Hozzászólás ideje: Március 23.Már. 23. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Többségében én sem szeretem, különösen ezeket a bazi nagyokat, de a Beállítások -> Általános rész legalján van egy olyan opció, amivel kikapcsolhatóak azok megjelenítése. (Nem vagyok benne biztos, de mintha a Zero Dawn Remasteredben is benne lenne ez az opció. Ott nem zavartak annyira a fejékek, így nem foglalkoztam vele, csak mintha láttam volna.)Azta! Külön leszedhetőek!? Ránézek majd. Köszönöm!
Hozzászólás ideje: Március 26.Már. 26. Szerző Ma jelent meg a Life is Strange: Reunion, ennek apropóján írtam egy kicsit a többi részről:
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája @Dzséjt Megkérhetlek, te nagyon képben szoktál lenni, még olyasmikkel is amik téged nem érdekelnek annyira.Van egy friss Konami játék ráadásul platformer, lehet, hogy az én világom lesz, tudom, hogy a tiéd biztos nem.Lehet, hogy itthon híre hamva sem lesz a fizikai formában? Darwins paradox A demóval játszottam már, nagyon igéretesnek tűnik! Havan valaki aki tolja vagy érdekli, vevő lennék egy véleményre is mielőtt döntök!
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Szerző @csoli1138 Sajnos pontos választ nem találtam, de úgy tűnik, a Konami csak a nagy piacokra dobott ki lemezes verziót, és ott sem nagy példányszámban. Szóval szerintem nem lesz idehaza fizikai kiadás. Szerkesztve: 13 órával korábban13 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Köszönöm szépen akkor is. Ugye jól sejtem, hogy hidegen hagy a játék?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.