet isten és van-e nála személyi, mert hát Kirk vagy egy rohamosztagos bármikor elkérheti tőle.
Hozzászólás ideje: Hétfő 16:373 napja Szerző Szerencsére nem tudom miről beszélsz, szóval az a veszély nem fenyeget ami téged. 7 perccel korábban, Dzséjt írta:Nar Shaddaa a kedvenc bolygóm a legendákból, ebben a filmben tökéletes helye lett volna, ezt a ziccert mégis kihagyták, helyette kapunk egy új bolygót, ami simán lehetett volna Nar Shaddaa.Ez még mindig nem biztos.
Hozzászólás ideje: Hétfő 16:543 napja Miért ne lenne biztos? A trailerben eddig egy városbolygót mutogattak, és annak a neve Shakari, ezt a film produkciós dizájnere, Andrew L. Jones mondta. Ahogy azt is mondta, hogy itt sosem kel fel a nap és mindig esik az eső, ami viszont Nar Shaddaa-ra nem igaz. Szóval, ha csak nincs két képkocka közé eldugva egy másik városbolygó is, akkor a filmben nem lesz benne Nar Shaddaa, helyette lesz Shakari. Szerkesztve: Hétfő 16:563 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Hétfő 16:573 napja Szerző 2 perccel korábban, Dzséjt írta:ami viszont Nar Shaddaa-ra nem igaz.Akkor lehet, hogy mégse Nar Shaddaa lett átnevezve, ahogy @Bomarr is írja.
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:043 napja Eleve honnan jött neked ez az átnevezés ötlet? Ilyenről senki sem beszélt.
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:223 napja Szerző Te keverted bele ebbe a baromságba a Morabandot, csak onnan jött. Ja hogy csak az a probléma, hogy nem Nar Shaddaa lesz akkor duplán gáz ez a két oldalon át tartó hiszti. Nem az lesz oszt' jónapot.
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:483 napja Én csak azt írtam, hogy ugyanakkora marhaság, nem azt, hogy ugyanaz történt. Bocsásd meg nekem, hogy félreértetted a posztomat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.