Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
2025. 02. 07. - 20:10, Bence1997 írta:

"Egy csodálatos karaktert játszom, aki, tudod, tekintélyes pozícióban van. És nekem kell kiküldenem Mandót egy küldetésre a Külső Peremvidékre, ahol minden rossz megtörténik."

Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? :hmm:

Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Itt az ideje, hogy saját topikot kapjon annál is inkább, mert várhatóan nagyobb szerepe lesz a filmben. 

11 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? :hmm:

Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről.

Bishop ezredes katona. Persze ettől még lehet magisztrátus vagy szenátor, de én másra tippelek vele kapcsolatban. 

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bishop ezredes katona.

Ó, ez nekem most új infó volt. Igen, így valószínűbb egy köztársasági katonai pozíció betöltése.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.