Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Húgi, megkaptad amúgy a pár napja átküldött írásomat? Most végre már jobban megy az írás ( éljen a hűvős idő), szóval lett két oldal eddig a hapan infiltratorokhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. OLvastam, ha lesz időm, elrendeződnek a dolgok, leköltözés, órarend, net stb, akkor írok hozzá. Tudod a jó munkához idő kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Tudom, csak azt hittem elakadt valahol a "postás" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Folytattam sobort és nagát! KIssé filozófikus lett, majd még irok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Remélem megkaptad a tegnapi mailemet is Vaderestül, hapanostúl, birodalmistúl :) Van mit írnod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Remélem megkaptad a tegnapi mailemet is Vaderestül, hapanostúl, birodalmistúl :)Van mit írnod megkaptam de elég zanza...............Tudod a jó munkához idő kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Elkezdtem firkálni pár sort Ghadeához. Talán még ebben az évben lesz belőle valami. :S pityPangás van ezerrel megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Lassan járunk tovább érünk! A jó munkához idő kell. A térkép alapján, amit Modi alkotott megadóztassák a Turániak a Corelian Runt?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Hát oda kicsit érdekes lenne a szerepük......Elégé ismert csempészútvonal. Khm....birodalmi őrjáratokkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. küldtem üzenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megkaptam húgi ezt a nem csekély mennyiségű regényáradatot Holnap elolvasom, kiegészítem ha kell, majd végső látamozásra visszaküldöm. Aztán igyekszek majd Dervex meg Aurra vonalon is alkotni hozzá valamit. Lassan csak visszatér az én írói habitusom is Hű, azanyját, most megrepedt a plafon a fejem fölött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Húgi, jelentem, elolvastam és tetszik Most összeszedem a gondolataimat és hétvégére igyekszek valami kész anyagot átküldeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ment mail, húgi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Tetszik, szerintem nyugodtan berakhatod a történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Oké, még picit finomítok rajta és megy be. Közben elkezdtem írni egy kis hapan infiltrator párviadalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Húgi, mizu van feléd? Sikerül írni néhanapján? A héten talán végzek az infiltratoros hapanokkal, hogy aztán egy mégnagyobb hapan szált folytassak Jó nagy flottaharcok lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Uh! Jó hir kémia sikerült, rossz hir páran érdeklődtek az erdézs felől plusz más helyen is elkezdtem kutani, még kevesebb idő. Még rosszabb hír, berci feladta és nem tudok telepiteni, mert nincs cd és mert hülye vagyok hozzá. Miért nem ló azzal elboldogulok! Jó hir ezen ahéten, ill ajövön lenne időm irni. üdv és ne olvass annyi kuruc. info-t, mert akkorákat ferditenek egyre többször. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. nagyon fáradt vagyok és nem tudok irni sem...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Remélem rendeződnek a dolgaid Hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Ihlet van, pötyögés zaja hallik Berci laptop klaviatúrája felől. Készülnek a Turániak, annak ellenére, hogy holnap zhzom, de nem tudom letölteni az anyagot és már napok óta irni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most kiirom magamból a feszültséget. Imádom a BSC-t imádom ezt kis országot. Jah most Szilaj dobosokat zúgatok szobatársaim legnagyobb bánatára. Nem csipik az ősmagyar drum and basst. Oldie, majd küldök linket egy filmről, ha érdekel, ilyen dokumenutm film féle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Húgi drága, most egy részről irigyellek. Nekem ugyanis nincs sok ihletem, hetek óta szenvedés a köbön. :S Várom a múzsa csókját Doksifilm jöhet, per pillanat éppen nemrég jutottam hozzá Pörzse Sanyi Csillagösvényen című sorozatához. Egy kis magyar kultúra. Sok sikert a zh-hoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. A csillagösvényen az nagyon jó! Elküldtem az emailt, nem sokat irtam, de hátha ihleet ad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Légyszíves a gmailes címemre küld. A freemail xarakszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megjött, elolvastam. Nagyon jó lett, csak pislogtam jó nagyokat, hogy mennyire is le vagyok maradva mögötted Noh, ha több időd lesz majd szépen ki lehet egészíteni, hogy passzoljon az utolsóhoz, illetve onnan valahogy folytatni az egészet. Én meg igyekszem a hapanok végére jutni Tényleg piszkosul alúl teljesítek. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Az első részt azért irtam, mert egy ismerösöm régész és mutatott egy napkeresztes homokóra nyiltegezt és kkor jutott eszembe, hogy mennyien félre értik azt a jelképet még akkor is, ha nincs elforgatva 90 fokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. melyik utolsóhoz? Sztem az a rész maradjon balladai homályban nem kell mindent megmagyarázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. melyik utolsóhoz? Sztem az a rész maradjon balladai homályban nem kell mindent megmagyarázni. Amikor a gyengélkedőn van a sámán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. megkeresem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Október 19.-én ment be a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Nah, valami elkezdett bizsergetni az ujjvégeimnél. Ma délutántól párszor megdörzsöltem a billentyűzeten őket. Tényleg ideje már írnom valami normálisat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.