Darth Riddick Hozzászólás ideje: Február 7. Hozzászólás ideje: Február 7. Sigourney Weaver nagyasszony szereplésének kifejezetten örülök! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. (szerkesztve) 2025. 02. 07. - 20:10, Bence1997 írta: "Egy csodálatos karaktert játszom, aki, tudod, tekintélyes pozícióban van. És nekem kell kiküldenem Mandót egy küldetésre a Külső Peremvidékre, ahol minden rossz megtörténik." Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről. Szerkesztve: Február 10. - Dzséjt 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Itt az ideje, hogy saját topikot kapjon annál is inkább, mert várhatóan nagyobb szerepe lesz a filmben. 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről. Bishop ezredes katona. Persze ettől még lehet magisztrátus vagy szenátor, de én másra tippelek vele kapcsolatban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bishop ezredes katona. Ó, ez nekem most új infó volt. Igen, így valószínűbb egy köztársasági katonai pozíció betöltése. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Lehet a hírszerzésnél, aki mondjuk a birodalmi hadurak után nyomoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.